Ghiocei de martie-aprilie 2009***210***
Raspunsuri - Pagina 19
dyana27 spune:
salut fetele

nu stiu ce naiba am ca de cateva zile tot imi e rau; am stari de moleseala, greturi, ameteli

; am facut inclusiv test de sarcina azi dimi.... ma gandeam ca scot iepurele din palarie fix acu

; nu e , evident, ar fi fost chiar 'aproape" imposibil sa fie... dar imi e cam greu sa ma descurc cu mutzunache cand imi e asa rau; azi cel putin sunt varza, chiar imi e rau, m-am trezit cu niste dureri ingrozitoare de stomac, au cedat dupa 2 nospa si 2 malox... dar mi-a ramas o greata imposibila; beau lapte rece, e singurul care ma mai pune pe picioare.... alte remedii babesti mai stiti pentru greata??
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
anca_nicolae spune:
Despre Bogdana ne spusese un pic Ayla, ca mai povestesc la telefon, banuiesc ca sunt bine.
Dar vorba ta, eu ma gandeam acum la adrisimo si georgiana310, nu ne-au mai scris de vreo 3-4 saptamani...
Iar sasha? hai ca ii scriu un pm, poate poate o mai prindem un pic pe aici.
Superb afara, plimbare placuta cu bebeii!
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 1 anisor 
anca_nicolae spune:
Dyana
- cu lingurita, din cand in cand, ceiut de musetel fara zahar;
- lamaie sau gref;
- ceva amar, pt bila, anghinarie cumva?
- pastila pt bila, gen colebil?
Sau somn pe burta!!!!
Legat de stat cu bebisor cand iti e rau... mie de multe ori mai mi-era frica de faza asta, sa nu ajung vreodata bolnava sa nu ma pot ocupa de copii, apoi mi-am zis ca ce tot stau in cap cu drobul de sare, ma bucur pt prezent si "oi vedea" eu in timp, poate poate am noroc si traiesc sanatoasa pana la 100 de ani, desigur, dupa ce voi fi facut alea n excursii cu "fostul ont", cu pensionarii
Pup
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 1 anisor 
mireal spune:
Salut,Intru rapid ca Theo doarme, am vrut sa vad pozele cu fetele,superbe toate, vad ca v-ati distrat nu gluma,poate la toamna ajungem si noi sa va cunoastem.Bianca, am ras de Vladimir, m-a binedispus.Dyana, felicitari surioarei!Sa stii ca toate lucrurile se aranjeaza, nici noi nu aveam casa, dar d-nezeu ne-a ajutat si ne-am luat si noi dupa ce s-a nascut puiutul.Novus, nu inteleg ce ai vrut sa zici.Ma duc sa recuperez, mai am de vazut ceva poze ca le-am vazut doar pe ale lui Novus.
olishka spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Dodo-pui
De la mancare...am luat din comert am mancat si eu (gust mereu din tot ce le dau)nu avea nimic schimbat dpdv organoleptic...am mancat cu mare pofta amandoua....si s-a transformat intr-o toxi -infectie alimentara o forma usoara...la amandoua.Mai greu a fost ca cerea apa...mereu si stai dai cu linguritza din 5 in 5 minute...(ca sa nu vomite)...ea vroia mai mult .A trecut acum...se joaca in schimb nu mai bea apa ca "setila" ci putin cate putin Bogdan nu are nimic caci nu a vrut...sa manance cu noi....el a vrut "tioba" Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=I%20Love%20DC" target="_blank">dod-1 dod-2 Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Ufff ce nasol. Sa va faceti bine repede
Stie Bodo ce-i mai bun Olga, mamica lui David iepurasul

olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Iliiiiiiiiiiiiiiiiiinca unde esti????? PS. Si de Bogdana nu mai stie nimeni nimic? Gina lu' Ian Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard Ian are 1 an! Ian 1 an + |
Si mie mi-e dor de Ilinca!!!
Olga, mamica lui David iepurasul

olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyana27 salut fetele ![]() ![]() ![]() nu stiu ce naiba am ca de cateva zile tot imi e rau; am stari de moleseala, greturi, ameteli ![]() ![]() ; am facut inclusiv test de sarcina azi dimi.... ma gandeam ca scot iepurele din palarie fix acu![]() ![]() ![]() ![]() ; nu e , evident, ar fi fost chiar 'aproape" imposibil sa fie... dar imi e cam greu sa ma descurc cu mutzunache cand imi e asa rau; azi cel putin sunt varza, chiar imi e rau, m-am trezit cu niste dureri ingrozitoare de stomac, au cedat dupa 2 nospa si 2 malox... dar mi-a ramas o greata imposibila; beau lapte rece, e singurul care ma mai pune pe picioare.... alte remedii babesti mai stiti pentru greata??Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 MINUNEA MEA![]() cum am venit pe lume |
Poate ai facut si tu vreo toxiinfectie alimentara.
Sanatate

Olga, mamica lui David iepurasul

mireal spune:
Am terminat de vazut toate pozele

Dodo-pui,
pt. Isa sa se faca bine, frumosi trandafirii.Am vazut-o pe Bianca, iti sta f. bine.
mireal spune:
Nici Theo nu mai bea lapte, am incercat sa-i dau in cat mai multe moduri, i-am dat si Dorna, dar cum il simte in gura il scuipa, momentan nu o sa-i mai dau vreo 3-4 zile.Luni am fost la cumparaturi, i-am luat sandalute, sepcuta,ochelari de soare si carut usor pt. plimbare.Trebuie sa ne mai luam o pereche de sandale, trebuie sa mai cautam.Eu m-am ales cu o pereche de cercei ca nu a mai avut rabdare sa stea.

dupa o seara si noapte horror...cu voma si planset...