Ghiocei de martie-aprilie 2009***210***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Va zic intai ceva si apoi recuperez:

Intalneala maine la 17.30, parcul 23 August
Ne vedem la intrarea dinspre Bd. Basarabia, aia mai aproape de Pta Muncii. E o bariera acolo si sus, inainte sa cobori in parc, o florarie. Cred ca e mai usor de gasit un loc de parcare pe partea asta decat pe Maior Coravu.

Deocamdata am o confirmare de la Gigelica

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Ma uit la stiri, cica o sa ne taie 15% din indemnizatie.Va pup, ma duc sa fac mancare, dupa aceea se trezeste Theo, mancam si iesim afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Halou, tufete, is aici, "in umbra", urmaresc mereu stirile cu scaderile, sa vad ce ne-asteapta
Am vazut poze superbe cu copii si mai superbi si cu superbii parinti aferenti; ah, ce-as fi vrut sa fiu si eu acolo (intre Ela si Denisa, hihi, acolo ma incadram si eu, hai mignonele!). Ce feminina e Iuca, nu mi-am dat seama pana acum, are buze misto si copiii o mostenesc, culmea e ca desi gemeni, baiatul seamana si cu tati (dar cineva a gasit explicatia ca sotii seamana intre ei).
Fain au petrecut ghioceii, care mai de care, m-am delectat bine cu pozele.
Dupa 2 saptamani de greva foamei, in care stramba nasul la orice si scutura capul si lua maximum 5 lingurite, Sophiphi si-a revenit de 2 zile. Explicatia: a rasarit un premolar. Banuiam eu ca asta e de nu mananca, am incercat sa nu ma stresez desi cateodata simteam ca-mi pushca lacrimile de ciuda.
Si-a scos un somn de peste zi si a ramas cu unul...de la ora 15! Uof, tare greu ma obisnuiesc cu licuricea mea in verva de la 8 la 15...Macar pe asta il doarme bine, cam o ora jumate, doua.
Cam atat de pe frontul de nord-vest.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mireal

Ma uit la stiri, cica o sa ne taie 15% din indemnizatie.

Va pup, ma duc sa fac mancare, dupa aceea se trezeste Theo, mancam si iesim afara.

Macar de-ar fi asa si n-ar taia 25%! Vorba aia, mai bine raul mai mic...desi e nedrept si asa

1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

ILINCA, bine ca ai reaparut. Oau, e super tare Sophiphica daca rezista de la 8 la 15. Ana se freaca la ochi de pe la 11, iar la 12:30, maxim 13:00 pica lata. Daca depasim ora 13:00, ca azi, se lasa cu treziri din 5 in 5 minute, urlete, leganat, tinut la piept pana pica in somn profund, etc. Mimozica lu mama, oboseste repede

Cuscra, ne-am baga si noi, da sa vedem ce ganduri are sotul. Zicea ca ar veni sa ne ia maine dupa curs (e la Pitesti) si sa mai stam si noi cu el ultima noapte, iar vineri sa mergem la Vidraru. Daca nu iese planul asta, aparem sigur

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui mireal

Nici Theo nu mai bea lapte, am incercat sa-i dau in cat mai multe moduri, i-am dat si Dorna, dar cum il simte in gura il scuipa, momentan nu o sa-i mai dau vreo 3-4 zile.

Luni am fost la cumparaturi, i-am luat sandalute, sepcuta,ochelari de soare si carut usor pt. plimbare.Trebuie sa ne mai luam o pereche de sandale, trebuie sa mai cautam.Eu m-am ales cu o pereche de cercei ca nu a mai avut rabdare sa stea.

Sa purtati sanatosi tot ce v-ati achizitionat!!!

Theo sta cu ochelarii de soare? Are si David o pereche, trendy rau, primiti din stati, dar cum ii pun la ochi ii arunca imediat.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Si eu beneficiez de 85% indemnizatie si nu ma bucur ca o sa scada. Dar... ma gandesc la mamicile care au 6 milioane, cum se descurca? Si cred ca majoritatea mamicilor au 6 milioane, nu 85%, cel putin in tara unde salariile nu sunt asa mari ca si in Bucuresti. In fata lor ma inclin si tac pt ca mie si daca imi scade cu 15% indemnizatia, tot o sa am mai mult decat ele. Si puii lor nu sunt cu nimic mai prejos decat ai nostri, sunt si ei copii nevinovati, au si ei nevoi la fel de mari ca si ai nostri. Daca acele mame fac ce fac si le ajung banii aia putini, trebuie sa ne descurcam si noi care suntem mai avantajate din punct de vedere financiar si o sa avem mai multi bani decat ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Poftiti la capitol nou

Mergi la inceput

Uof, Pisik, asta cu ora 15 e de vreo 4-5 zile; inainte si ei la 12 i se facea somn, cel tarziu 13. Apoi a inceput s-o lalaie pana la 14, vreo saptamana, apoi pana la 15...in ritmul asta isi scoate somnul de zi de tot (ca sa nu va zic ca de cand a implinit un an a avut vreo 3 zile razletze fara somn deloc peste zi).
Si ea e in categoria "festina lente", iaca, ieri a facut 1 an si o luna si nici vorba sa-si dea singura drumul la mers, desi de-i dau 2 degete alearga, in spatele caruciorului tinandu-se de bara merge...dar singurca nuuuu. In parc traverseaza in lung si-n lat in 4 labe, nicio treaba n-are. Ieri ne-am intalnit cu baietelul ala mai mare cu o saptamana, de care v-am mai zis si nici el nu merge singur; i-am pus fatza in fatza si au inceput sa se exploreze (Phiphi era fascinata de chelia lui, ca era tuns cheliutza) apoi au purces amandoi in 4 labe dupa atractivele pet-uri si chistoace:))
Parte buna: Phiphi nu baga nimic de jos in gura, le ia, le cerceteaza, dar nu le duce la gura, nici pietricele, nici pamant, nimic;
Partea proasta: degeaba, ca-si suge degetele; tre sa fiu pe faza sa i le sterg inainte:)))

1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Sper ca nu se supara cineva pe mine, nu vreau sa tin partea guvernantilor, nu sunt de acord cu ei, am vrut doar sa spun ca trebuie sa ne gandim si la cei care o duc mult mai greu decat noi, si ei sunt oameni, si ei au dreptul la o viata mai buna.
Spun asta pt ca am vazut acum vreo 2 saptamani la televizor la un protest al mamelor o mamica ce zicea ca s-a gandit mult pana sa faca copilul, pt ca-si facea probleme pt bani. Si o intreaba reporterul: cat aveti indemnizatia? 38 de milioane! Pai aia a avut un salar de nu-i adevarat si tot ea isi facea probleme pt bani?

Mergi la inceput