Ghiocei de martie-aprilie 2009***210***
Raspunsuri - Pagina 11
Maya25 spune:
Ce haios cum adoarme puiul tau, Aris! Cu cazutul din pat eu zic ca e important sa avem grija pt ca poate fi ff periculos asa ca nici o masura de protectie eu nu o vad exagerata. Mai bine asa decat sa se intample ceva.
aris26 spune:
io plec la veterinar cu zapacaita mea de catzea ca am shanse bune sa fiu din nou bunica
desi nu imi dau seama cand ne-au pacalit porumbeii astia doi
dar are ditamai tzatzele, ieri am observat-o si eu ca am stat in curte toata ziua.
tuta mai sunt si eu, pe bune acuma
25 martie 2009
Maya25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 io plec la veterinar cu zapacaita mea de catzea ca am shanse bune sa fiu din nou bunica |
Ce fain!
Ela78 spune:
N-am apucat sa citesc din urma, pun repede pozele din Sighisoara
http://picasaweb.google.com/Ela783/Sighisoara#5475166002669291906
Mi-a placut foarte mult orasul si complexul Dracul Danes, dotat cu camere spatioase, mancare fff buna, hipism si o multime de animale. Pacat ca ne-a cam jucat vremea feste...
Olishka, mi-a parut foarte rau ca n-ati putu veni
Sper ca David e mai bine...
Ianis n-a racit toata iarna si a racit acum, in plina vara Imediat cum ne-am intors, au inceput sa-i curga mucisorii Sa fie de la faptul ca a stat in masina doar in body (era foarte cald) sau pentru ca s-a jucat cu gemenii Iucai ambii raciti la popas pe drumul de intoarcere, cine stie.. Sper sa treaca cat mai repde.
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
Gianina34 spune:
buna mamici, pana acum m-am tot delectat cu pozele de la sighisoara - o alta super intalnire
plus noua freza a biancai (este super si pare ca ti se protriveste de minune)
plus puzderia de poze cu vitamina si vladimir
plus - si nu in ultimul rand - cu printesa noastra cocheta, ca de obicei
pe toata lumea si revin
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic
Gianina34 spune:
dyana - ma bucur mult pentru sora ta
ii doresc o sarcina usoara (si sa i se implineasca dorinta cu fetita )
unde-s pozele tale?
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic
dyana27 spune:
citat din mesajul lui Maya25 Dyana, ce fain ca a dormit Mutzu toata noaptea! Maria inca suge de n+1 ori noaptea, mai mult decat in timpul zilei. |
pai si al meu la fel; are nopti cand suge o data (fffff rar), dar si nopti (majoritatea) cand ma cheama la apel de 4-5 ori; de fapt am observat ca rareste suptul de cate ori dormim in alta parte; nu stiu exact cum... dar de fiecare data cand mergem la ai mei sau doarme in alta casa, avem o saptamana de supt maxim o data pe noapte; oricum si-a luat revansa azi, ca deja a supt de 3 ori; m-am schimbat mai devreme ca-mi era cald, fix atunci a sunat telefonul si m-am asezat in genunchi langa el ca sa nu fuga prin casa... si-n 2 fractiuni de secunda se prinsese de titi meu si sugea cu spor; sora'mea nu intelegea de ce sta asa cuminte in picioruse si nu misca, cand a vazut ca statea in picioare si-si tinea titi cu mana si sugea satisfacut... s-a tavalit de ras; v-am mai zis eu ca e titiholic al meu, trebuie sa ma schimb in alta camera ca daca a vazut-o... pai trebuie sa-i dau macar asa, de pofta
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
citat din mesajul lui Gianina34 dyana - ma bucur mult pentru sora ta ii doresc o sarcina usoara (si sa i se implineasca dorinta cu fetita ) unde-s pozele tale? Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si-un pic |
multumim mult, suntem tare fericiti ca are si ea bebe
si... care poze????
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
Maya25 spune:
Dyana, si noi asa suntem cu titi, daca ma schimb in prezenta ei, musai sa-i dau un pic, de gust. Chiar acum imi baga mainile prin bluza si zice: titi, titi!
Maya25 spune:
Ela, raceala se ia, iti spun din experienta. Si daca am purtat-o pe Maria mai dezbracata si m-am temut ca raceste, nu a patit nimic. Insa cand a intrat in contact cu persoana bolnava a luat si ea raceala (rosu in gat). Sanatate ii doresc piticului tau.