Ghiocei de martie-aprilie 2009***210***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Ultimul ghiocel de primavara de aniversat...inainte de ghiocelul de toamna:

Iulia Elena

Felicitari mami Cami_05

www.helpioana.com/" target="_blank">HELP IOANA

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Ela multi pupici lui Ianis sa-i treaca raceala, poate e si de la aerul destul de umed de acolo.

Si acum ia sa vad cum apare numele meu ca am folosit ceva puncte

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Petrecere 1 an Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Hmmm merge, cica e gri

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Petrecere 1 an Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Multumim Maya, Saby! Multi pupici puiutilor vostri

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

La multi ani, Iulia Elena! pt mami!

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!!

Foarte frumoase pozele excursionistelor. Se vede ca v-ati distrat si imi pare tare rau ca nu am fost si noi acolo. Nu i-am mai aratat si lui Cristi pozele caci se necajea iarasi. Isi dorea tare mult sa ajunga la Sighisoara si intalnirea cu ghioceii.

Ela multi pupici lui Ianis

Aris ce tare ca o sa fii bunica

Si acum vin si eu cu o intrebare din domeniul culinar: vreau sa-i fac si lui David cartofi cu carne tocata, reteta Saby, dar nu stiu cum sa toc carnea Nu am tocator (sau cum ii zice...) Pot sa o toc cu blenferul? Va rog sa nu radeti, chiar nu ma pricep Nu as vrea sa-i cumpar carne tocata, ci vreau eu sa i-o toc

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Am citit capitolul acesta, din pacate pozele cu Vitamina nu le-am mai prins, dar le-am vazut pe cele cu Luana, Maya si Vladimir Bianca, sinteti cei mai non-conformisti din intreaga odisee

M-am delectat cu povestirile lui Novus, Pisik, Saby si bineinteles ale naratoarei noastre consacrate Anca, de povestile careia eu una nu ma plictisesc niciodata!

Multumim mult pentru aprecieri si lui Monnvas (care n-a uitat sa-mi ureze La multi ani! de Sf.Constantin si Elena) si lui Anaan, pe care tot sper ca o voi cunoaste intr-o buna zi.

Si eu am cuvinte de lauda la adresa ghioceilor excursionisti:
- Bogdanel este total opusul Biancai, vesel si curios si independent
- Adela, vorbareata nevoie mare, te intreaba cu mimici foarte expresive ale fetei si asteapta raspuns in modul cel mai serios
- Alexandra, care pe noi ne-a cucerit din prima cat de scumpa si dulcica e Am admirat cum mananca dimineata singurica de pe platou si merge ca o printesa
- Maia este foarte gingasa si delicata, intocmai ca tati ei, care vorbeste cu orice bebelus cu o blandete incomensurabila
- Gaza mica Ana Katherina, ochii ei albastri te fascineaza si te patrund, si numai daca le castigi increderea obtii un zambet dulce si suav
- Bebe3 Robert Adrian se descurca de minune singur, cade si imediat se ridica singur, fara sa se tina de nimic, fara nici un pis. Si la fel m-am mirat cat de bine mananca sandwich-ul pregatit de maica-sa ca pentru un copil de 3 ani
- pisica Anna este sefa in toata regula, bravo mamei ei ca nu-si pierde rabdarea

Pe Lucian (bebe de Simonapro), Ariana (bebe de Adee) si berbecutul Darius Andrei i-am vazut fugitiv, dar ma bucur ca am avut ocazia sa-i vad si live.

Dintre toate povestile depanate seara despre cum au fost conceputi bebeii, cel mai mult mi-a placut povestirea Gazei despre razboiul din Georgia, a lui Pisik despre eforturile pana in Austria si a lui Saby care are o prietena si nasica de nota 20!

Multumim Mihaelei pentru prajiturile delicioase Au halit si bebicii si parintii cot la cot

Si multumim lui Novus pentru organizare! Super loc, super intalneala

Mergi la inceput

Olishka, n-ai o masina de tocat carne?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Olishka, n-ai o masina de tocat carne?

Nu

Mergi la inceput

Mamici da ce-i cu linistea asta pe-aici? V-ati mutat la alt club? Cred ca de vina este vremea frumoasa de-afara

Mergi la inceput