Gravidute&Mamici de IASI(116)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Multumim Kriss! Ne vom petrece doar noi!

Alina-Mirela 25+ si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

La multi ani sotului, si multa sanatate! Distractie placuta!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Emma multumim! A suflat tati in lumanari, am fost la gratar si acum au cazut toti trei baieti lati! David a avut grija ca tati sa-si consume ultimul strop de energie alergandu-l peste tot!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte....

Noi aseara ne-am plimbat prin ploaie... a fost nebunie... findca la un moment dat a inceput atat de tare... noroc ca eram aproape de casa.... am ajuns acasa cu pantalonii fleasca pana la genunchi.... Dar a fost super....
Ieri cat am facut un dus s-a uns cu creionul meu corector de cearcane si pe buze si pe nas si pe picioare si pe burta.... Era toata....
Sambata am fost la padure, la gratar, ca a fost ziua sotului si s-a jucat foarte frumos cu fina mea.... au alegat s-au dat in leagan.... Seara a picat franta... a adormit langa mine in sufragerie si am dus-o usor la locul ei....

Emma, multa sanatate lui Andrei. Dupa varicela sistemul de imunitate e terminat... asa ca agata tot ce-i iese in cale... Tu cum te mai simti?

Alina, multi ani, sotului.

Ani, eu am avut cosul de la carut detasabil si il prindeam pe bancheta din spate cu centura de siguranta si asa a dormit si in primul si in al doilea an.... cand am mers la mare... Anul trecut am mai mers cu cineva si nu am mai avut unde sa o pun si nu imi mai trebuie sa mai merg cu cineva in masina la drum lung si cu doi copii mici.... si caposi de oboseala.... Ideea ca tot drumul mi-a fost frica de ce zicea Kriss, sa nu se intample ceva....
Iar de incalzitor.... pai voi in loc sa renuntati la biberon de acum... ca sunteti cavaleri.... eu am avut apa calda in termos si incalzeam biberonul in ea.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna

iulia, mersi de cafea ...
Aly, La multi ani sotului, sanantate, putere de munca si tot ce isi doreste, mersi pt sait

Multumesc mamici pt raspunsuri , perechea care merge cu noi ... nu are copil ... in schimb Darius nu sta deloc in scaun ( ca doar avem scaun de masina 0+) ... ma gandeam sa iau scaunul de la carut si sa il pun intins intre noi ... of,of
La biberon cu laptic nu renuntam ... iam pus si in cana inainte de nani si nu vrea cere bebe-papa
-u olita mergem incet de tot

Ieri am mers la tara, a alergat de nu a mai putut, sa balagit in apa de ploaie, l-am lasat discul prin curte ... bucuria lui ca nu a stat nimeni cu gura pe el ... am avut un weend plin

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

Emma, multa sanatate lui Andrei. Dupa varicela sistemul de imunitate e terminat... asa ca agata tot ce-i iese in cale... Tu cum te mai simti?

Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006)
Bazar pentru SEBI

Eu...bine. Tot cu usturimi moderate, iau tratament homeopat plus cura de aloe si astept argila . Incerc de toate. Luna viitoare repet urocultura si om vedea.

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy
Alina, multi ani, sotului.

Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006)
Bazar pentru SEBI

Multumesc! La multi ani si sotului tau! Si ai mei alearga peste tot cand sunt in natura si nu numai! Vad ca "pictatul" corpului e o mare pasiune la copii!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Alina multumesc!
Ma pregatesc sa merg la eco! Revin cu vesti!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Fetita e bine! Eu deasemenea! Ia vizualizat fiecare organ in parte, membre, buze, globi oculari, sistem nervos si coloana vertebrala! E foarte bine! Exista diferente intre varsta gestationala data de ecografie si cea data de ultima menstruatie datorita dereglarilor menstruale avute de mine! A fost si sotul cu mine! De emotie nu i-am zis sa-mi d-ea imagini si nici nu am privit la monitorul unde se vedea cand ecografia! Sunte fericita ca e sanatoasa! Mi-a spus ca nu e neaparat nevoie sa i-au vitamine deoarece nu am anemie- trebuie sa consum multe fructe si legume in schimb! Anticorpii trebuie dozati lunar si ne intalnim la 32 de saptamani!

Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Buna seara!

Ce bine ca a venit caldura

Alynta sa fie sanatos sotul si sa traiti fericiti pana la adanci batraneti si felicitari pe eco cu masuratori ok. Eu sunt anti suplimente nutritive dar sunt mai deosebita de aia dar important e sa mananci tot ce e acum prin piata si un peste bun cat mai des-daca se poate nu pangasius- si e super suficient.
La multi ani si sotului Iulia-Stefy!

Alina . Dar ce s-a intamplat de nu mai vrea sa stea in scaun Darius? A mea se uita fericita pe geam si comenteaza tot ce vede iar eu stau in fata si imi vad de treaba mea. Greu fara , poate vrea sa-i schimbati scaunul pt varsta mai mare.

pentru Biencuta care e in concediu si se distreaza pe iarba straineza am vazut pozici.

Revin ca o moara stricata.

Copilul trebuie spalat pe dinti de cand apar primii dintisori. Sa nu fim absurzi sa chinuim copilul cand ii este somn hai la periat, chestii din astea. E un obicei pe care trebuie sa il faca cu placere pentru ca este o necesitate nu e o moda.
La inceput ii dam periuta si o mozoleste el. Daca e cu san si nu cu biberon e riscul si mai mic sa faca cariute dar exista.
F important este sa se spele si parintii pe dinti de fata cu copilul pentru ca atunci devine si mai interesant si un fel de "must do".
Noi avem programul TV "Bebe Tv " unde seara toate personajele fac baita apoi se spala pe dinti si se culca deci nu putem face nici noi altfel
Eu de cand am copil nu mai sunt absurda cum am auzit la o emisiune o tanti dr -copilul de la 6 luni fara san, biberon, suzeta sau deget ca isi deformeaza dintii sau face cariute- sa nu fim totusi un bau bau.
Cu asta inchei, daca va iubiti copiii o sa aveti grija de dintii lor introducand igiena orala in rutina de zi cu zi.
Nu pot sa uit o povestire a unui prof de al meu care a mers in Finlanda la o scoala primara oarecare si a inceput sa ii intrebe de cariute, de ph acid. Fiecare copil avea in buzunar o hartiuta indicatoare pe care o punea pe limba si care vira intr-o culoare specifica in cazul ph-ului acid. Nu cred ca voi trai sa vad asa ceva in Romania de asta avem dinti extrasi la 1 an 2 de la eruptia pe arcada

O seara placuta la toata lumea!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput