Gravidute&Mamici de IASI(116)
Raspunsuri - Pagina 6
alinaa80 spune:
Buna fetelor!Numele meu este Alina si sunt insarcinata in 19 sapt.Acum sunt insarcinata a doua oara si trebuie sa fac tot cezariana.Am auzit zvonuri ca trebuie platita o taxa de 500 ron pt cezariene si 100 ron pt internare plus ce trebuie sa dai la doctori.Poate stiti pe cineva care a nascut anul acesta prin cezariana si-mi puteti spunea si mie cum stau lucrurile cu adevarat.
Merci! si o zi buna.
maitreyi spune:
alinaa da, se plateste taxa de 500 pt cezariana dar e pt cezariana la cerere. chiar vreau sa il intreb pe dr meu daca eu, fiind obligata sa fac tot ceza mai avand una facuta, intru tot in categoria "la cerere". logic ar fi sa nu.
-----
Mami de
roza +
22 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Anilansa spune:
Buna
Mamici unde gasesc ... de cumparat... Incalzitor pt biberon.. mai ieftin
?
Aseara am vb cu sotul despre concediul la mare ... si ma anuntata ca in masina cu noi mai merge si o pereche din grupul nostru care li sa stricat masina ... problema mea esteca plecam noaptea si Darius trebuie ( teoretic) sa doarma tot drumul
... dar unde il voi culca ca in scaun de masina nu sta deloc
... of, of
trebuie sa gasim o solutie.
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
alynta27 spune:
Alina pe brate! iti iei pernute si se rezolva! Asta in caz ca nu e sensibil! cand am fost cu david la mare la unan si o luna ne-a foit tot trenul! Nu putea sa doarma ca nu era perfect intins!
Ne stia tot vagonul!
Oau... au inceput cu taxele si la maternitate?! Maine poimane mergem sa nastem cu banii de acasa! Si asa se da in dreapta si in stanga, dar nu e "oficial"!
Alina-Mirela
25+
si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
maitreyi spune:
eu nu as recomanda si nu as merge nici pana la podu iloaiei cu bebe pe brate in masina 
-----
Mami de
roza +
22 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
alynta27 spune:
Buna dimineata! O
pentru doritoare! Eu mi-am preparat un ceai de cafea! Bunaaa!
Maine e ziua sotului, face 31 de ani! Azi vreau sa-i fac un tort si cateva aperitive sa nu treaca neobservata! Merita dragul de el! Are 3 nopti de cand doarme cu Matei, ca mititelul tanjeste inca dupa san!
Asa ca nu ma da-ti disparuta!
-ci si un we placut!
Azi vine mama si sta si luni ca sa merg cu sotul la ecografie! Baietii vor fi fericiti!
Alina-Mirela
25+
si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Mai plimbaretelor dar azi ati tras chiulul!![]()
Alina-Mirela
25+
si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Alina aici am vazut incalzitor pentru biberon in doua variante: prza sau pentru masina:
http://www.primiipasi.ro/categorie.php?cid=46
Nu am gasit preturi dar stiu ca sunt mai ieftine decat alte produse!
Alina-Mirela
25+
si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
kriss79 spune:
Maitreyi, de aceeasi parere sunt si eu cu scaunul. chiar daca ies pana la kauflandul din colt tot o pun.am avut 2 exp.neplacute si de atunci nu mai ies din regula.odata o tinea maicamea in spate in brate si din cauza tampitilor de pe sosele am pus o frana brusc si maicamea a cam scapat-o din brate si s-a lovit de scaunul meu, insa a fost ok.a doua oara era in scaun dar nu cu centura pusa si tot la o frana brusc ea a aterizat din scaun in spatele meu.asa ca eu m-am lecuit.taicasu a avut grija de el, ca si el a fost luat pe sus, si a uitat sa mai tina si scaunul/fata..dupa impact si-a adus aminte de fata care era pe jos si plangea
Asa ca aveti grija cu "sportul" asta. e vb ca-s multi inconstienti pe sosele, nu neaparat ca nu sunteti voi soferi buni.
Alina, La Multi Ani sotului maine!si petrecere frumoasa!!
Cristina, mamica de
Alessia Stefana