Gravidute&Mamici de IASI(116)
Raspunsuri - Pagina 19
inutsa spune:
fata mea are roseola infantum. azi i-a trecut febra si i-a aparut eruptia. ne trece noua si asta!
lacra sanatate fetei! vorba lui kriss, saraca deseori are de tras
va pun si cateva poze
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/10LuniteTrentoIT#5482754218442181794
fug la 
Inesa, fericita
de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
iulia-stefy spune:
La multi ani, Alexandra!
Va ofer o
....
Am fost la medic si se pare ca are o bronsita.... si nimic mai mult. Avem tratament 5 zile si apoi mai vedem. Tuseste plin, urat de tot. Azinoapte nu a mai avut febra deloc. Sper sa-si revina repede. NU e cine stie ce, dar e din cale afara de mofturoasa, plange din orice, nimic nu-i convine....
Multumim ca v-ati gandit la noi.
Inutsa, multa sanatate Biei.
Kriss, nu e vorba de medic.... cred ca e vorba de colectivitate, de imunitate..... Ea tot face in gat de obicei, dar de data asta, se pare ca s-a dus mai jos.... 
alynta27 spune:
Salutare! David a inceput sa repete orice cuvant auzit! Suna asa aiurea uneori ceia ce incearca sa zica!
Matei papa toata ziua! Legume si fructe la greu! Pozne cat incape! Eu nu pot face multa treaba ca imediat ma doare burta si persista! Prefer sa ma misc "in reluare" decat sa nasc la 7 luni! Am sistat iesirele afara singura cu ei! Cand vad ca nu mai pot stau in pat! Asta este! La baieti la 8 luni stateam cu fundu' in sus si frecam covoare! Dar fiecare sarcina e altfel!
Lacra e mai bolnavicioasa ea! Cum faci cand e bolnavioara? iti i-ei medical? Ai cu cine o lasa? Multa sanatate!
Inesa e mai sensibila la piele mititica!
Ani la mare cum e azi? Cum va umpleti timpul?
Ce fain ca e racoare!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
La multi ani, Alexandra!
Inesa fata asta iti seamana din ce in ce mai mult! Ce chiscute a prins!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
byu spune:
La multi ani Alexandra

Sanatate multa la bolnaviorii forumuluisa sper sa scape cat mai repede sa mearga la copii la joaca....
Am pus cateva poze de la ziua lui Casian.
Am scapat si noi de pampersul de noapte acum cateva saptamani pt ca nu il mai suporta el....si acum stam cu improvizatii pt pisat patul...
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
vanessa80 spune:
Salutare! Azi imi pregatesc gentuta, ca nu e de gluma. Albert e foarte coborat si dornic sa iasa. Are 2,5 kg ( +/- 200gr). Nu a reusit sa-i masoare f bine capul, caci e situat prea jos. Mi-a luat secretie sa vedem daca am streptococ beta-hemolitic. Colul e inchis, dar vaginul e foarte rigid( asa e de la inceputul sarcinii) si s-ar putea sa nu pot sa nasc natural. Mi-a zis sa ma gandesc si la posibilitatea cezarienei. Avem iar programare pe 26 iunie, daca o sa mai aiba pustiul rabdare pana atunci.![]()
Voi cand ati nascut a venit neonatologul sa vorbiti despre copil? L-a dezbracat in prezenta voastra si l-a examinat?
36+ 
byu spune:
Azi sunt schimbul 2 asa ca ma intorc la treaba si i cedez calculatorul lui Casian ca are "teaba"....
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
alynta27 spune:
Raluca ce a crescut Casian! Tu ai slabit multe de cand te cunosc eu! Fain ca a avut copilasi! Pozele nu au iesit prea bine probabil din cauza aparatului!
Vanessa cand te va muta la copil va veni zilnic neonatologul si-l va consulta in fata ta! Ce temeri ai in legatura cu asta?! De taxe, medicamente ce ti-a zis?! Cu ce trebuie sa te pregatesti? Eu zic ca e posibil sa prinzi 26 daca colul e inchis! Cand te va interna vei vedea ca iti va da medicatie ca sa-ti faca vaginul mai putin rigid! Cu Dd inainte! Si fara frica! emotiile sunt inerente!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
kriss79 spune:
La Multi Ani Alexandra!
F frumoase pozele de la aniv. lui Casi, intr-adevar si mie mi se pare ca ai slabit mult,buy.Felicitari pt. scapatul de pampersi![]()
Sanatate multa lui Stefi!
Cristina, mamica de
Alessia Stefana
maitreyi spune:
multumim frumos pt urari! sa aveti si voi si copilasii zile senine si frumoase 
azi ne-am petrecut acasa si sambata va fi la gradina olimp. mi-a placut mult locatia si avem si cate ceva in comun cu proprietarii se pare. am fifitza mare 
-----
Mami de
roza +
25 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring