Gravidute&Mamici de IASI(116)
Raspunsuri - Pagina 18
kriss79 spune:
salut
Ana(maitreyi), scuze, cred ca asa s-a intamplat,acum cand imi zici parca imi amintesc ca o graviduta in bleu parca imi zambea
nu a fost cu intentie, nu eram in apele mele..de aia nici nu am mai intrat.am avut niste discutii iarasi duminica cu tot tacamul
si mi-a fost si rau ieri.am luat niste calciu ca cica e spasmofilie si sa nu mai ma stresez, enervez, sa ma odihnesc..ehh.
ani, vacanta placuta in continuare!
dastefa, felicitari pt.Miruna!!
Cristina, mamica de
Alessia Stefana
alynta27 spune:
Pentru mamicile interesate:
Referitor la informa#355;iile ap#259;rute ast#259;zi, 14 iunie 2010, pe posturile de televiziune Antena 3 #351;i Realitatea TV, potrivit c#259;rora "Plata indemniza#355;iei pentru cre#351;tere copilului a fost amānat#259; pentru finalul lunii", Ministerul Finan#355;elor Publice face urm#259;toarea precizare:
"Au fost deschise deja creditele bugetare necesare pl#259;#355;ii drepturilor pentru cre#351;terea copilului, informa#355;iile ap#259;rute īn pres#259; fiind o alarm#259; fals#259;".
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
maitreyi spune:
kriss stai calma. ni videm la urmatorul spectacol
si sa stii ca atitudinea zen e tareee sanatoasa ![]()
iulia merci!
dastefa iti trimit pe pm nr unei keneto de la cuza voda care se ocupa de bebelusii cu probleme de acolo. le-a fost recomandata ca fiind buna finilor mei si au si lucrat cu ea. din cate retin vine si acasa.
alina have fuuuun 
-----
Mami de
roza +
25 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
inutsa spune:
Salve!
Noi am avut cateva zile mai nasoale, facea febra, nu mare, dar era. Ieri seara am vazut 39 la termometru si am ramas masca. Azi fuga la medic. Toti erau enervant de amabili si prompti
. Ma intreaba doctora de ce nu am mers la medic pana acum, ca e a 3-a zi de febra. Si ii zic ca am crezut ca o fi febra de la dinti. A facut o mutra la mine care voia sa zica "ce e aia febra de la dinti?". Mda, dr din Romania zic ca exista febra de la dinti, astia de aici-nu. Ma, rog...
I-au facut analize, a iesit ca are un virus. Tratamentul? Paracetamol pt febra mai mare de 38,5. F bine! Ma bucur ca aici nu ni se "baga" antibiotice, cum am intalnit prin Iasi. Si ca un facut, Bia e din cale afara de jucausa si vesela dupa vizita la dr, e muuuult mai bine decat ieri
. Ramane sa isi revina cu papica, ca ciuguleste ca o vrabie, si mami o sa fie si mai bucuroasa ![]()
alina sa va faceti ca negrii la mare
. Ce vreau si eu.....
vanessa lumea se plange de atitudinea lor, dar lor nici nu le pasa, nu se schimba nic... Bafta la eco!
lacra sanatate!!!
Inesa, fericita
de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
iulia-stefy spune:
Va ofer o 
Eu sunt termianta... Stefy are febra... nu mare ca de obicei, dar are, ceva tuse.... ceva muci.... si ceva bubute... sper de la caldura. Diseara avem programare la medic....
Inutsa, multa sanatate printesei.
aeperju spune:
Multa multa sanatate! Bubite i-au aparut si lui Andrei dar cred eu ca sunt de la caldura si de la traspiratie in principal.
Emma si Andrei (21.09.2007)
alynta27 spune:
Salutare! Azi mi-am pus castraveti la murat si mi-am facut pofta cu dovlecel pane cu mujdei de usturoi! Facui putin treaba si ma doare burta!
Lacra sanatate fetitei!
Byu dar scumpa la vorba mai esti!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
kriss79 spune:
Lacra,eu nu stiu cum rezisti..si totusi nu e nici un remediu sau poate treb. schimbat medicul..habar nu am, insa prea e tot timpul bolnavioara saracuta..
maitreyi,da, ne vedem la alt spectacol.in ultimul timp mergem de fiecare data cand e ceva nou, ce nu a mai vazut.
acum sa ma laud si eu cu ceva :fata mea a renuntat de tot la scutece
, asta de vreo saptamana..ii mai puneam la somn, insa am scos si vad ca merge bine..
Cristina, mamica de
Alessia Stefana
lorex spune:
Iulia, sanatate Stefanaiei!
Nushulica, nu mi-ai mai raspuns la PM.Esti bine?
Votati o Bobitza simpatica? Daca aveti chef...clik pe manutza de sub poza! 
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur
...a inimii mele... 
VOTAM BOBITZA LA PRIMUL EI CONCURS
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

CASIAN ANDREI