Gravidute&Mamici de IASI(116)
Raspunsuri - Pagina 17
dastefa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi iulia unde e ciufulici asta? m-am tot uitat prin tarng dupa un coafor pt copii si n-am vazut... kriss furati ieri la teatru si n-ai zis nic. te-ai uitat in ochii mei, ti-am facut din mana, da' cred ca te uitai prin mine ----- Mami de roza + 25 s ![]() MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE ![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
si eu am avut cu Daria pana de curand mari probleme cu tunsul ,o tundeam noi acasa si era jale
la frizerie-una normala nu speciala pt copii-sta insa f cuminte
chiar am foat de curand si i-am facut o freza scurta de vara
cred ca mai important e sa o motivezi sa-si doreasca sa se tunda (eventual de mers cu o alta prietena care sa se tunda inaintea ei)
succes
Mihaela
Miruna Elena-18.01.2010 si
Daria-Stafania-16.11.2006asa creste Daria
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia-stefy Va ofer o ![]() Emma, multa sanatate. Eu m-am rezolvat cu aerosoli.... Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006)Bazar pentru SEBI |
aerosoli cu ce?
Emma si Andrei (21.09.2007)
alynta27 spune:
Salutare!
Maytrei multumim pentru vestile bune! Eu sunt inca increzatoare ca nu e asa de negru!
Aseara am fost in Copou! Ce de-a lume! ieri am facut "dusuri" de transpiratie in casa! Matei e cel mai afectat! Azi noapte la 3 se juca si l-a tinut pe tacasau treaz! M-am trezit intai eu dar fara rezultat! Se plimba prin casa se foia pe toate paturile!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Sambata am fost la ziua lui cumnatul meu la Miroslava! Era piscina si spre surprinderea mea Matei a stat in apa si a fost tare fericit! L-am scos destul de greu de acolo!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
iulia-stefy spune:
Va ofer o
fierbinte
maitreyi, e in zona Podului Cantemir, in coaforul Edy Valentino. Eu l-am descoperit trecand prin zona.
vanessa80 spune:
IULIA mersi pt.
.
Maine mergem la controlul de 36 de sapt. Avem niste emotii...
Sunt curioasa ce o sa ne mai zica dr. Sper sa fie ok treburile in maternitate, ca lumea se cam plange de atitudinea asistentelor si a infirmierelor. Poate reusim sa ne ferim si de stafilococ.
Ma bucur ca nu e la fel de cald, cum a fost ieri.
35+ 
alynta27 spune:
Salutare!
Vanessa bafta multa! Si eu te astept cu nerabdare sa imi aduci vesti despre spital!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Este o mamica la odiseea Mariei careface carti personalizate pentru copii! Sunt cartonate la coperta si cu foaia lucioasa! O carte de 38 de pagini costa 20 lei! Va d-au sa vedeti cateva modele! Mi-a placut mult ideia si am zis sa va arat si voua! Daca va intereseaza am sa va d-au adresa ei de email!
http://family.webshots.com/album/577049286UYRuhK
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
Anilansa spune:
Buna mamici
Noi va salutam de la mare... Mamamia hotel Aurora
... suntem in concediu si e tare bine, vremea e tare buna dar apa zilele astea a fost cam rece.
Pe Darius il scoti cu bocete si lacrimi de crocodil din apa ... sta toata ziua in apa si se uita lumea la noi ...ca il lasam sa faca ce vrea el in apa. nu ii e frica de valuri chiar daca a luat cateva guri de apa
se joaca cu copii si e foarte fericit
Noi suntem bine in general , sotul se reface ... am avut noroc ca e net in hotel asa ca am zis sa va scriu cate cava... poze o sa pun cand ne intoarcem ca am uitat sa iau cabu de date![]()
dastefa,felicitari pt Miruna
Aly, imi cer scuze ca nu am raspuns la telefonul tau.. dar era in camera si noi la plaja![]()
iulia
pupuci de pe litoral

Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

roza + 
Stefania Iulia (05.12.2006)