Gravidute&Mamici de IASI(116)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Andreea!

Va ofer o

Vanessa, capul sus. O sa fie bine, ai sa vezi...

Alina, multumesc. Ce sa fac? Avem programul invers eu si sotul... El sta dimineata si eu dupa amiaza.... Cu medicalul e cam greu. Nu mi-am luat niciodata pana acum.... Dar daca va fi neaparata nevoie.... asta e....

Kriss, multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

LA MULTI ANI ANDREEA, SA FII SANATOASA SI FERICITA

Da Kriss am 50kg,dar de anul trecut ma mentin asa si acum nici daca vreau nu reusesc sa ma mai ingras, iar daca reusesc un kg in zilele urmatoare il dau jos imediat...

Byu cu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani Andreea!
Kriss ai fetita mare!

Noi aseara am mers la tara! Acolo au vazut vaca, pisici,, caprite si cal! David ii zicea pisicii "cati" si se amuza asa tare! Matei fugea dupa ea sa o prinda! Ne prind bine iesirile la aer! Ziua stau in casa si seara alearga cat pot! Cand am venit erau flamanzi, mai mult Matei! A zis sa-i d-au "papa" si "apa" pentru prima data! Si a bagat ceva, ca nu reuseam sa-l hranesc!

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Buna, scuze de deranj.

Vroiam doar sa anunt daca e cineva interesata de o
TRUSA EPIDURALA / PERIDURALA BRAUN, NOUA NEDESIGILATA, NU AM AVUT NEVOIE DE EA deoarece am nascut prin cezariana ASA CA ESTE EXACT CU AM CUMPARAT-O DIN FARMACIE SI AM INCLUSIV BONUL DE LA EA. PRETUL IN FARMACIE 105.50 LEI. Eu o vand la 80 lei. Termenul de valabilitate de pe ea este 10.2014
Daca e cineva interesata astept PM.

O trimit si in tara cu plata ramburs !

Sarcini si nasteri usoare sa aveti !

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiciiasi spune:

CAP.NOU

Mergi la inceput