Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *148*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Hmmm..auzi la Mely,..shopping si cosmetica [emoticon din ala care isi roade unghiile de ciuda]...bine iti merge! Sa iti fie de bine!,

Fetelor imi era dor de o petrecere virtuala cu voi, in toata mizeria asta care ne inconjoara zilnic voi sunteti gura mea de aer proaspat!

Liliacule drag ...io ca tiganu': sampania sampanie dar tortu'? Unde-i tortu'???

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

alex, ti-am spus in ultima vreme ca esti foarte tare? vad ca le ai si cu beuturica..... daca mai canti si pe masa....m-ai dat gata. auzi? da' stii ce-am observat? cum vine seara, cum apare alex 2 din tine. e asa o transformare...ca la vampiri . sot ce face? e la aparat? sau aparatul a papat lapticul si acum e la somnic, somnic?
uite, iti spun de acum, ca sa stii si sa nu te apuce nebuneala maine dimineata cand vei fi pusa in fata faptului implinit: la masa de dimineata, dupa 12 ore de somn, zeina tot 100-150 va papa. da?

aaaaa...de mult vroiam sa-ti impartasesc un secret: mai, asa imi place mirosul de benzina....

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Hai ca m-ai lesinat de rasnici nu stiu la ce sa iti raspund mai intai.

Deci nu ma transform in nimic, sa fie clar, asa sunt eu (a se citi a papat fata 210 de lapte cu cereale). Sotz a plecat la dracu cu carti dupa o masina stricata si am niste spumele marii pe mine incat tre' sa fiu treaza cand ajunge sa ma pot desfasura. Si nu, Zeina papa dimineata 180 numai daca o trezesc eu la 6:30, ca daca o las sa doarma pana la 9 nu mai mananca cu pofta.

Multumita?

Si sa stiti ca o am cu beuturica, am cam avut-o in tinerete, acum sunt cu vinul rosu cu cola. Da vad ca nu da nimeni, asa ca stau pe margine si torn la altii.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

www.prodal.ro/images/cocktails/passion_caffe.jpg" target="_blank">de la fi-mea pentru voi ca ei ii e somn...

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti īn orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.cordcenter.ro/gallery/image/1155.html" target="_blank">un vot, va rog, ca sa castige Falci o bicicleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui delia79

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Citat:
citat din mesajul lui delia79

Vodca este? ca eu nu ma incurc cu siropele 100 va rog, sec

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

www.cavahalari.gr/site/components/com_virtuemart/shop_image/product/FINLANDIA_49dcce9fc2725.png" target="_blank">Asta e buna mamis?? Scot si-o lamaie, ceva? Un pahar de suc de rosii?? Este de toate aici la debaraua virtuala!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

acum astept sa vorbim despre ciucurei . Hic.

Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:

alex, ti-am spus in ultima vreme ca esti foarte tare? vad ca le ai si cu beuturica..... daca mai canti si pe masa....m-ai dat gata. auzi? da' stii ce-am observat? cum vine seara, cum apare alex 2 din tine. e asa o transformare...ca la vampiri . sot ce face? e la aparat? sau aparatul a papat lapticul si acum e la somnic, somnic?
uite, iti spun de acum, ca sa stii si sa nu te apuce nebuneala maine dimineata cand vei fi pusa in fata faptului implinit: la masa de dimineata, dupa 12 ore de somn, zeina tot 100-150 va papa. da?

aaaaa...de mult vroiam sa-ti impartasesc un secret: mai, asa imi place mirosul de benzina....

h.

Multumesc lui DD.

E cald si la voi sau e vodca asta de vina?

Pozici Sofia botez
Photos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Si sa stiti ca o am cu beuturica, am cam avut-o in tinerete, acum sunt cu vinul rosu cu cola. Da vad ca nu da nimeni, asa ca stau pe margine si torn la altii.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA[

(26 septembrie 2009)

hai ma strici vinul bun cu colica...

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Si nu ne certam deloc,
Si cuminti īn orice loc.

www.cordcenter.ro/gallery/image/1155.html" target="_blank">un vot, va rog, ca sa castige Falci o bicicleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:

Citat:

h.

Multumesc lui DD.

Hai ca m-ai lesinat de rasnici nu stiu la ce sa iti raspund mai intai.

Deci nu ma transform in nimic, sa fie clar, asa sunt eu (a se citi a papat fata 210 de lapte cu cereale). Sotz a plecat la dracu cu carti dupa o masina stricata si am niste spumele marii pe mine incat tre' sa fiu treaza cand ajunge sa ma pot desfasura. Si nu, Zeina papa dimineata 180 numai daca o trezesc eu la 6:30, ca daca o las sa doarma pana la 9 nu mai mananca cu pofta.

Multumita?

..se poate? da fata! ma autodeclar mama mama mama vinului rosu. hai ca l-am trimis pe sot la beci dupa o damigeana.....de cola .

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

Citat:

(26 septembrie 2009)

nasterea a doua putze

Si nu ne certam deloc,
Si cuminti īn orice loc.

Subscriu, alcoolul nu se amesteca nu nimic...tre baut asa in starea lui naturala..

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Citat:
citat din mesajul lui techila

Citat:

(26 septembrie 2009)

nasterea a doua putze

Si nu ne certam deloc,
Si cuminti īn orice loc.

Subscriu, alcoolul nu se amesteca nu nimic...tre baut asa in starea lui naturala..

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

pe de alta parte nici colica nu merita stricata cu vin....ele ambele lichide constituie minune pe pamant asa...prin definitie...

nasterea a doua putze

Si nu ne certam deloc,
Si cuminti īn orice loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

www.youtube.com/watch?v=whjjDAFKVIE" target="_blank">Buna seara Coana mare, am aici un buchet de flori si va multumesc de invitatie.

Vai dar ce de invitati avetiiiii.....

LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eu vreau putina gheata simpla pentru inceput sa mi-o pun pe cap

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput