Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *148*
Raspunsuri - Pagina 18
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamaria1979 Ellenuta sanatate multa printeselor. Liliac vin si eu cu un coniac pentru doamne sa avem o seara linistita si plina de bucurii. De chestia cu ciuciurelul iti spun maine care este concluzia. |
Lasati, Doamna, veniti fara coniac, ca ala e din partea casei! Seviti de-aici o www.culinar.ro/images/recipes/placinta-cu-dovleac_1192272855.jpg" target="_blank">placinta cu dovleac pana imi dau eu sortul jos si imi trag tocurile.
Povestim noi si de ciucurei ca este timp!
Luati loc, nu va sfiiti!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
delia79 spune:
citat din mesajul lui Fragutza Liliaco, pe Jack l-ai invitat? Ca sa stiu ce fac... People who say they sleep like a baby usually don't have one. |
dulce nu vrei nimic? cica se pune de tort
Ce face frumoasa mica?
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
Iulika29 spune:
fetili eu mi.am facut incalzirea 'pe uscat'.o muzica ceva?? o invartita, batuta, molfåitå ce o fi dar så fie
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
mary_07 spune:
Vin si io,vin si io
Proaspat venita de la cosmetica si dupa o tura de shoppinguiala (pour moi),sunt gata de petrecere
Declar ziua de azi perfecta si care necesita neaparat un REPETIR Doamne,mai da-mi zile din astea
Sa ne traiesti Liliacule,o mie de ani de acu' incolo!!!
Monica,chiar azi citeam despre enterocolita...sper ca Zgatix e mai bine,te astept cu vesti
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
vik-cj spune:
Liliacule ...cu sampanie ma iei? Din aia primita de la cuscra ta Dana din regiunea Champagne ?!? (bautura, nu Dana ca ea parca ii pe langa Dijon).
Hai mai ca tu vrei sa ne imbeti pe toate...iara voi povesti despre "avioane frantuzesti"
Delia, Fragutza...imi place de voi nu va incurcati cu chestii slabe Jack si vodca sa traiasca!
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
liliac1 spune:
citat din mesajul lui delia79 Vodca este? ca eu nu ma incurc cu siropele 100 va rog, sec Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009) Pozici Sofia botez www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca Photos |
www.cavahalari.gr/site/components/com_virtuemart/shop_image/product/FINLANDIA_49dcce9fc2725.png" target="_blank">Asta e buna mamis?? Scot si-o lamaie, ceva? Un pahar de suc de rosii?? Este de toate aici la debaraua virtuala!
D'ale Andrei
Vremuri
hepilica spune:
alex, ti-am spus in ultima vreme ca esti foarte tare? vad ca le ai si cu beuturica..... daca mai canti si pe masa....m-ai dat gata. auzi? da' stii ce-am observat? cum vine seara, cum apare alex 2 din tine. e asa o transformare...ca la vampiri . sot ce face? e la aparat? sau aparatul a papat lapticul si acum e la somnic, somnic?
uite, iti spun de acum, ca sa stii si sa nu te apuce nebuneala maine dimineata cand vei fi pusa in fata faptului implinit: la masa de dimineata, dupa 12 ore de somn, zeina tot 100-150 va papa. da?
aaaaa...de mult vroiam sa-ti impartasesc un secret: mai, asa imi place mirosul de benzina....
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Iulika29 spune:
Mary iuhuuuuu tare ma bucur pt tine. så iti dea domnul cat mai multe zile din astea si multa sånåtate la toata familia.
Liliac bag si eu un pahar de Finlandia ca am auzit ca e bun tare.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
liliac1 spune:
citat din mesajul lui hepilica hai ca vin si io in club...asa batraneste, cu pasi mici...si stau putin ca ma dor salele . da' ce e maica zaraza asta? liliacule, hai ia-ti un cadou si il platesc io. orice. nu te uita la pret. in sfarsit pot sa spun si eu asta cuiva. intra pe ce site vrea muschii tai si destrebaleaza-te, comanda orice. e ziua ta, ce dracu? hai, sa-mi zici ce si cum ca sa-ti dau PIN-ul cardului. h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
La vremurile astea...fac si io o socoteala cu 25% mai eftin Zic ca poti sa-mi dai si PIN-ul fara 25% din cifre si-o sa mearga struna.
Moama, in sfarsit sunt fericita N-am primit in viata vietilor mele asa un cadou. Sar'mana!
Pai...m-ar multumi pt inceput un virament bancar ca dup-aia vad eu cum fac si organizez o excursiune pentru TOATE mamicile de dovlecei...undeva..oriunde...pe banii din virament, avcoz
D'ale Andrei
Vremuri
delia79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
www.cavahalari.gr/site/components/com_virtuemart/shop_image/product/FINLANDIA_49dcce9fc2725.png" target="_blank">Asta e buna mamis?? Scot si-o lamaie, ceva? Un pahar de suc de rosii?? Este de toate aici la debaraua virtuala! Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Hic-hic, promit ca nu ma culegi de sub masa. Am si uitat de dulce, acum astept sa vorbim despre ciucurei . Hic.
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos