Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *148*
Raspunsuri - Pagina 20
liliac1 spune:
Hai, mai, fetelor, ce naiba...ia serviti-va singurele. Fiecare cu ce-i pofteste inimioara. Cand se termina...facem refill. Am dibuit io o bodega la coltul blocului si m-am asigurat ca-mi tine la rece tot ce ne vrea sufletelele.
Vedeti ca in frigi e o sticla maaaaaare de lapte si una mai mica cu lapte praf Aveti grija, daca aveti vreo pofta sa stiti care cum si in ce fel stau lucrurile.
Ma duc sa sterg de praf discurile si sa bag pick-up-ul in functiune .
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
hepilica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui delia79
E cald si la voi sau e vodca asta de vina? |
...e cald rau. maia doarme-n iarba. cica nu vine acasa in seara asta. ce sa zic? un ochi rade, altul plange....
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Fragutza spune:
Liliaco, zi drept tot cu capotul esti pe tine?
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
delia79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliac1 Ma duc sa sterg de praf discurile si sa bag pick-up-ul in functiune . Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Bagam un Semnal M sau o hora mica?
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
lutoniana spune:
am o atentie si pt www.blog.petz.ro/wp-content/uploads/2009/02/mancare-caini.jpg" target="_blank">TECHILA
pupa Luci tineretea ei si lipsa de riduri
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
hepilica spune:
citat din mesajul lui Fragutza Liliaco, zi drept tot cu capotul esti pe tine? |
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Fragutza spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui techila
pe de alta parte nici colica nu merita stricata cu vin....ele ambele lichide constituie minune pe pamant asa...prin definitie... |
AMIN
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
liliac1 spune:
citat din mesajul lui lutoniana www.youtube.com/watch?v=whjjDAFKVIE" target="_blank">Buna seara Coana mare, am aici un buchet de flori si va multumesc de invitatie. Vai dar ce de invitati avetiiiii..... LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eu vreau putina gheata simpla pentru inceput sa mi-o pun pe cap Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Mai, vezi ca inghetata e la frigi. Daca se termina, mai cojim un pic de gheata de la congelator. Deh, bafta mea ca n-am de-ala cu autodefrost
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
techila spune:
citat din mesajul lui lutoniana am o atentie si pt www.blog.petz.ro/wp-content/uploads/2009/02/mancare-caini.jpg" target="_blank">TECHILA pupa Luci tineretea ei si lipsa de riduri Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
vaaaai, sa stii ca multumeste prin sforaiala pentru acest minunat cadou....desi la varsta ei se cuvenea niste crema antirid, dar ma rog, daca tu nu le vezi....
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.cordcenter.ro/gallery/image/1155.html" target="_blank">un vot, va rog, ca sa castige Falci o bicicleta
mary_07 spune:
citat din mesajul lui hepilica [ ...e cald rau. maia doarme-n iarba. cica nu vine acasa in seara asta. ce sa zic? un ochi rade, altul plange.... h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Multam fetelor,va doresc si voua o zi precum a mea
Alex e la mama pana maine,everything is getting better
Ca mi-am amintit,Elle,te ,sanatate multa fetitelor si tie putere sa treceti peste perioada asta grea
Io servesc pt inceput tratatia oferita de Duamna si draga noastra sarbatorita,Techila
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."