Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010(61)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kamy13 spune:

Buna dimineata si o saptamana cat mai placuta sa aveti!

Cam devreme, asa ca nu va scol inca, va dau cafeaua mai tarziu, va las sa mai dormiti un pic...

Cum eu nu mai pot sa dorm, mi-am zis, hai sa le scriu la fetele mele de pe forum, sa le povestesc si lor ce am patit...

De ce nu mai pot sa dorm? Pai ca exista rautate in unele creaturi, exista atata de multa in ele incat da si pe dinafara...Si ce ma doare mai tare e ca una e sa gresesti, sa fi rau ocazional, iar alta e cand e o rautate planuita, premeditata. Dar sa va povestesc, sa nu va mai tin in suspans.

Pe la 5 ora Spaniei, am vorbit la telefon cu o colega din bransa, de la un hotel din Sevilla. Ma suna, (eu fiind conectata, azi am lucrat de la 12 asta noapte si mai am pana la 8), sa ma intrebe daca poate gestiona o chestiune, eu ii raspund ca nu, ca trebuie sa sune la 8 cand e disponibil departamentul corespunzator. Ca, inainte sa inchida, (sigur nu si-a dat seama ca o aud) sa traga un chiuit, care in spaniola suna: "Está frita, frita!!!" adica "E fripta, fripta!!!" (de somn) si dai si rade... Pe moment mi-am zis da-o incolo, sa se bucure in rautatea ei, dar dupa aceea, fiindca n-am mai putut sa adorm, (s-a trezit si bebicul din burta si minute in sir ma inghiontea, probabil i s-a transmis stresul meu, ca am tot cugetat cat de rea poate sa fie lumea) am sunat inapoi la hotel si i-am zis vreo doua. Prima oara i-am spus ca alta data cand are ceva de comentat, sa fie sigura ca a pus bine receptorul in furca, ea imi zice (tot razand) da, mi-am dat seama ca m-ai auzit. Ii spun uite ce , suntem colege, nu stiu ce vroiai mai mult, ti-am raspuns corect la telefon, clar ca la ora 4 nu poti sa ai nu stiu ce voce, ai fi vrut sa-ti cant si-un cantec? Plus ca sunt si gravida, (asta i-am zis nu s-o apuce compasiunea, ci pt. ca normal o gravida n-ar trebui sa lucreze in schimbul de noapte).
In fine, concluzia e ca ea a sunat intentionat ca sa ma trezeasca, stiind ca pe la ora aceea nu sunt apeluri de la clienti, si ca se mai atipeste un pic (eu lucrez de acasa, asa ca pot sa mai inchid cate un ochi). Iar ceea ce mi-a cerut ea sa gestionez, sunt sigura ca ea stia ca eu nu pot face, ci e alt departament, alt numar de telefon, cei din hoteluri au manualele si operativele pentru acea chestiune, deci apelul ei a fost intentionat, sa ma sicaneze...

Poate ca nu e un lucru insemnat pentru care sa merite sa ma enervez, dar noaptea le vezi pe toate in negru, ma gandeam ce lucruri ii fac pe altii fericiti... Mai sunt copii ce suna sa faca glume sau sa insulte, dar sa te sune o colega ca sa-si bata joc de tine...

Graviduta 24+ AMR 16+

TENERIFE

Camelia

"Daca dragoste nu e, nimic nu e "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata dragi burtici!Cine ce ofera azi la micul dejun?Ca mi-e o foameee !
pianna pana scum doar sotul mi-a mangaiat burtica si o data sora mea si o prietena,si asta ca le-am zis eu sa puna mina ca misca.Cred ca la bb-ita mea ii place s-o mangaie tati,ca tot timpul cand pune el mana ea misca.
kamy ce oameni!Nu trebuie sa-i bagi in seama .Cand vad sau aud de asa oameni ma ia greata.

Ana21+

Mergi la inceput

kiti multa sanatate lui Vladut,imi pare rau ca e bolnavior.
chichiutza felicitari pt bb sportiv .La inceput si eu am simtit-o mai incet,dar dupa aia tot mai clare au devenit miscarile.Prima data am simtit-o f jos,chiar deasupra osului pub.,si s-a simtit ca niste pulsatii slabe.De acuma o s-o simti mai des

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kamy13 spune:

Ana, ai dreptate, dar eu nu pot ramane indiferenta la rautatea omeneasca, desi sunt constienta ca desi incerc sa le atrag atentia acelor persoane, oricum nu se vor schimba...

Ma duc sa ma culc, dar nu inainte de a va lasa pe masa micul dejun, azi unul tipic spaniol: "Pan con tomate": paine prajita frecata cu usturoi si deasupra ulei de masline si rosie cruda pisata, plus un pic de sare. E delicios!

Graviduta 24+ AMR 16+

TENERIFE

Camelia

"Daca dragoste nu e, nimic nu e "

Mergi la inceput

kamy genul asta de oameni se bucura cand vad ca au reusit sa te enerveze si se bucura daca iti fac un rau cat de mic.Trebuie tratati cu indiferenta ,eu zic asa dar nici eu nu prea pot cateodata sa tac in diferite situatii.Multumim pt micul dejun!Somn usor!

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iunia82

Vin cu vesti bune!
Intr-o luna jumatate vor exista vaccinuri pentru TBC in maternitati. Acum am vazut la antena 3.

25+

O veste nemaipomenita! Multumim!

Alina-Mirela 24+ si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Kamy, da-ne nr ei, sa o sunam si noi pe rand sa radem de ea .
Pianna - depinde foarte mult cine vrea sa puna mana pe burtica mea. In principiu nu am o problema cu asta, daca sunt prieteni apropiati, dar sa se infiga oricine la bubulina mea mica, asta nu-mi place. De exemplu, vreo baba binevoitoare, cum e una din matusile tatalui meu...sa puna ea mana, sa se dea cu parerea.
Ana_25, multumesc de urari
Piticul este mult mai bine, a declarat ca pe el nu il mai doare "mimic", deci sa nu ii mai dam medicamentele si a fost foarte suparat cand i s-a explicat ca tb sa le ia.

Va pup si o zi buna!

Kiti, 19+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Salutare! Ieri am fost la aer curat! Am taiat motul finutei! A fost la curte! Baietii au alergat! Cel mic a gasit un caine si a avut treba! Il cauta si pe sub masini cand disparea! Au fost si mofturosi dar le-a placut! Pe seara am fost in vizita la nepotelul de 2 ani jumatate! S-au jucat frumos!

Lara sa zici daca sunt buni mugurii de sirop! Ma bate un gand sa trag o fuga la cules ca e tare sanatos siropul!
Klarisse si eu am auzit ca dr. nostra va face acolo! Acum sa vedem preturile! Tu cum vrei sa nasti?! Am sa aflu din surse sigure ionformatiile si te anunt! La jumatate lui iunie cica o vor deschide!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Citat:
citat din mesajul lui ghiocela13

Noi fugim acuma sa luam lapte ca dupa aia mergem la mama la Branesti sa-mi faca fideluta cu lapte ca mi-e pofta de 2 zile de inebunesc!!!! Lasa ca data care vine ne vedem si va ducem la o terasa pe lac langa Islaz, dupa Branesti. O sa-ti placa mult de tot! I promissss!!!

Vorbesti cumva de locatia superba de la Belciugatele?Eu am fost saptamana trecuta si am ramas paf de ce am gasit acolo.Jos palaria patronilor.

in 17s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

NIKOLICI

da, la terasa de la Belciugatele ma refeream. Noi mergem des vara acolo cand nu plecam din Buc pt ca ai mei au si casa la Branesti si bantuim prin toate imprejurimile. Insa anul asta nu am ajuns. Ma bucur sa aud de la tine ca a ramas la fel. Abia astept sa merg. Intr-adevar este un loc dragut unde poti ajunge repede si te poti relaxa!

Kisss

Ghiocela 19+

Mergi la inceput

Kamy "draguta" colega! Sunt oameni cu umor "negru"!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput