Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010(61)
Raspunsuri - Pagina 7
chichiutza spune:
Klarisse, Aniast, Ana_25 va

! O sa tot vreau sa pap usturoi de acum! Asa ca painica lui Kamy e super bine venita! Multam!
Kamy nu te mai amara, oameni de proasta calitate sunt pe toate drumurile, nu numai in Romania! Sa te miri cand gasesti unul bine intentionat! Somn usor si lasa gandurile rele!
Cristina
cu buline mari si albastre 20+
vanyy2009 spune:
buna dimineata
chichiuta felicitari pt miscarile bebelinului
....sa vezi de acum in colo ce fotbal o sa joace in burtica
......kiti multa sanatate lui vladut
21+

nikolici spune:
ghiocela noi mergem azi acolo sa sarbatorim cei 2 ani de la casatorie.Ne-a placut tare tare mult din ce am vazut si sper sa ajung si pe la piscina sau macar un gratar la lac.
Poate ne vedem prin zona candva, caci pt Belciugatele renunt la restaurantele de Bucuresti pline de fitze.![]()
in 17s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici ghiocela noi mergem azi acolo sa sarbatorim cei 2 ani de la casatorie.Ne-a placut tare tare mult de ce am vazut si sper sa ajung si pe la piscina sau macar un gratar la lac. Poate ne vedem prin zona candva, caci pt Belciugatele renunt la restaurantele de Bucuresti pline de fitze. in 17s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
Multi ani fericiti impreuna! Un copil sanatos! Sa va traiasca Karinuta!
Alina-Mirela
24+
si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
nikolici spune:
Si pentru ca nu am mai scris de mult despre noi, efectiv nu mai stiu sa-mi gestionez timpul cu un bebic in super miscare si altul in burta plus o casa de intretinut, o sa va scriu pe scurt cateva randuri despre noi.
99% o sa avem o alta fetitza, lucru ce ne bucura pt Karina, cred ca pentru ea este mult mai bine asa.Sper sa stiu sa le apropi intratat sa devina cele mai bune prietene asa cum sunt eu cu sora mea.
Acum daca 1% ii creste putzica o sa ne bucaram si de baietel, numai sanatos sa fie orice iese pana la urma.
Va pup si va doresc o saptamana cat mai linistita si plina de realizari.
in 17s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui vanyy2009 buna dimineata ![]() chichiuta felicitari pt miscarile bebelinului ....sa vezi de acum in colo ce fotbal o sa joace in burtica ......kiti multa sanatate lui vladut![]() 21+ ![]() |
Vanyy multam tare! Abia astept treaba cu fotbalul!

Nikolici sa fiti sanatosi si fericiti si sa va bucurati de cele 2 sufletele! Daca sunt 99% sanse de fetita la varsta asta nu cred eu ca se mai schimba ceva! Distractie placuta!

Am auzit si eu lucruri bune de locul asta, ia sa facem si noi o vizita in curand!
Cristina
cu buline mari si albastre 20+
crina-s spune:
Buna dimineata dragelor
Kiti ma bucur ca Vladut e un pic mai bine. Insanatosire grabnica!
Pianna mie mi-a pus decat sotul mana pe burtica pana acum, ba nu si o prietena care mai intai si-a cerut voie si mi-a zis ca vrea si ea sa aiba noroc, in rest nimeni. Nici mie nu mi-ar placea sa se repeada toti cu mana pe burta mea.
Kamy incearca sa ignori persoanele fara minte-n cap si fara constiinta ca sa nu faci rau lui bebe.
Nikolici felicitari pentru aniversarea casatoriei. Va doresc sa fiti fericiti si sanatosi!
Dragelor sper sa fie o zi frumoasa astazi.

21+
crina
cu
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui nikolici ghiocela noi mergem azi acolo sa sarbatorim cei 2 ani de la casatorie.Ne-a placut tare tare mult din ce am vazut si sper sa ajung si pe la piscina sau macar un gratar la lac. Poate ne vedem prin zona candva, caci pt Belciugatele renunt la restaurantele de Bucuresti pline de fitze. in 17s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
Multi ani fericiti impreuna si sa fiti sanatosi!

Ana
21+
Klarisse spune:
Salutare la burticile frumoase.

Sa aveti o zi insorita, mai ales daca sunteti libere. Eu mi-am inceput ziua cu o cafea pe terasa, soare, frumos..insa acum am ceva de lucru ca m-au sunat de la birou..
..deh..macar sunt in livingul meu nu pe scaun la birou..![]()
![]()
Alynta eu voi naste prin ceariana, am niste probleme cu spatele (scolioza, spondiloza) si nici nu ma atrage foarte tare ideea de nascut normal![]()
![]()
Chichiutza, te pup
Va pup pe toate

Klarisse
graviduta 20+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
ghiocela13 spune:
NIKOLICI
petrecere frumoasa va doresc si multa sanatate la intrega familie! O sa ne nimerim cu siguranta intr-un weekend pe acolo pt ca...mie mi-e cam frica sa plec departe de casa cu burta asta care creste pe zi ce trece! Asa ca o sa ne tot invartim pe-aici pe-apropare!
La multi ani inca o data si tot ce va doriti sa se implinesca!
CHICHIUTZA
sa stii ca si daca bei un pahar rece de citrice (suc de portocale, gref, lamaie) copilasul reactioneaza imediat si incepe sa se miste mai activ! Incearca! O sa-ti placa!
Ghiocela
19+