Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010(61)
Raspunsuri - Pagina 5
LoraG76 spune:
Kiti, bine ca s-a potolit repede...si eu as fi sarit imediat la gatul lui, cum sa-mi trateze asa copilul? Multa sanatate!
Chichiuta, felicitari pentru bebe miscator! Sa stii ca si bebelina mea reactioneaza automat la usturoi! 
Maya, si eu ma gandeam azi sa culeg flori de soc, ador socata! Eu am facut anul trecut o reteta cu zahar, drojdie si 10 flori de soc, da' nu mai tin minte exact la ce cantitate de apa cat zahar...ma uit maine pe reteta si-ti zic.
A, si mai vreau sa fac si sirop din muguri de brad, maine vreau sa merg sa vad daca nu sunt buni de cules mugurii.
Noapte buna!
Lora, mami de Iustina si 
25+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ghiocela13 Noi fugim acuma sa luam lapte ca dupa aia mergem la mama la Branesti sa-mi faca fideluta cu lapte ca mi-e pofta de 2 zile de inebunesc!!!! Lasa ca data care vine ne vedem si va ducem la o terasa pe lac langa Islaz, dupa Branesti. O sa-ti placa mult de tot! I promissss!!! |
Vorbesti cumva de locatia superba de la Belciugatele?Eu am fost saptamana trecuta si am ramas paf de ce am gasit acolo.Jos palaria patronilor.
in 17s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
maitreyi spune:
pupam gasca din mers spre nani
noi azi am stat toata ziua afara si am cazut lati.
noapte buna 
-----
Mami de
roza +
22 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
chichiutza spune:
Lora deci e verificata treaba cu usturoiul zici? 

Kiti da, e o chestie ciudata pe care o simt parca unde era odata ovarul drept, nu dureaza mult! Sunt tare fericita ca in sfarsit simt si eu bebelin din burtin!
![]()
Pupici la burtici si nani nani bun!

Cristina
cu buline mari si albastre 20+
Klarisse spune:
Buna seara burtici si mamici. Azi sunt pasare de noapte ca sotul meu se uita la niste chinezarii si eu ma cam plictisesc
.
Kiti multa sanatate lui Vladut, sper sa se simta mai bine..

Chichiutza felicitari pentru miscarile lui bebe, sa vezi de acum incolo cum se intensifica loviturile.

Alynta din sursele mele Arcadia se deschide in Iunie si s-ar putea si Dna. Mihalceanu sa opereze acolo..oricum stau cu urechile ciulite sa vad ce mai aflu..
Vineri am oprit la o cofetarie si am ras doua batoane de cioco de casa..normal ca mi s-a facut greata dupa ele..dar a meritat..

Zoze te pup.

Seara/noapte buna la toate fetele..

Klarisse
graviduta 20+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
aniast72 spune:
| citat din mesajul lui maya71 Aniast, azi am fost cu rolele la Sala... m/am uitat dupa 'un pusti de 2 ani si jumatate care invata sa mearga cu rolele' si mamica cu bebe la purtator dar... am vrut sa trimit un mess dar am zis sa nu deranjez si a fost si ceva spontan. Un prieten f bun m/a scos fortat din casa la o plimbare prin parc si cum am 2 perechi de role permanent in porbagaj... am zis 'de ce nu?!' pe urma am adunat flori de soc sa fac socata. Data viitoare o sa anunt din timp. ![]() |
Maya, m-am laudat ca-l pun pe Vladi pe role insa m-a convins sotul meu sa-l mai las pana ne intoarcem din Turcia. Plecam de 1 iunie si nu vrea sa ratam concediul din cauza vreunui accident pe role. Sa stii ca totusi ne putem vedea pana atunci ca fi-miu e as in datul cu trotineta
.Da-mi mail pe yahoo (acelasi ID ca aici) ca-l citesc mai repede.
chichiutza, sigur e bb.

office, am ramas datoare cu un raspuns: eu o sa merg doar sa nasc la Euroclinic, la control merg pe str Polona la prof Vladareanu. El are contract cu Euroclinic si in contextul asta o sa nasc acolo. Tu la cine mergi la Euroclinic?
Andreea,
in 24+ cu
si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
aniast72 spune:
| citat din mesajul lui Iunia82 Vin cu vesti bune! Intr-o luna jumatate vor exista vaccinuri pentru TBC in maternitati. Acum am vazut la antena 3. |
Am intrebat si eu de el, la Elias (de exemplu) il au de acum.
Andreea,
in 24+ cu
pianna spune:
Salutare fetelor!
Fug de 5 capitole sa va ajung, noroc cu weekendul ca altfel....
Vestea mea buna e ca am inceput sa-l simt pe bebelin cand misca. Cam timid ce-i drept, dar pt mine inseamna foarte mult. 
Si acum un mic sondaj, vreau sa vad cat sunt de dusa. Cui permiteti sa va mangaie burtica?
17+
maya71 spune:
| citat din mesajul lui aniast72 Maya, m-am laudat ca-l pun pe Vladi pe role insa m-a convins sotul meu sa-l mai las pana ne intoarcem din Turcia. Plecam de 1 iunie si nu vrea sa ratam concediul din cauza vreunui accident pe role. Sa stii ca totusi ne putem vedea pana atunci ca fi-miu e as in datul cu trotineta .Da-mi mail pe yahoo (acelasi ID ca aici) ca-l citesc mai repede. Andreea, in 24+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
Aniast, concediu placut, odihnitor, plin de voie buna si sa va intoarceti sanatosi...vreau si eu in concediu... aaaaa, nu vreti sa infiati un copil... eu sunt copilul. nu rade de mine(glumesc) dar eu tot copil am ramas in sufletelul meu... 'copilul din mine' e inca prezent si ma face sa ma bucur de micile aventuri si frumuseti ale vietii. e o poveste lunga, poate o sa ti/o zic intro zi.

Lara, am aflat cum se face 'shocata' (adica mi/am si adus aminte) 5 l apa, o lamaie taiata feliute, 1/3 kg zahar (daca vrei mai dulce mai pui putin), drojdie de bere cat o nuca si 5-6 flori de soc mari (pui mai multe daca sunt mai mici). maine fac si/ti zic cum a iesit.
Va
burtici de noapte buna! Cred ca sting lumina in noaptea asta
aniast72 spune:
| citat din mesajul lui pianna Si acum un mic sondaj, vreau sa vad cat sunt de dusa. Cui permiteti sa va mangaie burtica? |
Nu cred ca esti dusa... eu sunt destul de recalcitranta din punctul asta de vedere. Nu suport sa vina cineva cu remarca: "vaaai ce burtica ai!" si pac, sa-mi puna mana pe burta. Mi s-a intamplat si brusc mi s-au urcat piticii la creier. Pe de alta parte, cand misca bb si sunt cu fi-miu, sotul sau persoane f apropiate, imi place sa-i invit sa simta si ei...
Andreea,
in 24+ cu