Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010(61)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Vin cu vesti bune!
Intr-o luna jumatate vor exista vaccinuri pentru TBC in maternitati. Acum am vazut la antena 3.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Din cate am auzit la municipal exista deja vaccinul de cateva zile! Nu sunt sigura daca e romanesc sau nu. Discutia la neonatologie era despre acreditarea vaccinurilor straine de catre ministerul nostru, avand in vedere ca noi avem alte tulpini ale bacilului Koch fata de alte tari. Daca aflu ceva va zic!

Cristina cu buline mari si albastre 20+

Mergi la inceput

Fetelor sa va povestesc! mai devreme eu cu poftele mele, m-am apucat sa fac cartofi prajiti noi cu mujdei de usturoi! Am mancat pana am crapat ( acu' ma plang evident) si apoi m-am asezat pe canapea sa mai respir. Am simtit ceva prin burtica de cateva ori, o fi fost bebelinul? Oare dadea cu matura-n tavan ca nu-i placea mirosul de usturoi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Fetelor sa va povestesc! mai devreme eu cu poftele mele, m-am apucat sa fac cartofi prajiti noi cu mujdei de usturoi! Am mancat pana am crapat ( acu' ma plang evident) si apoi m-am asezat pe canapea sa mai respir. Am simtit ceva prin burtica de cateva ori, o fi fost bebelinul? Oare dadea cu matura-n tavan ca nu-i placea mirosul de usturoi?

sigur era bebita............
ce tare faza, chiar m-ai binedispus cristinuta

21+

crina cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

sigur era bebita............
ce tare faza, chiar m-ai binedispus cristinuta

21+

crina cu

A mai facut asa de cateva ori de atunci! Sa fie el bebita al meu?
Crinuta multi

Mergi la inceput

Daca stiam mancam de mult niste usturoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Chichiutaaaa - felicitari de bebita miscator . Vezi, omuletul are personalitate. Si ori nu-i place deloc, ori e innebunit dupa usturoi .
Multumesc pt urarile de sanatate, fetelor. Din pacate, am ajuns la Budimex, ca plangea saracul ca il doare rau. Noi am mai fost o data acolo, cand a avut criza de bronsita, dar am nimerit o dr rezidenta, super draguta si amabila, blanda, respect. Acum, la ORL, era un grohaitor buhait, care imi apuca puiul cu 2 degete de bluza si tragea de el sa stea drept, de parca era plin de paduchi copilul. Am vazut negru si i-am explicat (ca o doamna, nu cum i-as fi explicat dc nu eram o doamna) sa nu il mai traga asa, ca il doare, nu am venit cu el de placere. Cand a vazut ca trec pe modul "ucide si nu lasa supravietuitori",s-a calmat si si-a dat seama ca nu e cazul sa se poarte asa si a fost cat de cat decent. Noroc ca il lasasem pe Dragos afara, ca il manca de viu, cred. Ma rog, sper sa nu mai ajungem niciodata acolo! Concluzia - avem otita medie acuta, tratament cu picaturi si antibiotic.
Acum, ca mi-am varsat frustrarea, ma duc sa fac niste tort cu mere, ca azi nu am mancat mai nimic dulce si tb sa recuperez.

Va pup

Kiti, 19+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Va fetelor!

Mi/a fost dor de voi... am recuperat putin din restante, am citit nitelus din urma dar mi/am dat seama ca totusi prezentul conteaza... si chiar daca va mai supara cate ceva ici si colo...cel mai mult ma bucura ca sunteti bine, ca aveti zambetul pe buze, speranta in suflet si minuni in burtici.

Eu am vrut zilele acestea sa 'lenevesc',linistesc, rasfat... si 'refac' (incerc sa ma 'reinventez' si poate totusi, cu perseverenta si ajutor de la DD am sa reusesc) dar am avut parte de detoate... asa cum este si vremea de afara (una calda 2 reci, aici soare si pe urma norisori cu tunete si fulgere) dar trece...

Aniast, azi am fost cu rolele la Sala... m/am uitat dupa 'un pusti de 2 ani si jumatate care invata sa mearga cu rolele' si mamica cu bebe la purtator dar... am vrut sa trimit un mess dar am zis sa nu deranjez si a fost si ceva spontan. Un prieten f bun m/a scos fortat din casa la o plimbare prin parc si cum am 2 perechi de role permanent in porbagaj... am zis 'de ce nu?!' pe urma am adunat flori de soc sa fac socata.
Data viitoare o sa anunt din timp.

Fetele, cum faceti voi socata ca eu nu mai tin minte... please ca mor de ...

Va si sa aveti liniste si caldura in sufletele!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Chichiutaaaa - felicitari de bebita miscator . Vezi, omuletul are personalitate. Si ori nu-i place deloc, ori e innebunit dupa usturoi .
Multumesc pt urarile de sanatate, fetelor. Din pacate, am ajuns la Budimex, ca plangea saracul ca il doare rau. Noi am mai fost o data acolo, cand a avut criza de bronsita, dar am nimerit o dr rezidenta, super draguta si amabila, blanda, respect. Acum, la ORL, era un grohaitor buhait, care imi apuca puiul cu 2 degete de bluza si tragea de el sa stea drept, de parca era plin de paduchi copilul. Am vazut negru si i-am explicat (ca o doamna, nu cum i-as fi explicat dc nu eram o doamna) sa nu il mai traga asa, ca il doare, nu am venit cu el de placere. Cand a vazut ca trec pe modul "ucide si nu lasa supravietuitori",s-a calmat si si-a dat seama ca nu e cazul sa se poarte asa si a fost cat de cat decent. Noroc ca il lasasem pe Dragos afara, ca il manca de viu, cred. Ma rog, sper sa nu mai ajungem niciodata acolo! Concluzia - avem otita medie acuta, tratament cu picaturi si antibiotic.
Acum, ca mi-am varsat frustrarea, ma duc sa fac niste tort cu mere, ca azi nu am mancat mai nimic dulce si tb sa recuperez.

Va pup

Multumim multumim! Sper sa fi fost el ca eu nu stiu cum misca un bebe! Dar parca asa ceva n-am mai simtit!
Imi pare rau c-ai dat peste un imbecil la Budimex! Bine c-ai reusit sa pleci cu un diagnostic si-o reteta! Tot e o treaba! Sanatate multa lui Vladut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Chichiuta, daca este o senzatie pe care nu ai mai simtit-o, este sigur bebelinul. O sa vezi ca o sa incepi sa il simti din ce in ce mai des.

Somnic usor, burtici si viitoare burtici

Mergi la inceput