Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010(61)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Buna ziua
astai m-am trezit binisor ,fara temperatura , fara stare de greata , acum vreo 10 min m-a luat o usoara durere de burtik si astept sa treaca cu no-spa si daca nu trece cred ca voi luasi un supozitor uscosin
tot nu imi dau seama ce s-a intamplat seara trecuta , nu am mai patit sa am temperatura o singura noapte si sarile alea DAR BINE CA AU TRECUT

Burtica de 24 saptamni si 5 zile

Ma bucur ca te simti un pic mai bine. Important e ca nu mai ai febra.
Ai grija de tine si de fetita!

21+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Buna dimineata fetelor!

Eu am facut un suc in care am pus o portocala, un mar, un gref, o mandarina, niste capsuni, un kiwi, un morov si putina telina. Mmmm e delicios. Acuma stau si-l savurez si va citesc ca am un capitol de recuperat. Va recomand la toate sa va faceti sucuri naturale dimineata. Eu asa beau de mai bine de 1 an. Nu mai apar nici greturi, si pe stomacul gol e de 2 ori mai energizant decat cafeaua.

In Bucuresti se anunta o zi asa si asa, nu e nici soare nici nor. Dar cred ca o sa fie frumos totusi!!!

OFFICE

Daca esti pe receptie, sa stii ca noi mergem la ferma azi sa luam lapte. Daca iesi pe afara la plimbare da-mi un semn sa vin si eu.

Ghiocela 19+

Mergi la inceput

Va pup pe toate si va doresc o zi minunata si relaxanta in sanul familiei pt ca asa e bine sa petrecem Duminica!

Ghiocela 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna tuturor!
Ghiocela si noi vom merge la ferma dar dupa amiza (cand se trezeste cea mica)! voi cand ati vrea?

Tina, cu(25+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Buna ziua
astai m-am trezit binisor ,fara temperatura , fara stare de greata , acum vreo 10 min m-a luat o usoara durere de burtik si astept sa treaca cu no-spa si daca nu trece cred ca voi luasi un supozitor uscosin
tot nu imi dau seama ce s-a intamplat seara trecuta , nu am mai patit sa am temperatura o singura noapte si sarile alea DAR BINE CA AU TRECUT

Burtica de 24 saptamni si 5 zile

Bravo! bine ca esti ok!

Mergi la inceput

Zozela si Lora ce gospodine sunteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Fetelor,o zi placuta in continuare,linistita si fara incidente neplacute!Va pe toate.Aaaaa si burticile

Ana21+

Mergi la inceput

OFFICE

si noi mergem la ferma pe la 3-4. O mai lalaim si noi prin casa ca e Duminica. Papam o omleta, vedem un filmulet si abia dupa aia ne urnim. Eu iti scriu si mai incolo sa-ti spun cam pe la cat decolam.

Kiss

Ghiocela 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Pupam burticile si puiutii bolnaviori!
Kiti

Cristina cu buline mari si albastre 20+

Mergi la inceput

Holly - Molly!!!

Draga OFFICE,

am zis ca stau nitel in pat sa ma odihnesc si...acuma m-am trezit!!! Probabil ca voi ati fost deja la ferma. Imi pare rau c-am ratat intalnirea! Promit ca la urmatoarea o sa fiu prompta!!! si treaza!!

Noi fugim acuma sa luam lapte ca dupa aia mergem la mama la Branesti sa-mi faca fideluta cu lapte ca mi-e pofta de 2 zile de inebunesc!!!! Lasa ca data care vine ne vedem si va ducem la o terasa pe lac langa Islaz, dupa Branesti. O sa-ti placa mult de tot! I promissss!!!

Kisss pe OFICCE cu scuzele de rigoare!

si multe imbratisari duminicale pt toate fetele!!

Ghiocela 19+

Mergi la inceput