Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010(61)
Raspunsuri - Pagina 14
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Buna dimineata! Chichi, Ana bafta la eco! Va asteptam cu vesti! Alina-Mirela 24+ si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Multumim!
Ana
21+
maitreyi spune:
neata 
eu nu prea pap la micul dejun insa pot sa va servesc cu niste stafide ![]()
have fun la echo celor care merg azi 
gasca si o zi frumoasa sa aveti!
-----
Mami de
roza +
22 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
kiti2205 spune:
'Neataaa!!
E asa frumos afara, ca sunt chiar bine dispusa, in ciuda a ceea ce urmeaza pe la lucru ![]()
Chichiuta, Ana
.
Chichi, azi se confirma 100% culoarea caruciorului tau, nu? 
Sa aveti o zi si o saptamana cat mai frumoasa!
Pup toate fetele!
Kiti,
20+ si mami de Vlad 15.05.2006
crina-s spune:
Buna dimineata dragelor
Sper ca v-au priit zilele libere si sunteti toate bine.
Aniast, Mihaelka, Kiti,Chichiuta,Alexutza, Liliana ce semnaturi frumoase aveti! La mai mare (aveti targhet 40).
Astazi si noi schimbam semnatura.
Karin ma bucur ca bebe e bine. Chiar daca e sau nu baietel sa dea DD sa fie sanatos!
Chichiuta si Ana asteptam vesti bune de la eco. Chichiuta acum definitivezi culoarea la carucior. Nu mai e cale de intoarcere.
Si eu am sa sun astazi sa-mi fac programare la morfologie. Sper sa fie doctorul in localitate.

22+
crina
cu
vanyy2009 spune:
buna dimineata

Felicitari fetelor care au schimbat semnaturile

Ana25, Chichiuta bafta azi la eco...sa veniti cu vesti bune

21+

alynta27 spune:
Fetelor vreau si eu parola de la contul de poze si e-mail-ul comun! As vrea sa va "cunosc"!![]()
Alina-Mirela
24+
si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Andreea82 spune:
Neatza!
Multumim de micul dejun 
Vin si eu dupa un weekend lung in care ne-am propus multe si nu am facut mai nimic....am facut un gratarel, cat ne-a permis vremea si in rest cu picioarele in sus la filme. Dar chiar zicea cineva sa ma bucur de momentele astea acum, cat mai putem![]()
Fetelor felicitari pentru semnaturi si la mai mare!
Bafta burticilor la intalnire azi
. Va asteptam cu vesti
Klarisse, te inteleg perfect. Am ajuns si eu in situatia
de cateva zile...nu mai pot. Nu mai stiu ce combinatii sa fac pentru a ajunge la un rezultat. Cred ca burta mea e dubla acuma
...
Despre atins burtica...nu prea suport pe oricine, recunosc. Ma enerveaza cand unele persoane vin si se infig direct in burtica. Cum zicea si Kiti de babute - Am si eu o babuta din asta care una, doua da sa puna mana. M-am uitat mai hotarat la ea, dar nu a prea inteles...nu stiu nici cum sa-i zic fara sa o jignesc, dar pur si simplu nu imi place
...
andra_b spune:
Neata!
Am intrat sa va salut pe toate si sa va dau pupic!
Nu am prea citit din urma, sunt lenesa ![]()
Am vazut pozele lui Karin (Edith) si ce super aratai cu rochita aia de mireasa!!! 

Apoi poza cu cainele invelit in chestia aia ii super mortala ![]()
![]()
![]()
-----------------------------
21+ cu bebe mic 
ionela.n spune:
Buna dimineata, burtici 
Am reusit sa citesc tot din urma.
Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune de la eco si celor care au mai crescut cu o sapt 
Klarisse 

Eu vinerea am program scurt la serviciu, pana la ora 16
si ieri am avut liber. Desi am net acasa, nu prea mai intru. toata ziua la birou stau in fata calc, asa ca acasa chiar nu mai am chef de monitor ![]()
Bebelusul meu din burtica e ok, tare cuminte. Doar ma mai loveste, ce-i drept cam des in ultima vreme, dar imi place. Si la mine la fel, doar tati are voie sa puna mana pe burtica.
E posibil ca bebe sa simta ca e mana lui tati?
De cate ori pune mana pe burtica, incepe sa danseze 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu burtica aproape roz de 19+
Ingerasul meu
ionela.n spune:
o, daaaa, azi am schimbat si eu semnatura 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu burtica aproape roz de 20+
Ingerasul meu