Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010(61)
Raspunsuri - Pagina 15
LilianaR spune:
Andreea, dar de ce nu ii spui direct? Eu asa as face daca ar fi o problema pentru mine asta...
I-as spune ca, din pacate am paranoia de gravida si ca nu imi place atingerea asta de burta, ca am auzit ca se pot transmite chestii negative si... prefer sa ma tin departe de ele!
La urma urmei, ce conteaza ce ii spui cat timp intelege? Ii spui ca nu lasi pe nimeni decat pe sot ca asta e superstitia ta!
O sa spuna ca nu esti in toate mintile poate, dar ce conteaza? Daca tot nu vrei s-o superi... 
Fetele, voi ati discutat deja cu medicii vostri despre cum vreti sa nasteti, unde etc.?
23+ 
andre_flo spune:
buna ziua burtici 

am fost si noi la eco ieri. bebelina mea este bine si cantareste 750g.
de discutat despre nastere am discutat foarte putin. vom discuta la controlul de la 35 saptamani...eu as cam vrea cezariana ![]()
24+
vanyy2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andre_flo buna ziua burtici ![]() ![]() am fost si noi la eco ieri. bebelina mea este bine si cantareste 750g. de discutat despre nastere am discutat foarte putin. vom discuta la controlul de la 35 saptamani...eu as cam vrea cezariana 24+![]() |
felicitari pt eco si pt schimbarea de semnatura

...wow 750g
21+
zozela spune:
Vai ce viteza aveeti!!
Sal'tare!!
Ati vorbit multe si de toate!
Chichi,pumnii stransi,stransi-asteptam vestile bune!!
gasca de burtoase si fug la treburi! Sper sa revin cand s-o culca pustimea!
Mamica lui Mihai si cu
la purtator!
vanyy2009 spune:
eu inca nu a discutat cu doctorul de cum voi naste....si sincera sa fiu nici nu stiu....daca totul va fi bine as incerca natural
21+

eveline spune:
Salutare!
E prima zi de servici dupa doua saptamani de concediu...bleah....
Chichiutza, te astept cu vesti bune.
Sa-mi caut timp sa citesc din urma ca voi iar ati avut viteza si nu mai stiu nuka ce s-a intamplat.
Maine m-am hotarat si ma programez si eu la morfofetala....si cum la noi programarile se fac pentru aceeasi zi am s-o si fac maine...abia astept....
Fug sa citesc...revin...
20+
si mamica de
Bianca
Andreea82 spune:
Liliana, cred ca alta solutie nu imi va ramane decat sa ii zic direct. As fi vrut sa evit pentru ca e o persoana mai dificila si se va simti jignita...dar na, decat sa mi se urce sangele la cap de fiecare data cand o vad
(zilnic)
Si eu as vrea sa nasc natural dar avand ceva probleme cu spatele, coloana mai exact, nu stiu cat e de ok. As vrea la urmatoarea intalnire cu doctorul sa discutam ce variante ar fi si care e cea mai buna
nastasie spune:
am fost si noi la eco ieri.sunt super ok si avem 1 kg.i-am auzit inimioara si l-am vazut.mai merg peste 1 luna si atunci vb si eu de nastere, desi in mare am stabilit ca natural daca totul e bine si nu e nevoie de cezariana.
bafta fetelor care au fost la eco si care au fost deja.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan