Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010(61)
Raspunsuri - Pagina 13
alexuza spune:
Si eu am uitat de schimbarea semnaturii ![]()
Deci asa este mai bine 
Fetelor care merg la eco astazi , multa bafta si va asteptam cu vesti bune 
Burtica de
25 +
LilianaR spune:
Azi am implinit 23 de saptamani fix, deci am intrat in a 24-a saptamana! Ce mari suntem!
Ma duc la o cafea rapid, ca plang dupa una. 
23+ 
ana_25 spune:
alexuza asa mult???Eu platesc pt eco 130 lei.indiferent cate sapt am,ca am auzit ca la unii cu cat e mai avansata sarcina cu atat mai mult costa.
oramona multumim! La eco am programare la 6,am facut-o mai tarziu sa poata veni si sotul cu mine ca abia asteapta s-o vada iar.
Aaa,alexuza eu pacatuiesc cam des cu salamurile,sucurile si toate cele care nu ar trebui consumate
.inainte de sarcina nici nu ma uitam la mezeluri.
Ana
21+
alexuza spune:
Voi a-ti folosit crema depilatoare pe perioada sarcinii ?
Daca nu cu ce va faceti "frumoase" ?
Burtica de
25 +
LoraG76 spune:
'Neata!
Bafta fetelor care merg azi la eco!
Va asteptam cu rezultate bune!
Trebuie sa sun si eu azi sa-mi fac o programare...
E asa innorat afara...f. urata vremea asta. Oare chiar nu mai vine vara si pe la noi?
Azi nu as putea sa explic exact de ce, dar am o zi tare proasta..asa, fara chef, nici n-am dormit bine si-s cam obosita...ma gandesc ca duminica am si-o cumatrie in alta localitate si luni la serviciu...n-am cu ce sa ma imbrac si n-am nici chef si dispozitie sa dau bani pe ceva ce n-as mai purta niciodata, pantofii pe care-i am ma strang pentru ca mi-s umflate mereu picioarele...
Tare nu m-as duce, intr-un cuvant!
Sper ca voi sa aveti o zi mai buna! 
Lora, mami de Iustina si 
25+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ana_25 spune:
chichiutza,liliana,alexuza felicitari pt semnatura!Sa cresteti mari!
chichiutza,asteptam vesti bune!
Ana
21+
alynta27 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui aniast72 fetele,Ca sa constientizez si mai bine momentul, am modificat si eu semnatura. ![]() Andreea, cu (AMR 14-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
Noi doua suntem apropiate cu DPN-urile! Eu sunt pe 5sept! Brrr!
Alina-Mirela
24+
si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Buna dimineata!
Chichi, Ana bafta la eco! Va asteptam cu vesti!
Alexuza eu inghinal si axial ma fac doar cu crema epilatoare! Pe picioare folosesc aparatul, dar zonele mentionate mi se par mai sensibile pentru a baga aparatul! Poate alte fete se incumeta!
Karin felicitari pentru semnatura!
Posed una bucata brotac plangacios de dimineata! A mancat dar tot mofturos si plangacios e! Maine vreau sa merg la analize! Am vb cu sora sa vina sa stea cu baietii! Daca am rezultatele pana luni cel tarziu, voi merge la dr. ca am programare la ora 16! La voi cat a durat sa primiti rezultatele analizelor? O zi buna va doresc!
Bebelina mea misca gratios! Baietii ma loveau cu putere, insa ea e mai delicata in miscari!
Alina-Mirela
24+
si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexuza Voi a-ti folosit crema depilatoare pe perioada sarcinii ? Daca nu cu ce va faceti "frumoase" ? Burtica de 25 + |
Eu ma fac"frumoasa"cu ceara.Duminica abia am reusit sa ma fac singura(din cauza burtii
loraG76si eu am zile proaste cand nu-mi comvine nimic,imi vine sa plang din orice,ma strang hainele si papucii,nu-mi sta bine parul,nu-i buna mancarea si nu suport pe nimeni.Atunci il compatimesc pe sotul meu saracu'

Ana
21+
LilianaR spune:
Lora, poti sa-ti cumperi o pereche de sandalute de vara cu talpa plata, insa lucioase sau lacuite, sa fie de seara. Se poarta metalizat si ziua si seara si le mai porti si dupa.
Cauta un calapod mai lat.
Ca haine, cauta ceva similar, ori transparent, ori lucios, ceva adaptabil si la zi si la seara. Eu am bluze de voal, in functie de accesorii merg si in oras, merg si la o petrecere.
Am si un costum satinat care poate fi transformat la fel, insa la ala nu ma mai cuprind pantalonii acum. ![]()
Cuvantul de ordine din dulapul meu: versatilitate. ![]()
Cat de epilat, tot cu ceara. Dar mi-a plecat din zona doamna care imi placea mie, asa ca am vrut sa ma fac singura, prin urmare am afumat bucataria...
Asa ca acum trebuie si sa ma epilez si sa varuiesc. 
23+ 

fetele,
cu