Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010(61)
Raspunsuri - Pagina 12
aniast72 spune:
fetele,
Ca sa constientizez si mai bine momentul, am modificat si eu semnatura. 
Andreea,
cu
(AMR 14-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
office spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui aniast72 fetele,Ca sa constientizez si mai bine momentul, am modificat si eu semnatura. ![]() Andreea, cu (AMR 14-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
Felicitari pentru semnatura!
Tina,
cu
(25+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
office spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui mihaelka77 fetele!Azi am schimbat semnatura; se pare ca incepe numaratoarea inversa... 24+ |
Felicitari pentru semnatura!
Tina,
cu
(25+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
Karin25 spune:
Salutare dragele mele!
Am reusit sa recuperez!
Am pus si eu ceva pozici in album. Kiti Merci de ajutor!
Noi suntem bine. Se pare ca avem un baietel! Inca nu stiu sigur!
De nascut eu voi naste prin cezariana pt ca am probleme cu ochii si nu se poate altfel. Nu stiu daca va fi cu rahi sau cu generala. Dar am auzit ca generala nu e tocmai buna pt bebe. Doctorita va decide.
Legat de pusul mainii pe burytica eu m-am obijnuit pt ca intrand in contact cu destul de multe persoane intr-o zi e inevitabil. Dar toata lumea pune mana cu drag si atunci accept.
Chichiutza Felicitari pt bebe miscacios! Eu inca nu l-am simtit... Abia astept. Am sa incerc si eu faza cu sucul rece de citrice. Nu mai am rabdare dar cum am numai 19 sapt am promis ca nu ma ingrijorez.
ANIAST Distractie placuta in concediu.
Va pup dulce pe toate!!!

Edith
18+
ana_25 spune:
Buna dimineata,dragi burtici!Sper ca ati dormit bine ca eu de vreo doua nopti visez numai porcarii.Aseara am pus socul in borcan si abia astept sa se fqaca sucul
.Azi avem programare la eco,margem s-o vedem pe bb-ita,s-o cantareasca,s-o masoare d-na dr.
Ana
21+
ana_25 spune:
karin25 m-am uitat la poze,ai aratat superb in rochie de mireasa,si ce apetisant arata tortul!!
.Faina poza in care vrei sa-i dai cu buchetul![]()
saracu'.
Fetelor,pe la voi cam cat costa o ecografie 4D?
Ana
21+
chichiutza spune:
Buna dimineata fetelor! Vad ca n-ati papat pana la ora asta! Staim eu ca ma asteptati!![]()
Hai sa bem ceva cafeluta, laptic sau ceiut in functie de obiceiurile pe care ni le-am facut, fructe proaspete si croissante cu unt, un out si ceva branzica proaspata!
Karin si eu am simtit tarziu, eu azi fac 21s, si zice lumea ca pana la 22 sa nu-ti faci probleme. O sa miste o sa vezi ce haios e! Tare eram amarata cand auzeam pe toata lumea ca misca la 16-17s si la mine silence total!
Ana 25 si eu am aceeasi problema cu somnul. Nu prea mai pot dormi, visez numai tampenii si stau cu ochii-n tavan cat e noaptea de lunga, sau dorm iepureste si dimineata nu ma pot trezi. Nici ziua nu mi-e somn, ce-o fi cu mine!
Azi mergem la morfologie, m-au luat emotiile rau! Avem programare acum la 10 dimineata apoi mergem la medicul de familie si apoi vin sa va scriu! Nu credeam ca voi intra in trepidatii!![]()
Va pup pe toate si va urez o zi minunata! Se pare c-a venit primavara!![]()

Cristina
cu buline mari si albastre 20+
chichiutza spune:
Uitasem sa schimb semnatura! Deci a mai trecut o saptamanaaaaaaa!
Fug la cabinet!

Cristina
cu buline mari si albastre 21+
alexuza spune:
felicitari celor care au schimbat semnatura , mai avem putintel
Ana 25 eu am dat pe o eco 4D ,410 ron . la tine cat este ?
eu la am "pacatuit " astazi pentru ca nu am mai avut ce face de
asa ca am mancat 2 feliute de salam ( nu am mai mancat de vreo 2 luni )
Sa aveti o zi minunata , va
Burtica de
24 saptamni
oramona spune:
Buna dimineata burticute dragi!
Ana si Chichiuta , multa bafta la eco azi si sa veniti repede, repede cu vesti bune 

mamica de fetita si
20+