Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010(61)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Salutare! Ieri am fost la aer curat! Am taiat motul finutei! A fost la curte! Baietii au alergat! Cel mic a gasit un caine si a avut treba! Il cauta si pe sub masini cand disparea! Au fost si mofturosi dar le-a placut! Pe seara am fost in vizita la nepotelul de 2 ani jumatate! S-au jucat frumos!

Lara sa zici daca sunt buni mugurii de sirop! Ma bate un gand sa trag o fuga la cules ca e tare sanatos siropul!
Klarisse si eu am auzit ca dr. nostra va face acolo! Acum sa vedem preturile! Tu cum vrei sa nasti?! Am sa aflu din surse sigure ionformatiile si te anunt! La jumatate lui iunie cica o vor deschide!

Alina-Mirela 24+ si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Sa va traiasca finuta!
Da, mugurii sunt perfecti de cules, eu am si cumparat, am si cules azi, ca am fost la iarba verde. Maine sper sa fac siropul.

Lora, mami de Iustina si 25+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Da, am patit-o! Eu nu prea ma masez, rar crema ca uit... dar sunt uneori umezi, asa. Nu curge, efectiv, dar e ceva ud pe-acolo uneori.

Apropo de chestii nedorite, m-am saturat de primit sfaturi...
M-am saturat de "O sa vezi tu!..."
O sa vad daca n-o sa chiorasc, logic, nu?

Lumea imi spune cum o sa-mi creasca rabdarea din piatra seaca si o sa ma joc eu cu masinute si diverse. O sa ma joc, dar cat, asta nu imi spune nimeni. Ca nu spun ca nu pun mana pe jucarii, dar ma tem ca nu cat are nevoie pruncul, atata tot.

Ba e buna cezariana, ba ca sa nu faci! Ba nu-i bine cu anestezie ca se trasmite la bebe, ba pacat sa nu incerci medicina moderna!
Ba aia, ba nu aia!

Ma rog, astea sunt dupa un weekend de fa aia si aialalta!, sa vezi ca! si inca nu stii!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LilianaR

Da, am patit-o! Eu nu prea ma masez, rar crema ca uit... dar sunt uneori umezi, asa. Nu curge, efectiv, dar e ceva ud pe-acolo uneori.

Lumea imi spune cum o sa-mi creasca rabdarea din piatra seaca si o sa ma joc eu cu masinute si diverse. O sa ma joc, dar cat, asta nu imi spune nimeni. Ca nu spun ca nu pun mana pe jucarii, dar ma tem ca nu cat are nevoie pruncul, atata tot.

Ba e buna cezariana, ba ca sa nu faci! Ba nu-i bine cu anestezie ca se trasmite la bebe, ba pacat sa nu incerci medicina moderna!
Ba aia, ba nu aia!

Ma rog, astea sunt dupa un weekend de fa aia si aialalta!, sa vezi ca! si inca nu stii!

22+

Liliana, daca ai sti cat de bine te inteleeeg!!! Incearca sa nu bagi in seama sfaturile astea "gratuite" si fa exact ce-ti dicteaza tie inima. Deja esti mama si ai un simt in plus, inima ta stie ce e mai bine pt. tine si bebe!

Lora, mami de Iustina si 25+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

anestezie - as fi vrut rahi dar cum sarcina cu baby am stat numai in pat s-au tasat niste vertebre prin zona si nu intra acul unde trebuie si fiind ceza de urgenta au preferat sa ma rezolve mai repede cu generala. acum nu stiu cum va fi...as incerca sa vad daca reuseste acum rahi daca nu..nani pui

bibe dr brown's - am folosit si au fost bune pt ca nu se mai facea vid in bibe. insa aerul se aduna la fundul sticlei si facea asa de multi bulbuci in combinatie cu laptele incat dupa ce terminatg de papat nu vedeai cat a papat pana nu se asezau bulbucii

pus mana pe burta - numai tati adica mi se pare ca se intra in intimitatea piticului. au timp sa il gadile dupa ce se naste. acum sta si el cuminte si creste mare

-----

Mami de roza + 22 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Kamy abia acum am vazut mesajul. Promit ca maine pun reteta! A iesit super!

Cristina cu buline mari si albastre 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelka77

fetele!
Azi am schimbat semnatura; se pare ca incepe numaratoarea inversa...

Sa nu uit...eu imi masez zilnic sanii si de vreo 3 zile privindu-i mai atenta am vazut ca in timpul masajului curge din ei...Ati patit si voi????

24+

Felicitari pentru saptamani!
E normal sa inceapa sa curga sanii! Se pregatesc pentru alaptare!
Eu am folosit crema Gamarstan pentru sani inca din sarcina! Ma masam cu ea! Elasticizeza pielea si in alaptare se mai evita ragadele! La mine a avut succes! Nu am alaptat cu sange!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Lara multumesc de raspuns!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LilianaR

Ba aia, ba nu aia!

22+

Vei sti tu ce e mai bine sa faci pentru tie si copilul tau! O mama simte asta!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Ne-am strans si noi dupa drumuri
Azi am dormit, am mancat,am mai dormit ceva si am mai mancat ceva, apoi am iesit in parc. Deci o zi aproape perfecta dupa standardele mele.
Kamy - oricand, cu placere
Azi schimbam si noi semnatura, am implinit 20 de saptamani!!!!!!
Nu-mi vine sa cred. Parca mai ieri ma rugam sa trecem cu bine de 12 saptamani, ca sa nu mai stau stresata si uite, am facut deja 20 .
Incepem numaratoarea inversa. Inca un pic si incepem sa punem poze cu bebelinii

Va pup si ne auzim maine

Kiti, 19+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Noapte buna burtici scumpici! Sa va odihniti si sa visati taaare frumos!

Cristina cu buline mari si albastre 20+

Mergi la inceput