Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 9
larisel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Beatrice1982
ce frumoase sunteti!!!!!!!!!!!!!!!!!! s ce ochisori albastri???????????????? mai eu am primit unul de la nasii de botez, dar am tot auzit ca nu ebine, ca nu se invata sa meagra corect...si bla bla bla-uri apoi nu stiu ca noi inca suntem departe de asa ceva, si inca nu m-am interesat...................... Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
De ce departe? Eu vreau sa le pun in premergator de acuma (avem 5 luni jumate)...cate cateva minute initzial si mai mult pt plictis si distractzie, nu pt deplasare... Nu cred ca e pb de acuma pt ca in ala stau in picioare nu in fund, deci..merge...
Edit In momentul asta il cumpara tati pe www.douceur.ro/Magazin-online-Douceur/Premergatoare/PREMERGATOR-6220cu-balansoar.html" target="_blank">asta direct din magazin.
PS Ochishorii albashtri nu shtiu daca vor ramane pana la urma asha...vedem pe la 1 an.
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5; L6
Filmuletze
cris.dogarel spune:
MIREMIA, sa va fie de bine. Ma bucur ca v-ati distrat
BEA, fomistul mic. si mami vrenicuta.
AYANNA, faina auto-analiza.Strumfitza e asa de diverificata la muzici, ca poate astepta mai mult cu mancarica
CATA,pentru o seara reusita! Asa si la noi: cand astept furiile cu inima cat un purice nu mai vin. Are ea un sistem de dozare, stie cat rezist sau ceva
DIVERSIFICARE: ema sta cu noi la masa de ceva timp: la mine sau tati in brate, cu fata spre masa. analizeaza miscari, ii dau sa miroasa ce bag io in gura, Ana la fel. de vreo 3 zile ii pun chestiile pe buza de jos, daca deschide gura si scoate limba sa simta, ii las 2-3 secunde chestia, sa limpaie: a lins ardei, avocado, para. se stramba, ofc. dar in 2 luni o sa inregistreze destula teorie, sper eu, incat sa se intinda dupa ele si sa ii dau o bucatzica de ceva, pasat sau in manutza ei. Ceva-urile vor fi ...ce se nimereste (adica daca am fructe si cere, fructe vor fi first, daca am morcov/legume, aia va fi), fara ordine anume, doar cu respectarea regulei ca nu 2 chestii odata, la inceput. Voi incerca sa tin cont sa ii dau prioritate la chestiile in sezon la noi, luate de pe la tarani, piatza.so, vom trai si vom vedea/ne vom adapta.
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
mamidepuiuti spune:
miremia pupam micuta crestina si mamica ei ...simpatic foc nepotelul
cris.d ma bucur ca ieri ati avut o zi frumoasa!
elefantica multam frumos de pont...ieri am luat oglinda si am si montat-o
decenuela felicitari pt note bune!
larisel,catalutza,danasor,satulica vazut printese frumoase si jucause
ayanna...una rugaminte...mica......nu pui tu ca poza de coperta cea de-a 3 poza din album?...ce le am cu sfaturile......m-oi fi molipsit de la cele 2 de ieri...
bea,ruxita si celalte fete ca nu-mi amintesc numele succes cu diversificarea!
super faine sunt pozele cu nepotica lui bea...perfecte sa o linisteasca pe ruxita
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
larisel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariucasara Larisel NU premergator. Cel putin nu pana nu se ridica singurele in picioare si nu se plimba tinandu-se de mobile, patut...Premergatorul suprasolicita coloana, soldul si oasele picioarelor daca e folosit prea devreme. Nu mai vb de accidente....Sara s-a rasturnat de 2 ori cu mine langa ea |
Cred ca ma risc totushi...cateva minute nu cred ca strica... Sunt in pana de idei de distrat copiii... maxim jumate de ora tzine ceva: paturica cu jucarii, patutz cu jucarii, leagan, bratze, scoica...trebuie sa mai inventam alte si alte si alte ... Iar afara e dezastru... de regula mergem cu tati fiecare cu cate o bb-lina in bratze si impingem si caruciorul burdushit cu bagaje ...
citat din mesajul lui mariucasara Ieri am fost si noi la dr. L-a intepat, a plans putin, a studiat tot cabinetul din ochi, a "discutat" si a ras cu d-na doctor. Avem 6.500-6550(ca nu a stat linistit) si 64 cm. Nu e rau, dar nici bine asa ca incepem diversificarea pe la 4.5 luni cu cereale (orez), si luam 5 pic de fier+polivitamine (ca nici nu papa). Sfatul dr a fost ca decat sa ii dau legume din supermarket mai bine il tin pe lp. Mi-a recomandat sa merg la tara si sa negociez cu cineva care are gradina si cultiva ptr consumul propriu. O sa caut, macar acum cat e mititel sa nu il umplu de chimicale. |
Ce sa mai zic de noi...Alena 6 kile si Natalia 5.7 kg la 5 luni jumate... si inca nu diversificare. Doar Alenei ii dau de la 4 luni cate o linguritza de mucilagiu de orez (Nestle) pt ca trebuie sa-i incorporez in ceva singulair-ul. La inceput se mozolea toata pana inghitzea...acum ar manca si linguritza. Ashtept controlul de 6 luni (la alergolog) si cred ca incep cu cereale...
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5; L6
Filmuletze
cris.dogarel spune:
DANDANAG, sper ca a plouat ieri la mare, k si eu sunt suparata pe prognozistii din cauza carora nu am mai plecat
MP, multa lume dusa. doar atat ai zis?
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
mariucasara spune:
Larisel pai printesele tale au luat f bine aproape 3.900 kg respectiv 3.600 in 5 luni si jumatate. Sebi a luat 2.6 kg in 4 luni...din care 250 in ultima luna.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel DANDANAG, sper ca a plouat ieri la mare, k si eu sunt suparata pe prognozistii din cauza carora nu am mai plecat MP, multa lume dusa. doar atat ai zis? Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
m-am abtinut cu greu,crede-ma...
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
gargaritul la plaja...am ras cu lacrimi...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152490&whichpage=3
asa creste Alex
danasor spune:
Noi inca ne luptam cu mucisorii . eu am un copilas cumincior care nu plange, pot sa numar pe degete de cate ori a plans si stiu si de ce (sa nu va suparati pe mine), dar acum eu o fac sa planga cand trebuie sa-i curatz nasucul , ma doare sufletul de numa'....
MS de ce nu e bine cu greutatea lui Sebi? mie mi se pare ok pentru 4 luni , nu ca as sti eu mi bine ca dr. dar poate ti-a explicat de ce nu e bine.
Lorex daca e frumos saptamana asta sa ne vedem, de tg.neamt vb sa vad cum stam cu mcisorii
mariucasara spune:
citat din mesajul lui danasor Noi inca ne luptam cu mucisorii . eu am un copilas cumincior care nu plange, pot sa numar pe degete de cate ori a plans si stiu si de ce (sa nu va suparati pe mine), dar acum eu o fac sa planga cand trebuie sa-i curatz nasucul , ma doare sufletul de numa'.... MS de ce nu e bine cu greutatea lui Sebi? mie mi se pare ok pentru 4 luni , nu ca as sti eu mi bine ca dr. dar poate ti-a explicat de ce nu e bine. Lorex daca e frumos saptamana asta sa ne vedem, de tg.neamt vb sa vad cum stam cu mcisorii pui mic |
Ca si valoare e f. bine, dar el s-a nascut mare de 3.900 asa ca sporul ponderal e mic. Media pe 4 luni e 650 g/luna. Nu e sub minimul admis de 500 g/luna dar e totusi sub valoarea medie de 750 g/luna. Raportat la greutatea de la nastere si la lungimea actuala ar fi trebuit sa aiba 7kg. Problema mare e ca de o luna nu mai ia deloc in greutate. A luat 250g intr-o luna(si nu sunt sigura ca le-a luat si pe astea).
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)