Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

jiji doarme de mai bine de juma de ora...ca de obicei la 10...e praf

io am fost la examen ,...am laut 8...evident ca daca era mai atenta putea sa-mi dea mai mult..:))...saurumana inca o data fetili...de mare ajutor mi-ati fost

jiji dupa ce m-a cam chinuit a dormit vreo 2-3 ore in carutz..pana aproape sa ma intorc io. am iesit si afara unde a mai dormit vreo ora...ne-am conversat cu bunicii- socrii pe web..,..daca nu-l vad intr-o seara..e jale...baitza...tatza..biberon si go spre cu ene...

acu ma culc si eu deoarece...e atat de imprevizibil jiji asta..iar io atat de naiva....in fiecare seara sper ca ,poate se va trezi dupa 2....iar el profita de naivitatea mea....si mi-o face de fiecare data...
vreti reteta sa iesiti din butoi...vi-l dau pe jiji ( ati vrea voi) o sapt si sa vedeti cum nici nu aveti timp sa vedeti butoiul d-apoi sa cadeti in el....nici vorba

va pupilesc dulce...sa aveti o seara frumu..( pasarelele de noapte) io-s gaina de obicei....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

felicitari de nota! crede-ma e o nota f. mare pentru o mamica cu un copil mic! Acuma na, nu esti interesata de raspunsuri? sa faci pe bune acel chestionar cu noi mamicile de prin partea locului si sa ne prezinti si niste concluzii? (pe mailul comun)... care e esantionul optim?

mercic.... maj notelor au fost peste 8( nu stiu sesiunea asta) ....ma alint si io ca cioara-n latz...de sunt si io..romanik,,..si stii cum sunt romanashii...nu-i prea multzumesti k nik...

cand am timp...voi scrie in world chestionarul...in lipsa de timp proiectul a fost scris cu pixul lui je. il voi pune pe mailul comun si puteti raspunde, chiar daca unele nu se incadreaza, erau pt cele cu sal net de peste 2000 ron...cand am gandit proiectul inca nu se hot cu 25% si atunci cele mai afectate erau fetele cu sal mare.

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Larisel sa-ti traiasca gemanutele! Sunt superbe!

M-am delectat cu pozele...cat de scumpe sunt impreuna.

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

vazut fititze frumoase, imbracate in rochite, ... si interesant ca sunt alineate toate sus, in timp ce baieteii stau inghsuiti pe jos, vine o fetita noua, pac impinge baieteii mai in josul paginii...

BEA, mersi de poze, sper din tot sufletul sa fie asa si in cazul nostru, eu am primit o poza cu un grasun de 7 ani care avea pliurile nepotelei tale la 7 luni... ce coincidente ciudate...

Ca mama, m-am confruntat azi cu urmatoarele deleme: pielea bebeluskului meu e uscata si aproape ca se descuamiaza, folosesc johnson's baby oil - deci clar e de kkt, fost la farmacie - farmacista mi-a recomandat ceva scump si bun (la 70 de lei bioderm pentru piele foarte uscata), pana la urma am optat pentru un sanosan la 23 de lei (farmacista mi-a recomandat-o ca folosita de ea cu succes)... deci am ales si in functie de pret, dar sper sa fie ok si crema aleasa de mine, aia la 70 de lei era si multa in kil... voi ce creme folositi pentru bebelicii vostri? Pielea lui bebelushka e cam de kkt, adica f. sensibila si delicata, ca a lui taica-sau, a mea e mai de shoricioaica, densa si groasa ca shoricul de pe spatele porcului... al sotului e f. fina si interactioneaza f. usor cu mediul, la o transpiratie mai abundenta sub-bratul i se face violet (de asta am zis de kkt) si mi-e ciuda ca "fiul meu iubit" (asa-i zice taica-su "fiul tau iubit") i-a mostenit pielea...

2) merele din piata - import Ungaria, cica romanesti voinesti (vrajeala)... unde se poate cumpara mere "biologice", nu neaparat ieftine ca nu pretul in cazul de fata e cel care conteaza... de unde cumparam fructe si legume la copii?

3) urmez un tratament cu antibiotic si doctorita mi-a prescris niste ovule (pentr preventia candidozei) pe proscpectul careia scrie - a nu se folosi in sarcina, alaptare... (adica nu, in sarcina permise, nu si in alaptare pentru ca poate trece in laptele matern) (e vorba de gynozol); nu cred ca e safe, daca l-a prescris medicul, ca vroia sa-mi prescrie si diclofenac pentru actiunea lui antiinflamatorie, dar am avertizat-o eu ca nu e recomandat in alaptare si s-a mirat "nu e permis in alaptare???" (deci mi-am dat seama ca nu avea temele facute pentru femeile care alapteaza)... dilema - folosesc ovulele, ca asa mi-a prescris medicul, o atentionez si ii zis sa-mi prescrie altceva, nu folosesc nimic, oricum era pentru preventie nu pentur tratament... si o a patra dilema... ma doare si cand bag un ovul, unde sa mai incerc juma de noaptea sex? si ultima data cand am incercat la numai 5 min de preludiu a inceput sa urle copilu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Fetele alerg dupa voi mai ceva ca pe banda la sala....
De ieri seara va tot citesc si acum nu stiu daca mai stiu ce sa va raspund

FELICITARI:
DECENUELA ptr nota si chestionar!
RATUSCA ptr dintisori
BEA si RUXITA ptr diversificare

DASTEFA nici mie nu mi se pare nimic inca definitiv sau ingrijorator in ce ti-au spus medicii, deci subscriu la sfatul: schimba-ti optica, iubeste-o , comporta-te normal, razi mult si fii fericita in prezenta ei, bebelusii simt tot in ceea ce priveste starea mamei asa ca incearca sa te duci la ea numai binedispusa, fara griji si zambitoare , daca nu-ti iese incearca a aduci o persoana mai putin afectata d problemele micutei din afara acasei cineva care sa fie calma , detasata si fericita incearca sa vezi poate asa incepe sa rada sau sa raspunda la stimuli, cine stie...eu asa stiu ca sunt f mult afectati si influentati de starile celor din jur

PALTEEA si lui Yannis ii pocnesc ingheieturile din cand in cand, restul am uitat... aaa miremia zicea ceva cum ca astia mici poftesc....si Yannis se uita la noi in farfurii cu niste ochi mari si apoi face niste fetze de copil abandonat chiar daca el are burta plina

LARISEL dementiale fetele tale! sa-ti traiasca! m-a amuzat teribil filmuletul cu jucaria! si pozele! ce ochisori albasrtii au!!! o sa ramana asa? si Yannis inca ii are albastri desi nici eu nici sotul nu-i avem asa
PREMERGATOR euam zis ca nu iau, poate daca primesc...nu stiu nu as vrea sa iau nu stiu de ce mi se pare ca in loc sa dezvolte, incurca (mi se pare ca incurajeaza lenevitul si un mers defectuos.....) Asta e NUMAI PAREREA MEA de mama nebuna, nu am citit nimic anti premergator...asa am eu feelingul..

....nu mai stiu ce vroiam sa scriu...

Mi-a parut rau sa aud de patzania lu Stefan de ANA G
Cuscra sa-ti fie de bine inghetata...tigari ceva?
Cris M ce mai face printesa?

sper ca s-a mai linistit, sa nu-ti para rau ptr LP, faci ce e mai bine pentru ea si oricum tu inca ii dai mult LM si sa stii ca daca ii dai nist LP sa dormiti amandoua linistite cateva ore o sa te ajute si pe tine sa iti creasca productia de LM de la somnic

MIREMIA la tine ma tot gandeam ieri mai ales cand am vazut ploaia aia nebuna pe la 12 imi faceam griji pentru voi ca nu stiam exact la ce ora aveati botezul . Imi pare bine sa aud ca v-ati distrat si v-ati simtit bine

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

fluturim, maria ta! dar de la salamul ala de biscu...o sa fluturim mai pe jos asa, ca se ingreuneaza copanele...

Plateea, Danasor, multumim de tratatiile de facut oki duminik

Plateea, da, tzipam in somn. uneori tace daca o pun repede pe picioare pe pernutza si o legan. alteori daca o inatorc intr-o parte. de fiecare data mi se pare ca tzipatul e asociat cu un ghiortz in matze sau partz. Nu prea pocneshte la balamale, dar uneori daca o manevrez brusc, da.

Decenuela, felicitari ca ai scapat si de ultimul cu bine. io nu am apucat sa gasesc neuronul de dat raspunsuri, dar am vazut super idei de la fete

Noi am sarabatorit ieri: am plecat pe la pranz la muzeul taranului roman, ca antipa era inchis, am vizitat si explicat cat de cat pt ana, apoi targ de chestii traditionale, cam anticariat asa, multe fuste cretze, dar nu cred ca se poate evita asa ceva, apoi plimbare scurta ca iesise soarele, in parculetz si....ta-na-na am indraznit sa mergem la terasa/restaurant, sa vedem daca ne iese!! A mers! Ema s-a apucat de urlat imediat ce am dat comanda, dar fiind in Herastrau, a plecat la plimbare rapida in brate, a adormit dupa 10 minute si apoi stat in brate cu noi la masa. am savurat numai ne-monti: capuccino, calamar pane su salata, si.... mouse de cioco fiebinte cu inghetata de vanilie. for the record, le-am impartit cu tati si ana, dar tot am simtit pe vena gusturi divine, zahar cat cuprinde. si ca sa ma scot cat de cat, sa zic ca eu nu am papat kurtosh la targ si nici turta dulce, ca ei. mi-am smuls o ramurica de corcodushe din parc, sa stimulez saliva.
Una peste alta, a fost o zi obisnuita, doar petrecuta in alta parte, ceea ce a facut-o....faina si suportabila, chiar placuta. Mai vreau, cu exceptia cioco, deh

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

FELICITARI! vezi ca se poate?
LA mai multe iesiri!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Ruxita eu creme pentru bebe nu folosesc deloc asa ca nu prea te pot ajuta. In prima saptamana cand bebe avea pielea crapata am folosit o crema bio, un amestec de uleiuri naturale de la Essential Care. Am rezolvat pb si nu il mai dau cu nimic.

Citeste prospectul ptr clotrimazol. E tot antimicotic si stiu ca nu se absoarbe deloc si e safe in sarcina si alaptare dar s-ar putea sa imi amintesc aiurea. Cauta prospectul pe net sau cere unul in farmacie doar cat sa il citesti. Oricum ca idee generala tratamentele locale de scurta durata sunt ok in timpul alaptarii.

Mere eu voi lua doar din acelea scofalcite si buboase care nu sunt tratate. Gasesc pe la babute ce vin cu 2 kg de mere sa faca bani de ulei sau zahar.

Despre o jumatate de noapte de nu comentez ca nu mai tin minte cum e....

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

fluturim, maria ta! dar de la salamul ala de biscu...o sa fluturim mai pe jos asa, ca se ingreuneaza copanele...

Bea, danasor, plateea, cris.d, MP, Alexutza
Sper ca n-am uitat pe nimeni.

Referitor la premergator...noi la o luna am fost la un doctor ortoped cu o problemuta, iar la plecare mi-a spus asa "lasati copilul sa faca ce vrea (in sensul ca sa o las sa stea cum vrea, sa nu o infasor, sa nu-i limitez miscarile) si sa NU o puneti in premergator. Eu stiam ca circula ideea ca nu ar fi benefic pt bebe premergatorul si sper sa rezist tentatiei. Mama mea mi-a spus ca va fi greu sa nu o pun pt ca e destul de dificil cand incep sa "miste" si in felul asta mai scapi de ei iar ei sunt fericiti ca se pot deplasa.

Mergi la inceput

RUXITA nu stiu la celelalte 2 dileme dar de Jonson Oil eu am zis inca din sarcina si multe fete au postat la fel ca nu e bun si mie din spital pe hartia cu instructiuni d ingrijit BB scrie clar NU ULEI! ca e prea vascos ptr a fi absorbit de pielea lor, orice ai lua din gamele ptr copi treb sa fie lotiune eu una folosest little softie de la Mothercare si suntem ok

de Yannis

Mergi la inceput

Ruxita eu pe bebelina mea o dadeam cu ulei de migdale. Am primit recent de la sora mea ulei, crema de corp si crema de fata de la Weleda baby (sunt bio pe baza de galbenele). Acum dupa baita o dau cu uleiul respectiv, iar pe frunte unde are pielicica uscata (uneori i se cojeste) o dau cu crema de fata.

Am mai incercat Klorane cold cream si era ok si aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Buna fetele!!!

Vad ca scrieti si iar scrieti, ati umplut un capitol....
Eu doar va salut si felicit bebeii de ieri si azi, si-i pup pe cei botezati ieri!

Revin cu temele facute (adica dupa ce ajung la zi).

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Mergi la inceput