Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 8
danasor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Buna dimi! Am reusit sa adorm si eu puiuta crestinata. Ne-am distrat maxim: a mea jumatate din slujba s-a certat cu preotul, iar cealalta jumatate si-a cantat sa adoarma. Plus una bucata nepotel de 4 ani care i-a spus impacientat preotului in mom in care i-a bagat fratiorul cu capul in apa "Nu facea asa! Ne stropesti, ne stropesti!" La restaurant a fost totul dragut, vremea buna in a doua parte a zilei, deci am putut sta si pe terasa. Alexutza aveai dreptate...tare draguta locatia. O sa pun poze maine sper dupa ce recuperez aparat foto/camera din geanta uitata in masina surorii mele. V-am zis ca sunt nauca. Sper sa ma linistesc acum ca am terminat cu botez, proiecte, agitatie si sa-mi recapat memoria de alta data. Pe nea Monti nici eu nu l-am vazut la restaurant azi. Va pe toate si sa aveti o duminica placuta! Mirela fericita de Mara Ioana |
Sa traiasca micutza crestina!
Sa va fie de bine petrecerea
danasor spune:
citat din mesajul lui larisel Ne mai tzinetzi minte? Sunt in urma rau cu cititul deci total pe dinafara cu ce s-a mai petrecut pe aici... Am apucat sa vad ca iarashi va datzi intalniri?! Bravo! Noi am avut o perioada super-mega-giga-aglomerata ... Ni se mansardeaza blocul si se lucreaza si prin apartamente ...spart peretzi, inlocuit tzevi etc... De vreo 2 saptamani tot fac curatzenie dupa... In fine... Maine plecam in sfarshit la tzara...asta doar daca ne ajunge o zi pt impachetat ... Fetele mele au doar 5 luni jumate si deja se bat pe aceeashi jucarie . Ia privitzi aici. Am incarcat si poze noi: 5 luni implinite si din luna a 6-a. Ma pregatesc sa le iau premergator... Unul singur sa tatonez terenul... Voi ce parere avetzi despre? Luatzi sau nu? din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena Albume: L0-3; L4; L5; L6 Filmuletze |
off ce chin trebuie sa fi fost cu lucrarile ale... bine ca scapati
Am vazut minunatele gemanutze
danasor spune:
citat din mesajul lui plateea aaaaaaaaa... LML si LMA sarbatoritilor de astazi! aha: sa mai intreb, poate e careva sa-mi raspunda: 1. mai papa vreun bb milumil? si daca da, se dizolva bine, sau ramane asa, ceva ca gelatina pe bibe? 2. mariucasara, tu spuneai de ceai de noapte? am uitat, mai am intrebari... 3. si articulatiile copiilor vostri pocnesc? de cand sta mai mult in brate ma ingrijoreaza pocnitul asta. 4. mai e careva care sufera de tipete in somn? ma termina. copilul meu care dormea toata noaptea tipa, si ziua si noaptea in somn de mi se rupe inima. am inceput cu rugaciuni mai asidue, mergem la popa sa ne citeasca, dr zice ca asta e. mai pateste careva asa? 5. dr a emis un mit... cum ca bbTo baloseste asa mult din cauza ca e pofticios. ati auzit voi asa ceva, sau trec si treaba asta in categoria "mith busted"? I will survive... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
Anastasia a tipat intr-o noapte asa de tare parca era un tipat de om mare am luat-o in bratze si s-a trezit, se uita mirata in jur, avusese un cosmar cred, mititica. In rest mai geme cand viseaza ceva, apoi rade , oricum face multe schimonoseli prin somn.
cand o imbrac ii mai pocnesc, dar nu prea. odata mi s-a parut ca i-am rupt mana , asa de tare a pocnit .
balosim si noi destul , o fi si pofticioasa daca seamana cu ma-sa
plateea spune:
miremia... felicitari pt puiul crestinat si noaptea bunuta!
super conversatii au copiii cu preotii...
la mai multe petreceri!
larisel... grozave gemanutele! ma faci sa-mi doresc si eu! sa dai reteta si la altii, sa nu o tii doar pt tine! spor la dieta si sport!
ayanna... ce logoree de ore mici ai dumneata... asta inseamna ca ai bebel cuminte care doarme linistit, sau sta la titi... nu? oare ce faci tu la ora asta? ca doar nu te-ai fi invatat fara somn deloc??? oricum, metoda cu puta goala, se pare ca functie la everybody...
acum am vazut ca am umput singura 3 pagini, impreuna c bea... bea!
ma scuzati, sunt dorita de DC, si cand scap... fac prapad! va rooog, nu ma raportati la moderator! promit sa fiu cuminte de acum!
I will survive...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
plateea spune:
am sporovait ca televizorul, fara macar sa dau o cafea. noroc ca m-a scos danasor...
ca mi-ai salvat onoarea!
asa e cand raspunzi din urma, fara sa ajungi la zi!
dar nici prin cap nu mi-a trecut ca-s io aia matinala, si vb de una singura!
gagici! ma bag la papa, stors, mers la biserica, apoi mai vedem!
sa traiti sa infloriti si pe DC sa sporovaiti!
I will survive...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
mariucasara spune:
Neatza!
Plateea eu sunt cu ceaiul de la Humana. Daca stiu sa iti raspund, cu cea mai mare placere.
Larisel NU premergator. Cel putin nu pana nu se ridica singurele in picioare si nu se plimba tinandu-se de mobile, patut...Premergatorul suprasolicita coloana, soldul si oasele picioarelor daca e folosit prea devreme. Nu mai vb de accidente....Sara s-a rasturnat de 2 ori cu mine langa ea
Ieri am fost si noi la dr. L-a intepat, a plans putin, a studiat tot cabinetul din ochi, a "discutat" si a ras cu d-na doctor. Avem 6.500-6550(ca nu a stat linistit) si 64 cm. Nu e rau, dar nici bine asa ca incepem diversificarea pe la 4.5 luni cu cereale (orez), si luam 5 pic de fier+polivitamine (ca nici nu papa).
Sfatul dr a fost ca decat sa ii dau legume din supermarket mai bine il tin pe lp. Mi-a recomandat sa merg la tara si sa negociez cu cineva care are gradina si cultiva ptr consumul propriu. O sa caut, macar acum cat e mititel sa nu il umplu de chimicale.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
cris.dogarel spune:
fluturim, maria ta! dar de la salamul ala de biscu...o sa fluturim mai pe jos asa, ca se ingreuneaza copanele...
Plateea, Danasor, multumim de tratatiile de facut oki duminik
Plateea, da, tzipam in somn. uneori tace daca o pun repede pe picioare pe pernutza si o legan. alteori daca o inatorc intr-o parte. de fiecare data mi se pare ca tzipatul e asociat cu un ghiortz in matze sau partz. Nu prea pocneshte la balamale, dar uneori daca o manevrez brusc, da.
Decenuela, felicitari ca ai scapat si de ultimul cu bine. io nu am apucat sa gasesc neuronul de dat raspunsuri, dar am vazut super idei de la fete
Noi am sarabatorit ieri: am plecat pe la pranz la muzeul taranului roman, ca antipa era inchis, am vizitat si explicat cat de cat pt ana, apoi targ de chestii traditionale, cam anticariat asa, multe fuste cretze, dar nu cred ca se poate evita asa ceva, apoi plimbare scurta ca iesise soarele, in parculetz si....ta-na-na am indraznit sa mergem la terasa/restaurant, sa vedem daca ne iese!! A mers! Ema s-a apucat de urlat imediat ce am dat comanda, dar fiind in Herastrau, a plecat la plimbare rapida in brate, a adormit dupa 10 minute si apoi stat in brate cu noi la masa. am savurat numai ne-monti: capuccino, calamar pane su salata, si.... mouse de cioco fiebinte cu inghetata de vanilie. for the record, le-am impartit cu tati si ana, dar tot am simtit pe vena gusturi divine, zahar cat cuprinde. si ca sa ma scot cat de cat, sa zic ca eu nu am papat kurtosh la targ si nici turta dulce, ca ei. mi-am smuls o ramurica de corcodushe din parc, sa stimulez saliva.
Una peste alta, a fost o zi obisnuita, doar petrecuta in alta parte, ceea ce a facut-o....faina si suportabila, chiar placuta. Mai vreau, cu exceptia cioco, deh
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
mamidepuiuti spune:
neata fetele,multam de cafea danasor si de dulciurele plateea
azi noapte am avut o noapte linistita,s-a trezit doar de 2 ori...
ieri,ca tot am fost zombi,m-am transformat in cris m....culmea e ca am avut si spor;plus ca am stat afara cam 4 ore;is pe astia de la meteo...ieri a fost soare si cald...la fel se arata si azi...si am ratat plecatul la bunici,ca ploua!...facea radu ieri,in timp ce ne plimbam:vai,mami,ce ne loveste grindina asta!...5 cm au pietricelele...
din serialul "gura lumii",va invit la episodul de ieri:caldura mare,monser...caldura mare...je in tricou,pantaloni pana la genunchi si papuci; alex in tricou si pant scurti,fara sosete...ne opreste pe strada un set [mamica si bunica]...nu le-am vazut in viata mea ...si incep sa ma certe,sa puna mana pe copil[al meu] sa vada daca nu e rece:macar sosete daca i-ai fi dat!da' vad ca nu-i rece la piciorute!...cum il tii asa dezbracat?tzzzzz...tzzzzzz...sa va spun si cum era imbracata nepotica ce avea vreo 2 anisori si alerga pe langa ele:tricou,jachetica,pantaloni lungi,sosete,pantofi+caciulita... am simtit ca si le-am raspuns pe un ton cam acid/acru ca asa suntem noi mai caldurosi,da' nici n-am racit niciodata!
in parc,ieri,alex era cel mai subtire imbracat dintre toti copii,chiar daca era cel mai mic...iar ceilalti alergau,se jucau la nisip,se dadeau pe leagane......radu era deja acasa"e prea cald,mami,nu suport atata caldura!...
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
larisel spune:
citat din mesajul lui plateea 3. si articulatiile copiilor vostri pocnesc? de cand sta mai mult in brate ma ingrijoreaza pocnitul asta. |
Noi am avut problema asta... pediatrul ne-a dat o cura de calciu gluconic cate 5 ml/zi timp de 10 zile. Am facut tratamentul o singura luna (3-4 luni). Acum mai pocnesc doar piciorushele foarte rar si numai la gimnastica...
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5; L6
Filmuletze
larisel spune:
citat din mesajul lui plateea mamidepuiuti... si tu, brutus? eee... nu vin ele noptile alea cand o sa dormim duse, iar dimineata la cofi o sa radem ce franjuri eram alta data? cat pot sa tina frichinelile astea de noaptea? SUNT CONVINSA CA E DOAR O FAZA! urmeaza episodul in care vor dormi ca niste ingerasi iar noi vom avea vreme de tratamente, masti, epilari, mani, pedi, rafat, mese elaborate, sex juma de noapte, machiaj, gateli... ehe... ramaneti aproape I will survive... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
Din surse sigure cica dupa 3 ani...
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5; L6
Filmuletze