Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 16
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata delfinariu
Hmmm. se vb de mezeluri, cred ca am mai scris, stiu exact retetele( am lucrat), si cele din pui se fac din pasta pui, adica puiul intreg si cu cativa fulgi tot interiorul se baga la presa si se obtine o pasta care se transforma in calupuri de sute de kd, si fabricile cumpara in general din germania si italia, se face astfel sunca presata parizerurile cremvustii, si tot tipul de salamuri, se adauga in aproape toate prod cu exceptia celor crud uscate( proschiutto, salam sibiu etc)
Eu am dormit ok,vad ca voi taaare matinale!!
Racusor aniversare cu dragoste si generozitate sufleteasca!!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu
adrianaBuc spune:
neata burtici
carla, imi pare tare rau ca din nou ai probleme. Inca putin si gata.
dragaica, asa am si eu tensiunea 12/7, iar pulsul e variabil intre 85 si 100.
Am fost asa de incatata ca nu m-am trezit peste noapte sa merg la baie, doar ca m-am trezit la 5,45 si nici ca am mai adormit decat la 7. La 7,15 m-am trezit sa imi trimit barbatu' la munca Iar am dormit putin.
Aseara am facut cerere oficiala de la Rebeca pentru tati sa ne scoata la plimbare M-am cam chinuit putin sa scriu invers pe burtica, dar a mers pana la urma. Efectul a fost maxim. Am fost si am papat si apoi am facut o plimbare pe jos intre Romana si Universitate si inapoi. Tare bine m-am simtit dupa. A! Si culmea! Ieri am avut contractii de pe la 12 pana pe la 5. Cum am iesit la plimbare, adio contractii.
33+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 5 saptamani! Dar nu mai mult de 7 !
Ariana1 spune:
Neata fetele,
Acum am reusit sa termin de citit din urma. Ati fost tare harnicute .
Eu sunt treaza se la 6, dar am dormit azi noapte, cu exceptia drumurilor la baie. Bebe imi tine companie, cum ma trezesc dimineata, hop si el incepe gimnastica.
Apropo de irascibilitate, si eu sunt varza, ieri am plans ca mi se parea mie ca sotul este cam indiferent, ca nu ma mai iubeste, ca nu se intereseaza de bebe....etc. In ultima perioada tot o dau cu plansul, sunt tot mai sensibila.
Slujba la biserica o ascult si eu din pat, ca e peste drum de mine.
Acum ma pasc alte ganduri negre. Daca bebe nu e bine format? Mie la masuratori imi ies diferente intre varsta sarcinii, adica, capsorul e mai maricut cam cu 2 saptamani, lungimea femurului e cam cu varsta calculata de la ultimul ciclu, si tot asa. Dar doctora la eco nu mi-a zis ca e in neregula.
Apoi, ma gandesc la nastere, si ma apuca groaza. Am vazut un filmulet cu o nastere, si m-am ingrozit.
Uf, sunt varza
Ariana1
34 - Stefan Calin
Ariana1 spune:
ADRIANA,
Sa sti ca si mie mi se intampla sa am contractii mai putine cand ma mai ridic in picioare si mai merg cate un pic. Doar ca imi sta burtica tare.
Dar tot imi e frica sa fac plimbari, teoria asta se bate cap in cap cu repaosul recomandat de medic.
Ariana1
34 - Stefan Calin
paula_m spune:
Buna dimineata!!!
Sincer, nu stiu cum rezistati voi , fetele, care sunteti consemnate la pat...eu nu am mai prea iesit afara de cand e vremea asta urata, doar la dr am fost, cam toata saptamana si simt ca o iau razna...Azi tb sa ma mobilizez si sa fac ceva, ori cumparaturi, ori sa mergem la un film, habar nu am, dar tb neaparat sa ma misc din casa asta care ma sufoca. Oricum, aveti toata admiratia mea
Paula, 31+ cu , Raul Codin
AMR 8 saptamani
tina_80 spune:
Buna dimineata delfinariu!
Mi-a fost de voi!
Vineri nu m-am simtit deloc bine, m-a durut capul, contractii si nas infundat...dar m-a bine dispus sotul cand a venit din Elvetia, mi-a adus multa ciocolata si o jucarie (prima jucarie pt bebe...un catelus tare haios) Nici nu stiti cat de mult m-a emotionat
Cu mare intirziere spun si eu celor care si-au serbat vineri, de Sf. Constantin si Elena, ziua numelui.
La multi ani, sa traiti cu numele si sa fiti sanatoase!
Mycya, drum bun si aveti mare grija la drum!
Carmen, si mie mi-ai dat emotii, dar acum ma bucur ca esti bine!
Carla, dar prin multe mai treci si tu...cum sa te ia ameteala?!
Acum am citit ce ai scris si ieri, si se pare ca iar ajungi pe la dr. Iti tin pumnii si ma rog pt tine si perechea minunata de la tine din burtica!
Bumblele, pana la urma cu ce ne stergem sanii inainte de a alapta(cand nu suntem acasa)? Parca tu intrebai....de ceva servetele....
Anca, help me!!! Mi-a spus matusa mea (asistenta la sala de nasteri) ca de acum sa nu mai fac diazepam, ca daca il nasc pe bebe mai devreme de termen ii afecteaza respiratia Pt mine nu are nici o logica
E drept ca imi fac cam in fiecare seara, cu nospa si scobutil....mai fac pauze cat sa-mi treaca vanataile de pe fese...dupa iar revin la injectii.
Am sa-mi sun dr dar marti. Nu o deranjez numai pt asta...
Tu la prima sarcina cat de des luai diazepam?
Am sa incerc sa stau mai linistita si sa fac doar nospa cu scobutil injectabil.
Ma duc sa mai citesc din urma si revin!
Si eu ma gandeam la asta......
tina 30+ cu
AMR 9+ si vine
racusor2010 spune:
neata delfinariu
larisa, sper ca ai dormit bine pana la urma eu am inchis calculatorul, ca mi se facuse rau de somn, dar pe la 1 am adormit abia..am mai motait asa...
Andrei Ioan va fi micutul nostru
Bulina 33+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
maurice spune:
Buna dimineata!
Eu ma simt mai bine si mai iubita azi!
racusorfrumos nume! Cate ati facut ieri, si cumparaturi, si nume la bebe, bravo! La Multi Ani fericiti impreuna!
Adriana ma bucur pentru tine!
Ariana multe dintre noi avem tot felul de ganduri, asta este, o sa treaca, vin la pachet cu sarcina!
Larisa o duminica linistita sa ai!
26+
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 neata delfinariu larisa, sper ca ai dormit bine pana la urma eu am inchis calculatorul, ca mi se facuse rau de somn, dar pe la 1 am adormit abia..am mai motait asa... Andrei Ioan va fi micutul nostru Bulina 33+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
am dormit super bine chiar daca am adormit tarziu...n-am mers nici la baie pana dimineata la ora 6.
un nume tare frumos ati ales...
Daca o sa mai am un baiat ii voi pune Ioan.
La multi si binecuvantati ani va doresc racusorule!...ce emotii am avut si noi la prima aniversare.... Tin minte ca ne-am uitat atunci la caseta de la nunta, am facut un remember al primului an...super fain....si acum mai obisnuim sa depanam amintiri...ca mosii PE atunci locuiam in garsoniera noastra...si aveam o saltea mare in mijlocul camerei....dar pe cuvant ca nu simteam ca imi lipseste ceva....ptr ca aveam multa iubire, speranta s incredere.
Larisa 31+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/