Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (109)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

eu am renuntat de mult la ele!

chiar si la carnea de pui-am inlocuit-o cu curcanul si am vb cu cineva sa imi creasca pui de casa!

macar vre-o 10 sa pun in congelator pt iarna!

Anca +28s IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

pai si daca si cea de curcan e cumparata di comert e aceeasi chestie,doar daca ii cresti la curte.

nici eu nu mananc pate-uri,parizer dar cremwusti recunosc ca da si cica ii cautam pe cei buni din piept de pui si uite din ce is facuti

Bianca 29+ Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

ma gandesc ca curcanii sunt mai greu de crescut si ingrasat la norma ca puii!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:

se pare ca azi toate suntem matinale

e bine ca ne obisnuim de pe acum cu program scurt noaptea

Bianca 28+ Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

eu iti urez inca de pe acum drum bun spre casa sa ajungeti cu bine si sa profiti la maxim de excursia asta

Oana 33+ AMR 6- Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

´
ms mult

Crissy multumesc si tie si la toate burticile care mi-ati urat drum bun

Bianca 29+ Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

anca, eu nu am pus niciodata radacinoase la congelator, astea le gasim in piata si pe perioada iernii. Eu voi pune: visine, poate si cirese, caise, piersici, (afine+capsuni pt noi), loboda, patrunjel verde, ardei gras, gogosar (taiat sferturi pt bb, dupa fierbere sa-i pot jupi pielita), dovlecel, conopida, pastai, mazare, bostan placintar (desi asta se gaseste iarna in hypermarketuri). Si mai vad pe parcus ce si cum. Aaaa, si obligatoriu vinete pt noi

larissa, deci suntem oarecum "vecine". Si noi avem gradina mare, dar noi, aia tineri, suntem cu serviciu, nu avem timp sa ne ocupam de ea. Asa ca doar bunicii (care nu prea mai pot...) se ocupa de legume (ceapa, morcov, patrunjel, un mic solar cu rosii, castraveti, gogosari de pofta). Plus niste gaini de pe urma carora beneficiem de oua si carnita.

Cristina 26 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Mergi la inceput

Eu nu ma pe nimeni la tara, asa ca trebuie sa ma descurc cum pot!
Am o domna in piata care aduce legume din gradina de la ea pune si zarzavaturi si sunt bune, eu pateul il fac eu...dar sti cum a fost crescut puiul dar macar e facut doar din ficat si mirodenii si unt!

Eu folosesc ff multe condimente dar nu gen delicat pur si simplu tarhon, busuioc uscat sau proaspat, cimbru, etc...tot ce gasesc pe taraba in piata si sare din aceea cu capac verde, eu ii spun sare fara sare!

Mezeluri ff rar, mai cumpar cate ceva de la poiana marului!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Anca pai nu e ca le da in mancarea lor,arata acolo ca injecteaza carnea inainte de a fi ambalata in caserole,cutii in ce gasim noi im magazin.deci pana si curcanul si tot ce gasim noi refrigerate si restul contin in plus 13 aditivi parca arata acolo.
deci pentru bebei cand o fi sa le dam carnitza,cand este permis o sa trebuiasca sa facem rost direct de la curte.

Bianca 29+ Andra Maria

Mergi la inceput

pai rosii ardei vinete pun mereu ma gandesc ca radacinoasele de vara sunt mai ok decat ce se gaseste din import iarna pe tarab ain piata!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Citat:

Anca pai nu e ca le da in mancarea lor,arata acolo ca injecteaza carnea inainte de a fi ambalata in caserole,cutii in ce gasim noi im magazin.deci pana si curcanul si tot ce gasim noi refrigerate si restul contin in plus 13 aditivi parca arata acolo.
deci pentru bebei cand o fi sa le dam carnitza,cand este permis o sa trebuiasca sa facem rost direct de la curte.

Bianca 29+ Andra Maria

asta vreau sa fac sa cumpar de la curte ca stiu cum e cu acestea crescuti industrial!

eu cred ca noi vom deveni vegetarieni cat de curand in ritmul acesta!

eu am fost vreo 2 ani si m-am simtit ff bine cred ca voi reveni laobiceiurile de atunci!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Cred ca bb-lina stie ea ce stie...ca eu abia pot ainghit o bucatica de carne!

daca e ceva ce pot manca acela e pestele!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Anca pana si astea vegetale is pline acum de rahaturi...am vazut acu ceva timp cum se fac rosiile alea care la papam noi iarna de prin Turcia si Dumnezeu stie din ce alte tari,am ramas uimita sa vad ca nu aveau pamant...practic tulpinele radacinele tot erau bagate in furtune prin care treceau ogramada de substantzenu imi venea sa cred....
asta e trebuie sa avem noi grija cat de cat daca se poate,si daca mai e si posibil sa procuram carne buna si restul e si mai bine.

Bianca 29+ Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:

Anca pana si astea vegetale is pline acum de rahaturi...am vazut acu ceva timp cum se fac rosiile alea care la papam noi iarna de prin Turcia si Dumnezeu stie din ce alte tari,am ramas uimita sa vad ca nu aveau pamant...practic tulpinele radacinele tot erau bagate in furtune prin care treceau ogramada de substantzenu imi venea sa cred....
asta e trebuie sa avem noi grija cat de cat daca se poate,si daca mai e si posibil sa procuram carne buna si restul e si mai bine.

Bianca 29+ Andra Maria

da asa e toate legumele si fructele din import is injectate cu toate tampeniile...eu rosii din alea nici nu mananc. Acum ma bucur ca au aparut pe piata castravetii romanesti si capsunile romanesti. Noi de cand a venit copilul suntem mult mai responsabili cu ce punem pe masa. Oua cumparam o singura marca....care doar la Angst o gasim...sunt cele mai aproape de natural, au niste cifre pe ele. Sotul le stie pe astea ca v-am zis el e cu E-urile mai mult.

Larisa 31+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput