Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 17
Otiliav spune:
Neata! Sa aveti o zi frumoasa!
Adriana, ma bucur ca e din nou viata in roz la voi. Ai vazut, a fostdoar un foc de paie si atat.
Racusor, si mie imiplace insa vezi tu, eu nu stiu sa fac baieti
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 28+ Iulia Alexandra
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larissa_79 http://www.youtube.com/watch?v=gCc8g1_sndo&feature=PlayList&p=46A6E265D281C7F2&playnext_from=PL&index=0&playnext=1 Nasterea unei fete de la flori de liliac...de pe 14.05.2010. Super emotionant! Larisa 31+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 9 saptamani pana la http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
Doamne ce emotionant si pe mine m-a luat plansul ce mica, frumusica si cumintica este..si cum scoate ea limbuta
asa vor fi si ai nostri? Doamne, ce emotii m-au luat
Bulina 33+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
tina_80 spune:
citat din mesajul lui larissa_79 http://www.youtube.com/watch?v=gCc8g1_sndo&feature=PlayList&p=46A6E265D281C7F2&playnext_from=PL&index=0&playnext=1 Nasterea unei fete de la flori de liliac...de pe 14.05.2010. Super emotionant! |
Ce emotionanat!
tina 30+ cu
AMR 9+ si vine
Otiliav spune:
citat din mesajul lui Ariana1 Acum ma pasc alte ganduri negre. Daca bebe nu e bine format? Mie la masuratori imi ies diferente intre varsta sarcinii, adica, capsorul e mai maricut cam cu 2 saptamani, lungimea femurului e cam cu varsta calculata de la ultimul ciclu, si tot asa. Dar doctora la eco nu mi-a zis ca e in neregula. Apoi, ma gandesc la nastere, si ma apuca groaza. Am vazut un filmulet cu o nastere, si m-am ingrozit. Uf, sunt varza Ariana1 34 - Stefan Calin |
Asculta la baba, ca-s la al treilea copil. Niciunul nu a fost cu toate pe medie si sagetelele sunt bine mersi.
Eu am fost stresata la Ana ca n-am facut screening pentru SD si la morfologia de trimestrul II si III a iesit femurul binisor sub medie.
La Elisa iesea capul cu 2 saptamani sub medie, circumferinta abdominala mica si de aici iesea cu 10% sub medie ca greutate dar fiind in Norvegia mi s-a inoculat ideea ca e perfect si asa, mai ales la fetite.
Tu avand baiat e foarte probabil sa fie mai capos, vorbesc serios sa stii, fetitele sunt mai delicate.
La ce nastere te-ai uitat. Cumva cele din inregistrari pe net?
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 28+ Iulia Alexandra
adrianaBuc spune:
Otiliav, lucrurile nu s-au remediat; doar ca nu imi mai pasa; am ingropat securea pana se naste fata si vedem daca din relatia noastra se mai poate salva ceva sau nu. Acum ne concetram la bebelina.
33+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 5 saptamani! Dar nu mai mult de 7 !
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui Mycya azi am schimbat semnatura 29 de saptamani mai avem inca una si schimbam prefixul Bianca 29+ Andra Maria Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen |
felicitari!!! ce de vesti bune, o noua saptamana, pleci acasa...
Bulina 33+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
larissa_79 spune:
citat din mesajul lui adrianaBuc Otiliav, lucrurile nu s-au remediat; doar ca nu imi mai pasa; am ingropat securea pana se naste fata si vedem daca din relatia noastra se mai poate salva ceva sau nu. Acum ne concetram la bebelina. 33+ Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta! Inca cel putin 5 saptamani! Dar nu mai mult de 7 ! |
fata inteleapta!
In alta ordine de idei...sotul tau munceste cam mult..poate fi si asta cauza problemelor voastre. Un om care munceste extrem de mult aproape se dezumanizeaza...am munccit si eu o perioada extrem de mult ( zi de zi) si dupa aia am plecat in concediu...trei zile n-am putut sa ma deconectez..parca imi parea rau ca pierd timpul la mare si nu sunt la birou asa ca..poate puteti face ceva in sensul asta...
Larisa 31+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
ooana spune:
citat din mesajul lui adrianaBuc Otiliav, lucrurile nu s-au remediat; doar ca nu imi mai pasa; am ingropat securea pana se naste fata si vedem daca din relatia noastra se mai poate salva ceva sau nu. Acum ne concetram la bebelina. 33+ Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta! Inca cel putin 5 saptamani! Dar nu mai mult de 7 ! |
oricum bebelina e cea mai importanta acum ...si linistea ta
Oana 33+ AMR 6- Matei
CarmenAlbu spune:
Uau fetele majoritatea cu amr!!!!!
Se apropie!!!!!!!!
Abia astept!!
Otilia, nu tu nu stii sa faci baietei!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu
tina_80 spune:
citat din mesajul lui Mycya azi am schimbat semnatura 29 de saptamani mai avem inca una si schimbam prefixul |
La mai multe!
tina 30+ cu
AMR 9+ si vine