Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 18
Ariana1 spune:
OTILIAV,
M-am uitat pe un site, in engleza, era specializat pe sarcina in general. Si nasterea era acasa, cu moasa, doctora, sot, tot tacamul. Dar m-a apucat groaza. Tortura pe fata.
Capul lui bebe al meu are deja BPD-ul de 9cm. M-am uitat pe un tabel si corespunde saptamanii 36 de sarcina. Acum... gandindu-ma ca dilatatia maxima ar cam fi de 10 cm, si tinand cont ca mai are de crescut la mine in burtica, fiind saptamana 34, unde o sa ajunga ?
Ariana1
34+ - Stefan Calin
CarmenAlbu spune:
Adriana, ma bucur ca ai luat asa decizie, si sper sa fie totul bine!!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu
CarmenAlbu spune:
Ariana ce zice medicul?
O fata a nascut acum cateva luni un bebe de 6 kg vaginal, si nu a avut nicio problema, lasa nu te mai speria ia lucrurile pe rand si poate dr decide ca e prea mare sa iasa prin canal din ce stiu eu capul isi face loc ca se suprapun oasele si practic se micsoreaza diametrul
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ariana1 OTILIAV, M-am uitat pe un site, in engleza, era specializat pe sarcina in general. Si nasterea era acasa, cu moasa, doctora, sot, tot tacamul. Dar m-a apucat groaza. Tortura pe fata. Capul lui bebe al meu are deja BPD-ul de 9cm. M-am uitat pe un tabel si corespunde saptamanii 36 de sarcina. Acum... gandindu-ma ca dilatatia maxima ar cam fi de 10 cm, si tinand cont ca mai are de crescut la mine in burtica, fiind saptamana 34, unde o sa ajunga ? Ariana1 34+ - Stefan Calin |
stai calma ca la naturala se cam face epiziotomie sa iasa...si fi'mea a fot mai capoasa asa....acum am baiat....ce ma fac daca o fi si mai capos? taietura mai mare cred...nasterea nu e chiar ca o vizita la cosmetica...dar nu te mai gandi la asta
Larisa 31+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
ooana spune:
citat din mesajul lui Ariana1 OTILIAV, M-am uitat pe un site, in engleza, era specializat pe sarcina in general. Si nasterea era acasa, cu moasa, doctora, sot, tot tacamul. Dar m-a apucat groaza. Tortura pe fata. Capul lui bebe al meu are deja BPD-ul de 9cm. M-am uitat pe un tabel si corespunde saptamanii 36 de sarcina. Acum... gandindu-ma ca dilatatia maxima ar cam fi de 10 cm, si tinand cont ca mai are de crescut la mine in burtica, fiind saptamana 34, unde o sa ajunga ? Ariana1 34+ - Stefan Calin |
da-mi si mie site-ul te rog
matei are 8,20 cm...nu fi suparata sunt convinsa ca nu e nici o problema
Oana 33+ AMR 6- Matei
tina_80 spune:
citat din mesajul lui crissy77 bumblebee, mi-am amintit in timp ce visam la curgatoare de intrebarea ta. Eu nu am vazut pe piata astfel de servetele (posibil sa existe). Eu ma gandeam ca: oricum cand pleci cu bb de acasa vei avea o gentuta cu diverse pt el, mai pui un prosopel mic si o sticla cu apa plata si astfel ai cu ce curata sfarcurile inainte de alaptare. |
Ca bine spui! Asa ma gandeam si eu!
Eu nu prea suport servetelele umede! apa e sfanta!
tina 30+ cu
AMR 9+ si vine
Ariana1 spune:
ADRIANA,
Hai sa iti povestesc ceva. Poate iti va schimba un pic perceptia.
Sarcina mea este obtinuta natural, dupa 3 fertilizari in vitro esuate.
Ultima fertilizare am avut-o cu 4 luni inainte sa raman gravida.
Si sa iti spun ce am patit dupa ultima fertilizare.
Sotul m-a parasit pentru alta femeie, si-a facut o alta legatura, pe motivul ca eu nu fac copii.
Iti dai seama prin ce am trecut, dupa esecul cu ultimul FIV, nu a fost alaturi de mine, am fost terminata, m-am simtit aruncata la gunoi.
Domnul sot a bagat divort de mine, dar nu a plecat din casa.
Si cum Dumnezeu nu lasa lucrurile nearanjate, a facut o minune pt. mine si mi-a daruit un bebe.
Am ramas impreuna pt. bebe si pentru a incerca sa mai refacem casnicia, dar durerea nu dispare asa cu una cu doua.
Deci, curaj, capul sus, se poate si mai rau.
Ariana1
34+ - Stefan Calin
Otiliav spune:
Larisa mersi de link.
Super filmuletele de la nastere si cu Ema. Are 2 parinti care o iubesc mult. Am fost bb in pozitie pelvina iar mami a fost asa senina inainte de operatie. Si bb e o scumpete, era pregatita de nastere de vreme ce se rupsese apa si era in travaliu mami. Mai are si fes cum imi place mie
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 28+ Iulia Alexandra
Ariana1 spune:
OANA,
Nu mai stiu site-ul, am ajuns la el tot prin referirile facute de voi in capitolele trecute. Am iesit repede de pe el, nu am mai vrut sa am contact cu el. Brrrr!
Ariana1
34+ - Stefan Calin
larissa_79 spune:
oana, daca vrei sa nasti natural..mai bine nu cauta sa vezi nasteri filmate inainte ptr ca o sa te sperii..
arianna1, numai fete intelepte pe aici!
Larisa 31+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/