Puiuti de Randunici 2008!! (415) Sanatate,Siluan!!
Raspunsuri - Pagina 9
ramo_cata spune:
la noi a inceput sa ploua
edit:zoze ce harnicutza ai fost azi
tuchi ce ai facut cu casa?ti-a placut?
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
Kya spune:
Helau, helau!
Noi am fost in Herastrau pana la urma, unde a fost minunat. Pe drum incepuse sa ploua foarte tare, dar cand am parcat se oprise...
Incarc acum niste poze (si cu aleile din parc) poate poate va conving sa veniti si acolo.
La Roata Mare e mai bine de mers, pentru ca in partea cealalta ajunge tot poporul ca e langa metrou, autobuz, etc. Dar aici nu poti sa ajungi decat cu masina, deci e mai gol. Nici nu stiti ce pierdeti (Mimo nu e acolo unde si-a spart dudelul buza, ci in partea cealalta a lacului, deci have no fear)
Luny pozele din Caraibe sunt doar pe facebook? Nu mai pui odata linkul si aici, ca acolo n-am cum sa le vad.
Zoze dar tu te asteptai doar sa cresti? Lasa ca e bine asa cu kg, fluctueaza din cauza retentiei de apa.
Ramo ce pofta de gratarel mi-ai facut...
Mami si Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Poze pentru cine vrea sa vada.
Mami si Sanziana
luny spune:
kya aici le pusesem, dar am sters post-ul ca la mine nu se vedeau, uite-le aici
am vazut Sanzi in parc, e dragut si acolo, dar e departe, insa nu imposibil de ajuns, o sa mergem si noi cand s-o nimeri iti imaginezi cum s-ar duce Mufa glont pe aleile alea!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ramo_cata spune:
kya f frumoase pozele...nici nu zici ca-s facute intr-un parc din Romania...pare asa de curat si ingrijit...
aa o sa ajung si eu in iulie prin BUcuresti si o sa stau o saptamana..pleaca socra'miu la Barcelona,un nou control la ochi ..trebuie sa-l duca Cata la aeroport si o sa vin si eu cu ei...si stam(eu si Andru) pana se intoarce socra'miu..sper sa ne intalnim intr-unul din parcurile astea frumoase si musai Ferma animalelor...Andru o sa fie in delir...
poze
ramo_cata spune:
brr ce tuna si fulgera..Andru doarme de aproape 3 ore...
edit: afara e potop...am iesit sa strang jucariile lui Andru si m-a facut fleasca...
kya sper sa ajung si eu prin Herastrau..sora mea mai merge acolo cand are timp..dar nu mi-a zis ca e atat de frumos...
ma duc ca s-a trezit Piticu'
poze
Kya spune:
Luny pai sa stii ca ma gandeam chiar la Mufa pe aleile alea largi
Ramo zona aia de parc e foarte populata de familii de expati (straini care vin aici sa lucreze in diverse posturi inalte si isi iau si familia cu ei) Majoritatea sunt cazati prin zona aia a Bucurestiului, si vin in Herastrau. Asa ca auzi in parc toate limbile pamantului, ii vezi de la o posta ca sunt straini, nu arunca hartii pe jos, se comporta civilizat, etc. Si fiind asa mai putin aglomerat cred ca se si pastreaza mai multa curatenie. Si acum au renovat si locurile de joaca, si chiar e fain.
Pacat ca a fost iarba uda acum, ca altfel lumea se mai juca frumos pe iarba, eventual pe paturica. Dar la fel, curat, civilizat, frumos.
E adevarat ca daca e departe de fete, e mai complicat de ajuns. Dar numai cand ma gandesc la aglomeratia si la imbranceala aia din IOR sau din Vacaresti... bleah!
Ma duc sa ma delectez cu pozele exotice...
Mami si Sanziana
mimonix spune:
Bine, fie, m-ai convins Data viitoare mergem la roata, imi mai incerc o data norocul Daca-ti spun ca numai ce-am inchis tel cu cineva care ma poftea in Herastrau Bineinteles ca am refuzat, sa sun inapoi?
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
zozela spune:
Luny nu-eu aici glumesc-singurul dulce pe care-l mananc,si pe-asta din joi in pasti,e inghetata.Si,de obicei,imi iau ceva/bat sau o cutiuta dintr-aia mica,mica de nirvana..Vineri m-am dat in stamba,e adevarat,dar am platit scump pt.asta-de la 14.00 nu am mai mancat nimic pana a 2a zi..Nici la sarcina cu Mihai,nici acum,nu am suportat dulciurile..si,in general nu-s fan dulce.Un castravecior murat,o varza acra,un gogosar,astea da!! Dar cum buni le-a cam terminat si eu din comert nu prea mananc.. Poate si fructele au fost vinovate de scadere,pt.ca pepene galben+capsuni+nectarine+kiwi+mere+avocado(nu toate odata,dar de-a lungul zilei consum cam din fiecare cate ceva)=efect purgativ.V-am zis,daca sar de 108,ma duc sa nascNu concep sa ma ingras mai mult de 8 kg in sarcina asta!!Chit ca o sa urasc pe viata pieptul de pui,legumele fierte,carnea de vita,urda si iaurtul!
Ramo,le descarc acum!
Merg sa vad pozele Ralucai!
Mamica lui Mihai si cu la purtator!
zozela spune:
Rochitza
Maama,mama cat loc de scurtat cornitele ,este in parcul ala!! Sanziana dulcica!!
Mamica lui Mihai si cu la purtator!