Puiuti de Randunici 2008!! (415) Sanatate,Siluan!!
Raspunsuri - Pagina 8
luny spune:
miha si eu tot cu somnul dupa mine eram la job
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ramo_cata spune:
LA MULTI ANI,HAGIYANNIS!!!
Luny superbe pozele,superba surioara taverysecsyce apa,ce peisaje.. a meritat tot efortul
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
luny spune:
Ramo
..bai, inctredibil, ce s-a schimbat vremea azi!
astept sa se scoale maimutoiul, papa si poate mai tragem o tura de pac...
ramo_cata spune:
eu nu mai suport vremea asta..cand soare,cand nor..noi am facut un gratar,cand ne-am apucat de gratar incepuse sa picure dar dintr-o data a aparut soarele..l-am terminta in jur de ora 14.30,am mancat ...Andru doarme..Cata s-a pregatit pentru o repriza de tenis dar cand a ajuns la sala era ocupata,s-a intors acasa dezamagit iar acum doarme..
eu stau si butonez,am mancat o feliuta de tort ,iar acum mananc niste seminte..si admir poze pe facebook..luny tare frumusica-i sora ta..am vazut-o si Hai hui prin Londra...are multe poze in care seamana enorm de mult cu tine..mama si ce slaba e...
poze
luny spune:
Ramo, mersi, o sa-i spun, sa se umfle-n pene.. (de fapt, e de-o modestie rara..)
VALENTINA C spune:
Luny, unde a fost Luli pana la urma? Peisajele alea sunt bESTIALEEE!! Auzi, da soparlele alea umblau asa libere????
Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);
VALENTINA C spune:
Am uitat sa spun ca dupa ce ne-am despartit de voi, ne-am intalnit cu Clau si copiii, care mergeau spre casa...
Vezi, Zoze, ca ne reusi intalnirea pana la urma???
Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);
zozela spune:
Uitasem sa va spun ca mi se intampla ceva ciudat-nu mai am greturi,nu mai vomit,dar am scazut de la 102.9 kg(we trecut),la 102.00 kg. azi Daca n-as fi fost ,v-as fi scos ochii cu asta,asa..e oarecum ciudatel.. Vineri am dat gata o cutie de carte d'or,e adevarat,dar altceva-pacatos-nu am consumat saptamana asta..
Miha,lasa-l incolo de stres..Nu-l lasa sa puna gheara pe tine! Gandeste-te la puiul mic pentru a carui buna dezvoltare, esti responsabila-atat-restul..chiar nu conteaza in viata asta!!
Cu cine va intalnirati fata Valen?! De ce? De ce? De ceee?!!! Glumec-ma bucur ca v-a lasat ploaia sa va vedeti!! Haideti si cu pozicile!!
Mamica lui Mihai si cu la purtator!
ramo_cata spune:
zoze ne promisesi o poza cu rochita...
edit:de clodute nu mai stiti nimic,nimic?sper sa fie bine
poze
luny spune:
vali a fost in Caraibe, insulele Turks&Caicos edit: am uitat de 'soparle' care-s iguane:)) umblau libere, dar erau pe o insulita nelocuita, numai a lor, au fost acolo in excursie, f fain! poe mine m-au mai impresionat melcii aia uriasi, se numesc conch, si se mananca in draci acolo, in toate formele si mancarurile, chiar si cruzi:)) imi ploua-n gura...
zoze nu e ciudat, ca nu e mare fluctuatia de greutate.. probabil ai eliminat ceva apa retinuta in organism, n-ai mai mancat sare mai multa, sau ai baut apa mai multa, d-astea.. dar soro, ai grija cu dulciurile astea, ca dau dependenta si mai ai niste luni bune!