Puiuti de Randunici 2008!! (415) Sanatate,Siluan!!
Raspunsuri - Pagina 10
ramo_cata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zozela Rochitza Maama,mama cat loc de scurtat cornitele ,este in parcul ala!! Sanziana dulcica!! Mamica lui Mihai si cu la purtator! |
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
Nicoleta spune:
Salutare!
Si noi am mers azi in parc, undeva prin Donauinsel, frumooos taaareee! Au mers baietii cu bicicletele, apoi s-au jucat intr.un parc! Stefan si-a facut un prieten si s-a simtit fain, Matei a tot butonat o poarta... Vom mai merge!
Kya, foarte faine pozele! Ce frumos au tuns copaceii in parcul ala! Si Zanutza, ce domnisorica!
Luny, ce bine arata sora ta! Si ce peisaje superbe!
Zoze, sa-ti mai scriu ca te invidiez pentru lochita cumparata??
Revin, cu poze, sper.
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zozela Rochitza Maama,mama cat loc de scurtat cornitele ,este in parcul ala!! Sanziana dulcica!! Mamica lui Mihai si cu la purtator! |
oh, delicioasa!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Edit.
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
ramo_cata spune:
nico f frumoase pozele si te-am vazut si pe tine ascunsa sub cozorogul de la sapca
ma duc si eu la ..va ..pe maine...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
luny spune:
neatza!
ce frumos e afara!
as merge la ferma..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
Neata! Ne-am intors si noi aseara de la Poiana BV. Sambata a fost acceptabila vremea. A picurat f putin, am putut face gratar, am stat afara, David s-a dat in leagan 3 ore, a dormit, s-a plimbat, s-a simtit excelent! Iar ieri a fost o vreme extraordinara! Soare puternic, cald, frumos...iar eu m-am ars pe fata de nu va spun. Sunt rosie ca un rac si ma ustura...
Am stat la Centrul de echitatie, pana in intrarea spre Poiana, la niste cabanute. E foarte frumos peisajul, e liniste... Conditiile sunt de 2 stele, deci nu ceva extraordinar, dar curat, living mare, doua dormitoare sus, baie, bucatarie... Baietii au calarit... Eu mai mult am stat si n-am facut nimic. Poate ma invat asa! Am avut si stari cu greata si stari f bune... Parca sunt putin mai bine...
mami de David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Am vazut pozele voastre, mi-au placut mult... m-au terminat Caraibele, ce sa zic? Zic mersi daca ajung si eu undeva anul asta.
Noutati: randunoiul a ramas fara cal, ca s-a vandut pana sa mearga el sa-l vada... deci momentan ne-am linistit amandoi
Cu cuscra Naty si cu Iulia nu m-am putut intalni. Vroiam sa ne vedem azi la pensiunea unde stau si pe ai caror proprietari ii cunoastem, dar am vorbit ieri cu ea si mi-a zis ca pleaca de dimineata dupa micul dejun...deci nu e timp...
Simo, sanatate multa! Ma bucur ca Micu' e spre bine, dar imi pare rau ca a racit! Hai, sa se faca bine, da?
Nicoleta, ma intreb si eu cand se va face cald? Ca m-am saturat de vremea asta... Joi merg cu gradi la Zoo si sper sa nu ploua, macar atat!!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
zozela spune:
Neata!!
Ioana,ma bucur ca te simti mai bine! Ia mai zi odata DPN-ul tau,sa-l trec si in lista,ca sa stim cand sa pregatim
Aviz si celorlalte !!
geckooo,la naiba,scoate nasul ca ma nelinisteste absenta ta,stii tu Poate nasti fara galeria aferenta,ca vezi tu!!
Ma bucur ca v-a placut rochita!Din pacate,cred ca m-am aventurat nitel,pentru ca e pt.3-4 luni asa(zic eu,ca pe ea scrie 62cm) si atunci vom fi in plina iarna! Dar las'ca i-am luat si un strampel crosetat alb,care e perfect pt.sezon
Va pup! Sunt fresh pt.ca aseara am chiulit,cu acordul colegei mele,bineinteles Si asta pt.o cauza nobila-sa fiu odihnita azi la ecoPoate sta don'soara sa-i vedem si mutrita!
Nico,nu am vazut pozele Lasa-mi-le si mie pe mess,pls,pls!!
Mamica lui Mihai si cu la purtator!
numeioana spune:
Zoze, iar eco?? Am uitat sa-ti zic ca mi-a placut rochita! Oare sunt dusa ca de la 6 sapt n-am mai facut nicio eco si fac abia morfo la 12 sapt?
DPN-ul este 28.12.2010. Multam! Maine implinim 9 saptamani!