Puiuti de Randunici 2008!! (415) Sanatate,Siluan!!
Raspunsuri - Pagina 11
mihatp spune:
neata
ce fac randunicile? si la BM e vreme frumoasa, parca am mai inviat si eu
de cand cu bb2 ma trezesc tot la 6, fresh, si apoi nu mai pot de somn toata ziua.
deja fac planuri de cum va fi cu 2
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
mihatp spune:
zoze, sper sa fac si eu cumparaturi de rochite. e minunata! daca nu, asta e, facem economii ca mai mici ca Luca sunt 2 verisori si toate ajung inapoi la noi
ioana, te urmez indeaproape, la mine iese calculul undeva prin 10 ianuarie. m-am distrat ca am realizat ca intre ei va fi fix 9 luni, se pare ca l-am conceput pe bb2 undeva aproape de ziua lui Luca
luny,poze superbe, am visat cu ochii deschisi uitandu-ma la ele. sa aveti plimbare placuta.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
numeioana spune:
Miha, ce dragut! Ce entuziasta esti!
Eu parca am inceput sa-mi fac griji ca nu ma voi descurca destul de bine cu amandoi... desi imi pun tot sprijunul in David, care este un copil extraordinar: cuminte, ascultator, intelegator si voluntar... Stie mereu care este urmatorul pas pe care il facem si imi arata, cateodata face chiar el ce trebuie, fara sa-i zic eu. De-asta sunt sigura ca ma va ajuta mult cu bb2. Daca isi da drumul si la vorba... va fi un copil model, si sa nu credeti ca-l laud ca e al meu...asa este! In schimb, daca voi avea o fetita banuiesc ca nu va mai fi la fel... ca va semana cu randunoiul. Dar asta este, eu tot fetita vreau!
mami de David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Miha, vrei sa spui un an si 9 luni! Eu stiu sigur ca l-am conceput de Paste! Am UM 24 martie. La David a fost 24 mai.
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mihatp spune:
ioana, am ganduri, sentimente si trairi la extreme. ma streseaza ideea de sarcina, de nastere, hemoroizii mei. cum va fi pentru Luca la inceput, cum sa nu-l privez de atentia mea, ca de iubire nu e vorba... uneori imi trece prin cap ideea daca o sa-l pot iubi la fel de mult pe bb2. stiu ca e un gand aiurea, ca sigur o sa-l iubesc la fel. si d'astea
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
numeioana spune:
aaa, eu nu ma gandesc la asta... sper ca o sa reusesc sa il fac pe David sa nu se simta pe locul 2 niciodata. O sa il implic in tot ce voi face pt bb2. Imi doresc sa fie foarte apropiati ca frati. Eu nu am fost asa cu fratele meu, pentru ca am crescut fiecare la alti bunici...
numeioana spune:
Cred ca trebuie sa ne mutam discutia la mamici de ian-feb 2011
mihatp spune:
bai, io nu ma mut, ca bb2 s-a "luat" de pe craca. inainte de a-l naste pe Luca eu am sustinut tot timpul ca numai unul vreau... da' a trebuit sa intru in cadru
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
zozela spune:
Miha,cred ca gandurile astea ne macina pe toate la inceput de drum cu bb2O sa vezi cum se modifica sentimentele,pe masura ce creste burtica!
Ioana,da,iar eco,v-am zis eu atunci-data trecuta nu a putut s-o masoare corespunzator! Nu i-a vazut fata deloc,imaginea era difuza..Am vazut si eu ca mi-am ales prost momentul,dar deh,curiozitatea,bat-o vina Merg azi si apoi la 23-24 de sapt.la morfofetala.
Fug sa ma pregatesc
Mamica lui Mihai si cu la purtator!
mihatp spune:
zoze, bafta, sa-ti arate fatzuca , si sa fie toate-n "grafic"
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008