Puiuti de Randunici 2008!! (415) Sanatate,Siluan!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp
[
ioana, te urmez indeaproape, la mine iese calculul undeva prin 10 ianuarie.

FELICITARI SI SARCINA USOARA!

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

ioana, am ganduri, sentimente si trairi la extreme. ma streseaza ideea de sarcina, de nastere, hemoroizii mei. cum va fi pentru Luca la inceput, cum sa nu-l privez de atentia mea, ca de iubire nu e vorba... uneori imi trece prin cap ideea daca o sa-l pot iubi la fel de mult pe bb2. stiu ca e un gand aiurea, ca sigur o sa-l iubesc la fel. si d'astea

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

miha cunosc aceste sentimente si eu le am... si din pacate destul de des comparativ cu prima sarcina cand am fost de o seninatate uimitoare...era extrem de incantata si multumita si relaxata...acum sunt agitata, nervoasa, anxioasa...si ma opresc ca intru in depresie

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Olga, sa vezi ce fain e cu vecinii de aici! Nici nu stiu ca-i am! Suntem singurii cu copil mic din cladire, deci daca vad masina politiei in zona stau cu frica sa nu ma fi reclamat ca fac galagie prea mare... Si tot apropo de asta... am fost efectiv socata sa vad cate biciclete sunt in camera de biciclete!! Eu nu am crezut ca am atatia vecini! Personal m-am intalnit cu vreo 4... Nu-i aud prin case, nu-i aud pe holuri... si cand zic "aud" nu ma refer ca as trage eu cu urechea... pur si simplu NU SE AUD! Mai bine sa stii de cine te feresti :D! Si eu stiu cum este in blocurile comuniste, cu comitetele de primire, cu vesnicele tzatze rontaind seminte si indopand copiii pe afara cu cate o cojita de ceva... plus caciulile aferente... La Brasov nu avem de-astia, sau cel putin bancile sunt in gradina blocului si nu in fata lui, gradina care are gard viu inalt... V-am mai zis cat de mult imi doresc eu sa stau la casa??

Kya, cum stai cu renovarile?

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Bon giorno ! (asa se scrie?!)
Am uitat sa zic ca am murit de invidie cand am vazut poze din Caraibe cu sorela de Luny , superbe peisajele, iar sorela minunata si sexy .
Cu italianul a fost foarte bine, super modest, i-a placut tot ce i-am servit (dupa cum v-am zis gratare) . Cred ca daca ii dadeam paine cu unt la fel de multumit ar fi fost si zambitor. Trag concluzia ca suntem cea mai fitzoasa si comentatoare natie. In rest saluti, auguri, spritul dat pe gat si cam atat. Eu am vorbit cu vara-mea toata noaptea si el a stat cuminte si admirat peisajul, curtea mea si pe vara-mea.
Concluzia, ii place cartierul si pentru ca ii place si vara-mii ii ia si ei o casa acolo , asta cand se intorc din Caraibe. Eu ma duc sa ma impusc.
Olgutza, ce bine te inteleg. Si eu am copilarit la bloc turn si aveam si eu gasca de vecine de la parter, unu si doi, care scoteau catelul in fata blocului si uitau sa mai intre in casa. Intr-o zi au oprit-o pe maica-mea sa ii zica: Doamna, stiti ca Raluca a iesit ieri din casa, la ora 14.15 cu o rochie mov transparenta. Si maica-mea ia zis: Da doamna stiu, ca era a mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Ce-mi place sa va aud pregatindu-va pentru bebe 2. Eu am ceva nostalgii pentru ca nu voi mai trece prin asta, dar ma consolez ca sper sa am nepoti...am luat-o razna, nu...
Simo, cum mai sa spui ca esti plangacioasa? Cum sa nu ne mai scrii? Pai pentru asta suntem aici, sa fim alaturi cu o vorba buna si la momentele fericite, dar si la probleme. Esti o luptatoare si o curajoasa si e normal sa ai si momente de slabiciune dupa ce ai trait in ultimul timp. Noi te asteptam cu drag aici oricand si in orice conditii..

Mergi la inceput

imi cer scuze ca nu am mai intrat, dar se pare ca bebe din burtica isi face iar aparitia prin simptome greturi, varsaturi(chiar si de 2-3 ori pe zi) ameteli, stari de somnolenta, oboseala...asa ca zilele astea am profitat cat am putut sa ma odihnesc...cat m-a lasat gaza.

Daci azi e la vecina-mea, nu o pot duce la cresa inca, la ORL nu pot ajunge ca e dr in concediu...si pana joia viitoare nu o pot tine acasa ...asta e merg miercuri sa i-au biletul de reintegrare in colectivitate si sa speram ca v-a fi bine.

sapt viitoare ajung singur la dr, de durut nu ma doare nimic, din cand in cand cate un ligament...eu zic ca e ok...

Kitzy, nu ai intrat sa ne spui cum esti, cum e bebe. asteptam vesti

zozela, multumesc de trecerea in listuta si sarcina usoara si tie...vad ca la echo totul a fost bine

Mergi la inceput

simo multa putere si te asteptam cu vesti noi cat mai bune.

Mergi la inceput

intrebare este ok sa manac sarat?
sunt in stare sa manac de 3 ori mai sarat decat mananc in mod obisnuit.... a ajuns sotul sa imi ascunda sarea ..bine eu nu am probleme cu tensiunea...am de obicei tensiunea micuta...undeva in jur de 9-10/6-7 maxim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Moamaa ce plaja,moamaa ce iguane, moamaa ce scoici..moamaa,ce pisica de mare...moamaa,ce norocoasa..

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Claudia, eu stiu ca sarea "ajuta" la retentia apei. Grija mare, ca o tensiune mica poate deveni mare. Eu stiu ca, de la 10 cu 6, am ajuns in sarcina la 13 cu 8/7 la un moment dat, si fara prea multa sare...

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput