Puiuti de Randunici 2008!! (415) Sanatate,Siluan!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Eu sunt pe aici, imi fac de lucru prin casa, nu cu mult spor...

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Neata!!

Clau,ce pregatesti bun pentru maine?!

Kya,cred ca sunteti pe drumul cel bun cu renuntatul la scutec! Iti amintesti ca asa facea si Thea a lui Alice?!

Raluca,sa ne zici de musafiri-cu ce i-ai omenit si..ce-au zis de camera in care au fost cazati?!

Multumesc,Nati! Mai,nu,nu zic asta,numai ca discutiile despre care zici tu,le-am purtat atunci.Ce a trebuit spus,a fost spus,nu are rost sa continuam la nesfarsit!!
Eu o strig din toti plamanii,iar de mi se deschide colul ala de tot de la atata efort,pun bata pe ea!!
geeeccckkkoooo???!!!

Ma distrez la maxim citind despre Muff si Zana!!Eu prefer sa ma abtin-vi s-ar face parul maciuca!

Simo,suntem alaturi de voi,cu tot sufletul!! Micul e si al nostru si suferim si noi alaturi de voi!! Descarca-ti sufletul,spune-ne de voi mereu!

Irinaaa,pooozeee!!!

Ramo,Nico,Stela,Maria,Cami,Olga!!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Simo deja ti-au spus fetele tot!

Stela eu la Billa am gasit linte si rosie si verde. Pungi de plastic de 1 kil, pe langa orez, arpacas... d-alea. Si maica-mea stiu ca mai lua si de la Mega. Acolo ai cautat?
Data viitoare cand mai Herastrau-im , iti spun.

Deocamdata, mergem la Ferma we viitor?

Zoze cum adica ni s-ar face parul maciuca? Ia zi, mami, ca m-ai facut curioasa. Ce vraji mai face si Mihai?

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Da,Oana,de hernie.Acum o saptamana stateam langa el,il tineam de manuta si ii mangaiam capul,ca nu aveam voie sa ii vorbesc ca sa nu se agite...asa as vrea sa mi se stearga din minte toate astea.Cred ca in ziua si in noaptea respectiva am imbatranit 10 ani...atata stres si nesiguranta nu am avut niciodata!Nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut...
si Da ,sunt sigura ca Doamne-Doamne nu il lasa si il va face bine!!

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

simo, multa sanatate in continuare, sper din tot sufletul sa treceti cat mai repede peste tot.

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Maine incercam lapte de migdale cu cereale integrale Holle. :)

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

lapte de migdale...yamy...foarte fain!

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Kya, eu te invit in parculetele de langa blocul meu, mori ! Pe langa faptul ca 90% dintre copii au caciuli d-alea legate sub barba ( si aici as putea incerca o statistica...majoritatea lor sunt de lanica, ca e ger afara ) de ti se vor inlacrima ochii de mila lor, trebuie sa vezi si sa auzi parintii incaciulitori. E ceva...de nedescris! Ieri am urmarit o mama care si-a dat copilul in leagan, fara sa ii pese de coada de vreo 4 copii care se facuse langa ea, pret de 20 de minute, dupa ceas. Era deja acolo cand am ajuns noi, deci l-a dat mai mult pe copil. Pentru ca altfel nu ii manca baiatul ( de vreo 3 ani ) banana, decat facand ea "Hap" si bagandu-i in gura cand ajungea leaganul cu copilul in fata ei. Mai, nu am nimic, da-i sa manance unde vrei, dar esti in loc public, leaganele nu sunt aduse de tine de acasa, doar pentru copilul tau...ce sa zic? Am dat din umeri si am mers la alt leagan, unde copiii se dadeau in mod civilizat, cu randul. probabil ca pe asta a si mizat, ca nu era singurul leagan din parc, si ca il poate rechizitiona ea pe ala.

Oracaieli de pe banca la copilul aflat la douazeci de metri...si eu stau pe banca uneori si Sof bantuie, dar daca e in pericol/face ceva ce nu ar trebui sa faca/ am ceva sa ii spun, ma duc langa ea si vorbim, nu urlu sa ma auda tot parcul cat de bun educator sunt eu. Si sunt multe multe de povestit! Mi se par mai multi cretini pe pamantul ploiestean, decat pe ala bucurestean. Ori e o prejudecata de-a mea...

Nu va mai povestesc cand mi-a facut-o una pe fii-mea rautacioasa ( una=o mama ), ca iar ma enervez .

Oricum, ar trebui sa ma invidiati pentru "comitetul de primire" din fata blocului meu. Asa numesc eu grupul aflat zi lumina pe cele doua banci din fata. Aia de stiu TOT ce misca in cele 40 de apartamente, cunosc pe absolut toata lumea si au dosarul de personal al tuturor, inclusiv cu ce au in casa, care ti se uita in plase cand vii de la cumparaturi...evident, stau la etaje inferioare, pentru ca pot supraveghea zona si cand nu sunt pe banca. De cand intri cu masina in parcare, le vezi capetele orientate spre tine...sunt aia care au chemat politia comunitara anul trecut cand au urcat pe bloc mesterii care mi-au izolat apartamentul, care mi-au facut reclamatie la primarie ca nu am autorizatie pentru izolare ( le-au dat aia cu flit...) Sunt oameni care trebuie sa detina controlul si pe care trebuie sa ii respecti . Dar asa de mierosi sunt cand vin la usa si cer bani pentru ce mai vor ei sa faca in bloc ( zugraveli, schimbat usi, coroane pentru stiueuce mort )... Nu am intalnit asa exemplare, va jur!!! V-as povesti de vecinii mei zile intregi, despre astia in speta, ca sunt singurii pe care ii cunosc. Sa vedeti cum se uita la burta mea si sa ma vedeti pe mine cum fug pe langa ei, ca ma pot trezi ca ma intreaba vreunul daca mai astept un copil...astept sa devina foarte evident, ca sa ma scuteasca. Desi ma pot intreba si doar asa....de bagare in seama!

E unul din visurile mele sa plec din blocul ala infect!!!

Olga 15+ cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Kya,multzam..nu am cautat pe langa pungile cu orez,arpacas..acum daca tot ati zis de linte,ziceti si cum se prepara sa placa..ce gust are?
Mi-am amintit:Luny,ieri dimineata cand mi-ai lasat mesaj,nu am avut cu ce sa ajungem la circ fiindca al meu randunoi,lucrand la comunisti,a lucrat..si,desi i-am zis sa lase masina,a luat-o fiindca s-a sculat tarziu
Am fost, in schimb,aseara la 18.00...si era minunat...era muuuulta lume care statea/se juca pe iarba,soare frumos..minunat.

Noi nu vom putea la Ferma w-e-ul viitor fiindca sambata avem plan de plecare la tzar,iar duminik mergem la botez...

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Maine va spun daca venim si noi la ferma!

Olga 15+ cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Neata! Ne-am intors si noi aseara de la Poiana BV. Sambata a fost acceptabila vremea.

Cum de nu ne-am intalnit? si noi am fost sambata de pe la 11 la 12 si ceva...ne-am plimbat mai mult in Poiana Mica...
si noi ii tot aratam lui Daci: uite soparla/gandacul/furnica/etc...pana cand s-a speriat asa de tare ca nu mai vroia sa mearga pe jos desi da-i cu explicatii: nu-ti face nimic, e mami si tati langa tine...cand intr=un final a acceptat sa coboare din brate mergea asa mai mult pe sus...si tipa la fiecare pas...Ne-am pus sa mancam...a fost chip? am asezat-o pe pelerina ei si s-a ghemuit acolo sa nu cumva sa ii atinga ceva pamantul si orice furnica venea pe pelerina da-i cu tipete offf nu stiu ce-i asa fricoasa....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Zoze, iar eco?? Am uitat sa-ti zic ca mi-a placut rochita! Oare sunt dusa ca de la 6 sapt n-am mai facut nicio eco si fac abia morfo la 12 sapt?
DPN-ul este 28.12.2010. Multam! Maine implinim 9 saptamani!

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

al meu DPN e in 26.12.2010 desi nu m-a intrebat nimeni

Mergi la inceput