Puiuti de Randunici 2008!! (415) Sanatate,Siluan!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Simo, am citit si subiectele de la "Parintii...". Iti inteleg teama si supararea, dar tu esti o mama puternica si asa trebbuie sa ramai pana se vor termina toate problemele lui Micu, pana se va face bine. Dumnezeu este mare si ii ajuta pe cei care cred in el! NU-ti pierde credinta si speranta! SI daca simti nevoia sa vii si sa ne povestesti, fa-o! NIMENI, si sunt absolut sigura ca NIMENI nu va gandi despre tine ca te plangi prea mult.

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata!

Sunt treaza de la 5... este copilul asta mic intr-o verva!!

Sa aveti o zi cu soare! La noi asa a plouat! Dar acum s-a luminat! Sper sa pot iesi cu piciul, macar putin...

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

pentru toata lumea si un ceai aromat pt gudinde si cine mai doreste!
Va doresc o saptamana plina de sanatate, fericire, iubire si lucruri frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

simo draga, te rog sa nu gandesti asa.. suntem alaturi de tine si nu cred ca cineva ar indrazni sa gandeasca cumva ca te plangi prea mult... srios, vino si descarca-te si tine-ne la curent despre evolutia puiului, eu sunt cu gandul la tine si te strans.. stii ca gandurile noastre pozitive au facut minuni..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!

Simo, te rog din suflet sa nu mai gandesti asa . Eu cred ca noi ne plangem mai mult pentru probleme mult mai mici
Sunt sigura ca toate asteaptam cu sufletul la gura vesti despre Micul nostru, toate ne rugam pentru voi si suntem alaturi de tine

Edit: gand la gand cu Luny
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Of, draga de tine, Simo ! Cum sa ne indispui!??! Toate vrem sa te ajutam cumva, cu o vorba buna si cu o rugaciune, cum sa ne indispui? Daca iti vine sa iti iei campii, scrie linistita aici, nu indispui pe nimeni. Sunt cu tot sufletul alaturi de voi si va tin pumnii sa treceti cu bine peste tot

Olga 14s cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Am vazut poze cu Zanutza cataratoare, o minunatie de fetitza, 'm-am plimbat' cu sora lui Luny prin Caraibe, splendid, am aflat ca Patrick e mai bine, o felicit pe Mihatp si-i doresc sarcina usoara si sa fie cu rochite/fundite, am citit de Iulia cu personalitate, am aflat de puiutza lui Zozelici si i-am vazut si lochitza, o si pe Luny care e in priza mereu, nu o lasa Muf cel dragutz deloc mai moale, o pe Simo tare de tot si am incredere in ca se vor rezolva toate cu bine, m-am bucurat de Antonia care a fost in mare forma, cum ii sta bine unei buburuze ca ea, o si pe nasica Ramo care e in plina verva, o felicit si pe Raluca-grecoaica pentru sarcina, sa ai o sarcina usoara ca un fulg, am aflat ca pe Raluca de Bacau o viziteaza un italian vero-vero, sper ca a trecut bine si masa si somnul in camera cea dragutza, o pe Kitzy si ii spun ca osafiebine, nu are cum sa fie altfel.

Eu sunt necajita ca sistematic ma doare gatul, am luat de toate, o sa trec pe naturiste, sigur sunt mai bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata...am scos capul si eu dupa 4 zile de neacces la calculator..ba pardon,am vazut 2 filme in 2 seri tarzii..si ce bine a fost...
MIHA,YUHUU,SA FIE INTR-UN CEAS BUN SI CU CODITZE!!BRAVOOO!Sarcina usoara!
Luny,ce tare Muffy cu matzishorii din copac...am mai avut o escapada cu Tea si o "uca" in casa si ce mai bocete si ce s-a mai ascuns..
Cuscra
Ehee,am vazut ca Zoze s-a dat la lochite!
Kya,da mami si tu un tzar cand mai mergeti prin herastrau/circ...si mie tare imi place herastraul..
Vali,mi-am bagat nasu' in link-ul tau cu marea si as zice sa lasi locatia de la 400 m de plaja ca mergeti de va sar capacele..eu,dupa experienta de anul trecut cand am transpirat pana la plaja cu cupchil cu saltele,umbrela,bagaj de gat,cand mergeam 300 m pan la plaja,am zis ca de-acum ori langa plaja ori deloc.

De cand vreau sa va intreb:unde se gaseste frate linte,ca eu nu am vazut nicaieri.

Sa le fie de bine calatoarelor!
Am calatorit si noi sambata pe la Campulung,pacat doar ca a plouat intr-una si am stat in casa...dar am mai scos nasu' la aer...la dus i-a fost rau Teodorei o singura data, cu 10 km inainte de destinatie..am luat-o in fata in brate cu nasul pe geam,a scos un jet mic si apoi spunea intr-un ca s-a udat iarba...la intoarcere am dormit juma de drum amandoua..

Si aloo,era sa ne trezim doar noi la ferma?!
Sambata seara l-am pus pe Geo sa bage un ochi la randunici si a zis ca s-a decis sa se mearga..iar duminik dimineata,alerg eu dupa cupil cu lingura si cu chiu cu vai a imbalotat 3 linguri si cand sa ne imbracam,aud:"Nu se mai merge la ferma!"Asa ca via Circ unde mai picura,mai iesea soarele,oricum,foarte placut..

Pt. gravidoase: sa nu care cumva sa va mutati in alta parte...ciripiti aici sa ne tineti si pe noi,celelate,cu antenele ridicate pentru mai tarziu,sa nu uitam...si sa traim momente unice alaturi de voi.

De Patrick nu mai stiti nik?Sper sa fie bine mititelul!
V-am pupat..fug la treaba.
Poze vad mai tarziu.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Stela, linte am luat din Auchan, si se gaseste in orice supermarket, si bineanteles la magazinele naturiste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cuscra draga,sunt in continuare alaturi de tine..si NU NE PLICTISESTI,Doamne fereste, descarca-te aici sa te mai linistesti,noi suntem alaturi de tine..Doamne ajuta micutului.
Ce ma bucur ca Patrick e spre bine...of,ce-o fi fost pe draga Claudia!
Zoze,bravo bebelinei..sa se tina bine acolo!
Maria,pup,si cum e lintea asta la supermarket de nu am vazut-o,vrac,la punga?
Tantum verde nu a actionat benefic asupra gatului tau?pe mine m-a tratat..si bombonele de la dr mom..

Nu mai e nimeni pe aici?
Inapoi la munci.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput