Puiuti de Randunici 2008!! (415) Sanatate,Siluan!!
Raspunsuri - Pagina 15
Kya spune:
Zoze
pt sorelina lui Mihaita! 
Edit: Ce ma fac eu cu copilul asta al meu care nu se mai suporta cu pampers??? Una-doua pac chilotii jos, si sta sa o bata vantul la bucisoare
Mi-e ca si la gradi o sa faca la fel. Nu mai vrea scutec, se imbraca cu pantalonii asa peste fundul gol, dar nici la oalita nu cere... noooo! Se tine cat poate, apoi ma anunta ca vrea scutec ca sa faca in el ![]()
Am incercat sa o las asa, fara sa-i mai pun nici un scutec, doar doar -o aseza pe oala. Nope! A topait, s-a tinut de burta, a miorlait, iar a topait, pana cand a facut pe jos...
Mami si Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Maaaaiiii
dar chiar asa toate la nani? Pe unde zburati?
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
natynic spune:
Eu vroiam sa zic noapte buna. Kya, pupe mama talpitele ei de zuza scumpa! Amazoana in toata regula ai tu, nu gluma! Cat despre pampers-la fel e si la noi cu olita, deocamdata no chance! Iulia suporta pampersii insa, rar se trage de ei; sta pe olita cand o asezam chiar si juma de ora, cu o carte, cu diverse jucarii, cantand, etc dar NU face, se tine cat poate si la final zice "hai sa punem pempas" si in secunda doi il umple efectiv de pipi. DAR, sunt calma; imi amintesc mereu ce povesteste Nico despre copiii de la Viena de 3-4 ani cu pampersi si dusi in carut, cu suzeta in gura, aidoma zicea si Bitza de la Paris si verisoara mea, educatoare de gradinita, din SUA-care era socata de adevaratul concurs din Romania de a-ti face copilul sa mearga/vorbeasca/faca la olita/spune poezii etc etc cat mai precoce, de parca ar fi navete spatiale proiectate sa fie perfecte dupa gustul nostru. Valabil si pt taticul care-si silea baiatul sa se suie pe buturugi
Zoze, felicitari pt domnisoara ce are de toate si mai ales talpite zdravene
. Si, iar m-ai inteles gresit, n-am incercat nici sa fiu avocatul cuiva si nici sa zgarman nimic. Doar vazand ca Gecko tot e strigata, am amintit ca ultima data cand a scris se suparase; ori, daca cineva intr-un grup se supara si il vrei inapoi, in armonie, mi se pare corect sa-i ceri sa-i treaca supararea, nu sa te prefaci ca nu o vezi-parerea mea si CHIAR nu caut sa isc un alt conflict din asta, DIMPOTRIVA!
Cuscra, voi vorbi cu Maxinne. Poate e o faza...Oricum, am realizat ca ea de 8 luni de zile nu mai petrecuse nicio noapte in afara casei, nu am mai fost plecati nicaieri si e exact perioada de cand e cu bona, adica cu un program foarte ordonat si sistematic-poate a dat-o peste cap si schimbarea de mediu, de peisaj, etc.
Si cu asta va
pe toate ca maine back to job, 
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
luny spune:
pfiu, ce zi plina! si noi tot 2 ture de parc, practic jumate de zi am fost p-afara, a doua oara baietii au fost singuri in parc, eu am fost la cosmetica si la Real, unde am descoperit ca e un DM
, si am cascat ochii p-acolo
asa ca cei 2 ai mei au cazut lati ambiamandoi, eu mai bananai nitel, ca tot sunt dupa masa maine si ma scol cand vrea Muf, macar nu la 5,30.. sper sa nu cobesc!
am vazut Zana la cracii goi in parc, ce scumpa e
..sa stii ca am mai vazut si eu cazuri similare cu copii mai mari... insa eu cred ca pe undeva sunt si parintii de vina, am vazut multi copii maricei ultracocolositi, tinuti de mana pe scari, nelasati sa coboare la vale in parc sau sa alerge in voie, sa nu se dea pe tobogane mai mari desi au 4-5 ani sau mai mult (si evident ca s euita ciudat la Matei care se catara pe alea nevoie mare, cand are chef, noi nu ne opunem si nici nu urcam cu el de mana..)de teama parintilor sa nu cada, ca fac buba
.. mie mi se pare ca asta e ca aia cu drobul de sare, pe de-o parte.. pe de alta parte, asa ajung copii sa fie fricosi, introvertiti, mototoi si la prima busitura sa se creeeze o adevarata panica si drama, in toata familia
..
zoze ce vesti frumoase
perfect de acord cu faza asta... "gecko,nu s-a suparat,asa cum nu s-a suparat nici Olga! Sunt sigura!! Nu s-a intamplat nimic in realitate,a fost numai o neintelegere;haideti sa nu mai zgarmam ce nu e de zgarmat,va rog! Si asta e valabil,in general,zic eu-nu numai in situatia data..Cred ca niciuna dintre noi nu are nevoie de avocat;mai bine lasam partile sa-si rezolve ce au de rezolvat.."
naty pe mine nu ma vezi...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
Siluan nu a mai facut febra,am continuat traamentul,am schimbat iar branula-a 6 in 14 zile
,maine facem analize,scoatem ate si facem si un eco.Am vb cu un dr de la Bucuresti si tine tare mult sa mergem miercuri sa ne interneze la spit Gomoiu sa ii faca biopsia...eu sunt tare speriata de tot ceea ce presupune biopsia asta..asa ca am cautat pe net si am citit de testele noninvazive si de aparatul Fibromax care se gaseste la Babes,am sunat insa nu am dat de nici unul din cei doi dr care fac asta.Maine sun iar sa vedem daca "accepta" si bebelusi....De ieri insa,Siluan e fff agitat,abia doarme ziua,tresare,plange,isi papa manuta-cred si ar fi cel mai frumos scenariu,sa ii dea vreun dinte,Desii e prea devreme,dar sincer nu mai am nervi de altceva!
De ceilalti copii nu mai am timp sa ma ocup,si sufar ENORM

mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
Simo27 spune:
Citind ce am scris,am ajuns la concluzia ca am devenit o mare plangacioasa,asa ca nu voi mai scrie catva timp ca sa nu va indispun!Plus ca nu stiu ce imi rezerva ziua de maine...............
mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 Citind ce am scris,am ajuns la concluzia ca am devenit o mare plangacioasa,asa ca nu voi mai scrie catva timp ca sa nu va indispun!Plus ca nu stiu ce imi rezerva ziua de maine............... mami de David , Sam si Siluan![]() "Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are" |
simo te contrazic ,nu esti o mama plangacioasa...esti o mama puternica care din cand in cand are nevoie de un mic refugiu ,de o mica spovedanie...te rog intra si descarca-te...suntem alaturi de tine si nu ne indispui deloc...ba din contra vrem sa stim ce faceti,cum mai este Siluan...desi as vrea tare mult sa aflu numai vesti bune dar Bunul D-zeu o sa va ajute sa treceti peste aceste momente grele...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
bitza037 spune:
hello
am aterizat si eu pe crenguta de vreo 10 minute...am reusit sa citesc pag.14 si 15..am vazut poze cu Zuzi-Sanzi
...nu am reusit sa-mi dau seama ce s-a intamplat cu Patrick de Clodute(sper resusesc sa recuperez)....Naty
....nu mi-am dat seama nici cele 2 gravidutze noi despre care vorbiti ????.....
...Simo sa nu care cumva sa mai zici asa ceva....nici nu se pune problema sa ne lasi asa fara nici o stire despre bebe....te sustinem si te ajutam cu ce putem, numai sa ne zici....chiar si numai moral daca este nevoie.,.cum am facut si pana acum............
despre noi 2 vorbe pana ce nu isi revendica bitu locul la laptop ca are de lucru:si noi am venit in seara asta din mini vacanta petrecuta la ai mei si in vizita la niste rude la Campina...a fsot foarte frumos dar m-a enervat la culmea timpul, care ba ploua , ba iesea foarte putin soarele....si culmea culmilor de maine zice ca vine caldura amre
....
Antonia a fost in elementul ei cu pisici, caini, gaini si rate......mai avea putin si le lua sa doarma cu ele.....s-a jucat si in parc...dar vad ca nu inceteaza sa vrea sa fie ea lider printre copii desi ii explic sa nu mai faca asa......se suie pe tobogan si daca copilul care este in fata ei nu se da..il impinge.....sau daca este in spatele ei vrea sa-l dea jos de pe tobogan......si le zice ca este toboganul ei, adica: a mi.......bine, ca la insistentele mele si sub amenintarea ca plecam acasa daca mai face asa...cedeaza......si pana la urma se joaca frumos cu copii(eu in tot timpul asta stau de paza ca mi-e frica sa nu se infiga in vreunul)
....la intoarcere a dansat in masina, a primit niste bujori si garofite de gradina si se schimonoisea cu ele...am ras rau......a mancat cirese dupa care a inceput sa-si puna cercei din ele.....si se uita in oglinda de la farduri...si lua pensula de fard de obraz si-si facea ochii si obrajii(fara fard bineinteles).......a fost in forma rau azi....
.....
revin...incerc sa mai citesc putin din urma
ramo_cata spune:
ma duc sa ma culc ca deja nu mai vad bine..in loc de mare am citit mama...oricum simo sa stii ca nu vreau sa dispari
zoze ma bucur ca titiza e bine
sa se faca mare mare si sanatoasa...
despre gecko nu mai zic nimic,ea stie ca noi o iubim mult si ca e binevenita oricand pe crenguta,ca de altfel toate randunicile calatoare cu bilet de voie sau nu...o astept cu drag si sper sa dea de veste cat mai repede....
si astea fiind zise ma duc la 
..o noapte linistita va doresc...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
Nicoleta spune:
Kya, aici copiii sunt in picioarele goale mai mereu, cand e mai caldut, mai ales ca stii toate ciusmelele alea de prin parcurile lor... Aici nimeni nu s-ar fi uitat crucis, stii!!
Naty, imi pare rau ca Iulia nu mananca de la tine, poate te-a asociat cu joaca sau simte stresul tau in legatura cu mancarea... Exista asa ceva?
Zozeliciu, pupa Nico talpita de fata cumintica! 
Va pup pe toate. A inceput o ploaaaaieee!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!