Puiuti de Randunici 2008!! (415) Sanatate,Siluan!!
Raspunsuri - Pagina 14
Nicoleta spune:
Raluca, dar engleza nu stie omul ala ma? Cat despre camera... sa fie ei sanatosi, la care hotel ar mai gasi o asa camera faina?? Si moca? 
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

raluca2107 spune:
Sper sa stie engleza, ca daca nu ....vara-mea traduce ,d ar e asa de nasol cand tu razi d enu mai poti si ala se uita la tine pana ii traduce vara-mea nu mai are nici un haz.
Mi-am amintit cand am fost in State la un prieten roman si avea ala o iubita americanca si la un sprit vorbeam noi numai cretinatati ca omul matol, na. Si nu imi mai amintesc ce povestea cumnata-miu, dar spusese ceva de genul ca daca mananci nu stiu unde mergi la baie si faci ceva ca mantaua lui Stalin (scuzati tampenia) si noi radeam de ne tavaleam. Prietenul saracu' incerca sa traduca iubitei si cand a inceput sa ii spuna " you know, go on WC and do something like Stalin's coat" noi eram pe jos si fata normal ca n-a inteles nimic, mai ales ca nici nu auzise de Stalin. Si noi am continuat tampeniile si prietenul era inca la istoria Rusiei, cu cine a fost Stalin, gluma va dati seama ca era departe.... Nasol tare cu traducerile...
natynic spune:
Salutare!
Back on track si noi...Iulia doarme inca, a sarit peste masa de pranz asa ca profit cateva minutele sa stau cu voi.
V-am citit, m-am bucurat sa aflu ca Patrick e mai bine (vineri vorbisem de mai multe ori la tel cu Clodute care era tare, tare speriata; i-am dat apoi un mesaj de acolo de la pensiune, care nu s-a trimis-jale mare cu semnalul acolo, Vodafone zero, Orange doar pe la poarta, numai Cosmote mergea full); ca Micu se dezgalbeneste si el; ca avem doua gravidute noi 
.
Raluca, sa nu te uit: nu te stresa cu vorbitul...asta e, omul va intelege. Pt cina te-ai gandit excelent...iar pt micul dejun as zice o salata de fructe diverse, cu ceva branza alaturi (da, e frantuzesc, da' nu trebuie ceva italienesc, nu?
)
Excursia noastra a fost in general f bine, mai putin ziua de sambata cand a plouat non-stop cu galeata. Aveam acolo la dispozitie camaruta noastra si o veranda acoperita, in rest niciun adapost si in ciuda faptului ca luasem dupa mine o valiza (da!) de jucarii (de genul cartile preferate, lego, telefonul de butonat, etc adica chestii de captat atentia mai mult timp) pe care le-am rulat pe rand, copilul turbase de plictiseala si plangea non-stop ca vrea acasa
-ce mai, o adevarata provocare pt nervii si imaginatia mea, incat pana la urma am lasat-o in curte in plina ploaie torentiala sa alerge cu mingea, efectiv nu mai aveam ce sa-i fac...Ieri insa a fost tare cald si frumos, am colindat pe dealurile din jur, am fost la o stana de capre din apropiere unde Iulia a fost incantata de "magaushu i-ha, i-ha" si am luat lapte de capra proaspat muls si branza pt tot neamu'...s-a jucat cu oite, a hranit pastravii din bazinul din curtea pensiunii, gainile, a tavalit pisicile, s-a speriat ingrozitor de porc si mi-a tot repetat apoi asta la nesfarsit
...am aruncat cu pietricele in rau timp de vreo ora
Ce mai, activitate din plin, a cazut aseara lata, a dormit azi pana la 9.30 si la pranz, cum spuneam, a sarit peste masa si inca doarme.
Cu mancare insa-jale mare. Ce ma fac eu fara bona in Bulgaria atatea zile nu stiu. De la mine nu a vrut absolut NIMIC sa manance. De la taica-su da, cu mari negocieri, cu mine la mare distanta si oricum mult mai putin decat mananca acasa cu bone dar fara randunoi cred ca facea greva foamei totala. Nu-mi explic de ce si nici nu stiu exact ce as avea de facut ca sa remediez situatia. Cand sunt eu in preajma ii trebuie numai joaca...al meu ma necajeste zicand ca pt ea eu sunt o "mama de jucarie". Asa o fi??
Va las acu ca mai am de despachetat. Inca o vorba insa...Poate ca nu e suficient sa o tot strigam pe Gecko ignorand in mod deliberat faptul ca a plecat ultima data suparata...Eu zic sa o chemam sa ne mai scrie rugand-o sa trecem peste o neintelegere aiurea,pt ca locul ei si al Celui mai Frumos din orasul acela e aici, pe crenguta, forever and ever! 

P.S. Cuscra, cred ca in locul tau ii faceam un scandal monstru cuscrului pt calul ala
(nu ca as fi eu a mai apriga consoarta, dar la chestii de investit si impartit bugetul familial, cuvantul meu atarna greu
; iar in cazul vostru numa' calu' mai lipseste la necesarul de cheltuieli
)
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
ramo_cata spune:
salut
ma bucur pentru Patrick ..doamne ajutavalen
pentru informatii
zoze cum a fost la eco?
tare mult imi plac discutiile voastre,asa ca daca aveti de gand sa mergeti si la odisee sa nu uitati sa ne mai dati si noua cate un ghionte..
ralu cred ca merge f bine un gratarel ..daca nu prefera carnea atunci prefera legumele..o salatica de legume ,varza sau rosii cu castraveti,ceapa verde
...
noi am fost la cumparaturi pentru finul cel mic...ptiuu greu neica greu...nu stiam ce marime sa-i iau,parca mi se pareau toate hainutele prea micute...pt ziua cea mare eu am vrut sa-i iau tinuta casual ,ceea ce vorbisem si cu fina mea..a zis la fel sa-i iau o tinuta obisnuita dar se pare ca s-a razgandit...am sunat-o inca o data ,cand eram in magazin si mi-a zis ca ei pentru ziua de botez(cand merg de acasa pana la biserica)i-au luat un costumas cu papion...pai si atunci i-am zis "pai sa inteleg ca renunt la tinuta casual si ii iau ceva elegant?" ..stii cum vreau eu,ca sa iau ce-mi place mie..etc..asa ca am zis daca ei au luat elegant sa iau si eu la fel..desi pe mine m-ar fi incantat mai mult tinuta casual
..in fine...
valen voi ati avut si paturica?cred ca este destul d ecald si nu este cazul pentru paturica...costumasul e cu maneca lunga si vestuta,botosei,caciulita...plus ca pe sub costumas are si body..nu cred ca e nevoie de paturica ?tu ce zici?
aoleo am asa niste emotii..pana vad ca o sa-i vina ,o sa le placa tot ce le-am cumparat...
edit:
kitzy sa ne dai de veste dupa ce vii de la doctor..tin pumnii stransi sa fie bine...
gecko
si sper ca nu esti suparata pe crenguta...tu esti o persoana cu capul pe umeri si stiu sigur ca ai inteles pana la urma ca a fost vorba de o gluma si nu cu intentie..
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
luny spune:
Naty, deci ai avut peripetii cu Iuli
.. eu sunt obisnuita cu d-astea! poze!!! si detalii despre pensiune, ca si ai mei sunt in cautare, vor sa mearga cu Muf in iunie vreo 8 zile..
Raluca, esti de belea cu italianul!
eu zic sa-i gatesti romaneste, cred ca ar aprecia ceva traditional, cel putin pretenii nostri italieni sunt mereu incantati si am avut succes cu mancarurile noastre traditionale!
sa nu mai zic ca tu le stii si le prepari usor, fara sa dai gres, ca doar le-ai mai facut de 'n' ori
simplu si bun, garantat! daca vrei idei, ma gandesc
Clodute, tine-ne la curent, sanatate puiului!
Kitzy, bafta la dr, sa fie cu eco!:))
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ralucaspm spune:
Ioana, tu esti la ursuleti sau la ian-feb. 2011. Ti-as fi scris la ursuleti , dar imi e ca nu intri acolo si scriu degeaba. Eu cred ca o sa nasti de Craciun si o sa aveti in fiecare an sarbatori si mai fericite decat pana acum. 
Si pe mine ma cheama dr. din 2 in 2 saptamani la eco, pbb. pt ca am pierdut 2 sarcini si ii e si ei teama. Asta ma face si pe mine sa-mi fie mai mult teama.
Celor care se tem ca nu il vor iubi pe bb2 la fel de mult, asa imi era si mie teama si pana sa implineasca Iorgos vreun an ii spuneam pana si pediatrului de teama mea. Mi-a spus atunci ca sa vad eu cand o sa inceapa si Iorgos sa comunice cu mine cum o sa fie. Si adevarul e ca acum ii iubesc la fel de mult, desi intr-un mod diferit.
Raluca cu
Ioanna ,
Georgios si
11+
natynic spune:
sincer,eu la un teoretic bb2 m-as teme ca nu cumva pe acesta sa nu-l iubesc destul cat e bebe, fiindca pe Iulia o iubesc ca o nebuna de cand e mare si vorbim si imita ce fac adultii,etc
Altminteri insa sunt convinsa ca iubirea, cum zicea si Cami, se dubleaza si nu se imparte.
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
Kya spune:
Hello randunici dragi!
Ce zi frumoasa a fost astazi
Sanziana a primit 2 ture de parc, si este si acum in mare verva, eu abia ma mai tarai, abia astept sa ma culc.
3 poze de astazi sa vedeti de ce s-a uitat tot parcul la noi ca la nebune (sau in cel mai bun caz ceva hippy
) Copilul a vrut sa se descalte, asa ca i-am indeplinit dorinta, sperand ca atunci cand va da cu talpa de pietris, va fugi inapoi in papuci... Da de unde! A dantuit foarte fericita si pe tartan, si pe asfalt, si pe pietris, si pe iarba. 
Luny pana la urma n-am mai ajuns la Circ, ca am plecat foarte tarziu de acasa.
Aaa, si inca o povestire de astazi - cum vedeti si din poze, Sanziana se tot cocota pe buturugile alea, in maini, in picioare, in fund...
Vine un baietel de vreo 4 ani cu tatal lui. Si tatal, zor nevoie sa-l urce si pe el pe buturugi. Copilul era foarte fricos, nu vroia sa se urce, il tinea pe tac-su strans de maini, tremura tot... Dar tatal nu renunta si-i spunea "uite fetita cum se urca singura, si e mai mica decat tine; pana nu stai singur in picioare pe buturuga nu plecam"
N-am inteles ineptia asta - de ce sa-mi chinui copilul sa faca ceva ce deocamdata evident nu poate?!!?!? Doar pt Sanziana e asa de zuza, trebuia si baietelul ala sa faca la fel? Mi-era asa de mila de el...
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
numeioana spune:
Raluca, nu intru la ursuleti, ca fetele au sarcini f avansate si pierd firul repede... E exact cum am fost si cu david. M-am inscris la ian-feb., cand trebuia de fapt sa nasc si pana la urma am ramas la randunici... S-a potrivit si sa nasc pe 1 martie... De data asta nu stiu cand voi naste. Daca raman la clinica privata, asa cum imi doresc, cred ca va fi o nastere programata, din cauza locurilor putine... S-ar putea sa fie putin mai devreme, deci...
Cuscra, ai dreptate, o sa ma tin tare pe pozitie cu calul
. Nasol ca Iulia nu mananca decat cu bona. Ce chestie! Ai intrebat-o pe Maxinne? Nu stie sa te sfatuiasca nimic? Sau sa te faca sa intelegi ce se intampla? Scuze ca nu ti-am raspuns la sms ieri, dar pana la urma a trebuiut sa ma urc la volan, ca mi s-a facut rau in spate pe serpentinele de la Rasnov.
Zozeeeeeeeeee!!!!!!!
mami de David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
zozela spune:
Hola!!
Sunt aici! Bebelusa are 224 gr.,20cm,talpita (pozata) de 2,4cm..ce sa mai..are di' tati' si tati la locul lor

Colul lu' ma-sa are 2.8 cm-transvaginal si 3.1-la eco abdominala,fluxul prin artere ok,lichid suficient si ditai uterul hipercontractil ce a depasit linia ombilicului![]()
Dupa eco,am servit o bunaciune de nospa caci prea ma zgarmase madame pe-acolo si domnisoara a binevoit sa-i traga vreo 2 suturi si lui tata-su,cat sa se prinda si el de-a binelea ca e pe-acolo![]()
baietii zglobii din Osterreich si mamica ascunsa bine

Patrickul,sa faca nazdravanii muulte,multe,caci asta-i semn de sanatate!
Apropo de Patrick,cine mai stie de Micu si Simo? Au facut injectia?
kitzy-iti tin pumnii maine!!
gecko,nu s-a suparat,asa cum nu s-a suparat nici Olga! Sunt sigura!!
Nu s-a intamplat nimic in realitate,a fost numai o neintelegere;haideti sa nu mai zgarmam ce nu e de zgarmat,va rog!
Si asta e valabil,in general,zic eu-nu numai in situatia data..Cred ca niciuna dintre noi nu are nevoie de avocat;mai bine lasam partile sa-si rezolve ce au de rezolvat..
Ce tare e Sanziana!!

Si ce tare e poza cu panoul ala!!
luny,am poze,dar pe hartie,nu pe CD,scan nu am cum sa fac din lipsa de scula(pe care mi-a confiscat-o biroul lui Dan
)..Incerc sa fac poza la poza,poate-o iesi ceva,desi ma indoiesc.Mai e si alb negru..
Mamica lui Mihai si cu
la purtator!