Puiuti de Randunici 2008!! (415) Sanatate,Siluan!!
Raspunsuri - Pagina 19
daciana.t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Claudia, eu stiu ca sarea "ajuta" la retentia apei. Grija mare, ca o tensiune mica poate deveni mare. Eu stiu ca, de la 10 cu 6, am ajuns in sarcina la 13 cu 8/7 la un moment dat, si fara prea multa sare... ---------------------------------------------------- Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua! ![]() |
nicoleta la prima sarcina...tot asa cu mancat sarat, bine dar doar din luna a 5-a parca am ajuns si eu la 12/7
sa ajung la dr de familie sa imi i-a tensiunea si vad cum "stau"...pana una alta parca nimic nu are gust
fara un pic de sare....crunt!
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
Nicoleta spune:
Raluca, pai de ce nu ai zis ca este asa de amorezat?? Ca te lamurea lumea ca nu trebuie sa iti faci nicio grija cu mancarea!! Zici ca ii cumpara si vila?? Oau!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Nicoleta spune:
Apropo de ce zicea Olga cu leaganul si copilul din leagan... eram in parc ieri, la nisip. Fara ustensile. Dar era utilat locul cu un fel de fantana... roteai niste chestii si galeata cu nisip urca sau cobora... Matei a vrut si el, insa baietelul care era la "aparat" nu se dadea plecat! Parinti in jurul lui? IOC! A inceput Stefan sa-l boscorodeasca, sa-i spuna ca el (Matei) e fratele lui, ca vrea si el sa se joace, ca acum e randul lui, ca nu trebuie sa se comporte asa, ca il va spune parintilor (fireste, eu ii explicam lui stefan ca acel copil a ajuns primul, ca vrea si el sa se joace, dar speram in sinea mea sa vina cineva sa-l indrepte spre alte chestii din parc, ma uitam la Matei si il vedeam cat de doritor era)... copilul? NIMIC. Sedea acolo si se juca linistit. Parinti in jurul lui? Cum spuneam, nu. Asa ca mi-am ademenit piciul spre alte locatii... In parcuri, mai peste tot pe unde am mers, parintii stau numai langa copiii foarte mici, care sunt in pericol (cam ca Matei, dar numai in locurile pentru copii mai mari de 2 ani...). Ceilalti zburda liber si sunt lasati sa se descurce singuri. Nu am vazut sa se incaiere... dar unii nici mult nu mai aveau! 
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

VALENTINA C spune:
| citat din mesajul lui ramo_cata valen voi ati avut si paturica?cred ca este destul d ecald si nu este cazul pentru paturica...costumasul e cu maneca lunga si vestuta,botosei,caciulita...plus ca pe sub costumas are si body..nu cred ca e nevoie de paturica ?tu ce zici? aoleo am asa niste emotii..pana vad ca o sa-i vina ,o sa le placa tot ce le-am cumparat... RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI poze |
da, am avut paturica si a stat in ea pana l-a imbracat, dupa ce l-a scos din apa...Panza de botez era uda toata, asa ca l-a acoperit si cu paturica..dar e suficient prosopul lui bebe, nu e neaparata nevoie de paturica..
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
daciana.t spune:
si pentru ca vorbeati de cuvinte stalcite..lista noastra, cu cateva dintre cuvinte uzuale:
busul:autobuzul
docot:doctor
mesc:multumesc
pule:prune
mele:mere
ciese:cirese
cot:colt
sene/mate:desene animate
fuciuleti:pufuleti
coln:corn
tenu:trenul
dintisolii:dintisorii( de obicei duce mana si iti arata dinti)
ochisolii:ochisorii
umeli:umeri
cleta:bicicleta
fatuliile:farfuriile
faline:pufarine
caton:castron
bete-ma:inveleste-ma
cand nu intelegi si nu integeli, zice: "Hai, vino, alat!" adica, Hai vino iti arat!
aha si o conversatie foarte interesanta
A luat telefonul si vb la telefon cu Asi(adica Alex), foarte serioasa, dand din cap si cu intonatie:
D:A zis mama, nu bip!
eu: Cu cine vorbesti?
D:Cu Asi!
Eu: Cu Alex?
D: Da!
Eu: si ce zice Alex?
D:aaa, Zice dai bip! pune iar telefonul la ureche:Nu pune!(nu raspunde!)mai trece ceva timp: Da, Asi? A zis mama nu bip! Bine! Dai tu bip? Bine! Da! Pa!
Am ramas
ce conversatie, de altfel destul de logica, avea ea cu prietenul ei (imaginar?):Alex
ah si cand iesim afara intrebarea care o framanta pe Daciana este: "Unde baetii?"
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
VALENTINA C spune:
Kya, si eu votez pt ferma, numai sa fie vreme buna..
Si abia astept sa se faca suficient de cald sa-l descalt pe Matei- daca o vrea
...Eu azi am avut o tentativa de a ma descalta in parc, dar ardea mocheta aia rau de tot...
Stela, am inteles ce-mi zici cu distanta, dar nu vom merge toti 4la plaja, ci doar 2, prn rotatie.. Si nu ore in sir , ci probabil 1-2 dimi si 1-2 seara.. In tot timpul asta, va trebui sa stam undeva la aer, ca daca ma duc sa stau intr-o camera mica de hotel cu astia 2, ma impusc...
Valentina cu
( 5.02.2010);
daciana.t spune:
| citat din mesajul lui VALENTINA C Kya, si eu votez pt ferma, numai sa fie vreme buna.. Si abia astept sa se faca suficient de cald sa-l descalt pe Matei- daca o vrea Stela, am inteles ce-mi zici cu distanta, dar nu vom merge toti 4la plaja, ci doar 2, prn rotatie.. Si nu ore in sir , ci probabil 1-2 dimi si 1-2 seara.. In tot timpul asta, va trebui sa stam undeva la aer, ca daca ma duc sa stau intr-o camera mica de hotel cu astia 2, ma impusc... ![]() Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |
de ce nu alegi un champing http://www.gpm.ro/turism.php mi-a fost recomandat...si cred ca vara asta o sa il testez...bine noi suntem fun cort...dar au si casute..
si plaja aproape...si copaci si iarba verde...
mama ce-mi place si mie sa ma descalt in parc...

cum se incalzeste pamantul as merge doar prin iarba desculta 
v-am spus sunt cu pluta 
VALENTINA C spune:
Ariel, unde gasesc mineralele????? Pe site-ul tau nu sunt...
Valentina cu
( 5.02.2010);
dudurutza spune:
Stela, lintea e in punga de 1 kg, si pe punga mea din casa, scrie mare linte; nu ai cum sa o ratezi. Mi-am luat Tantum si coughend si ma tratez
; sunt viroze, iar si eu tot iau 
Daciana, felicitari si sarcina usoara, si un bebe sanatos si frumos!
Zoze, cum sa te abtii, baga ![]()
Olga mi se pare ireal ce povestesti, cum ma sa jigneasca pe Sof cea dulce 
Va
pe toate.
ramo_cata spune:
valen multumesc frumos
pentru raspuns...eu i-am luat 2 prosopele,unul pentru atunci cand il scoate din cazan si unul pentru masa unde il imbrac/dezbrac...o sa iau totusi si o paturica mai subtire in caz ca e nevoie sa am
...nu stiu unde sunt mineralele lui ariel ca si pe mine ma intereseaza ,...mai ales acum
ca imi cam bate vantul prin cosmeticale
edit:maria
si sanatate
olgule oooo parca am citit de blocul unde am stat si eu timp de 20 de ani...brrr cati vecini nu m-au parat maica'mi sia cum cand merg pe la ea ne analizeaza din cap pana in picioare,daca ma duc singura ,de ce merg singura
...si ea cum ii asculta si ce ma mai certa ...cel mai ciuda imi era ca nu asculta si varianta mea
...oameni care nu pot sa doarma de offul altora
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze