Bobocei de sept-oct 2008 (287)
Raspunsuri - Pagina 21
Nerantula spune:
Nocom, felicitari pentru lupta cu kg!! Tine-o tot asa!
Eu sunt in lupta cu tine, dar pe plus, am pana acum +5kg, ei, ce zici?
Claudinna, spor la slabit! 
Didi, Xor 
Lumi, uof, iar bolnaviori
Sa scapati cat mai repede si sa va bucurati de vacanta din plin! 
Angelynna, bine ai revenit! Nu-ti face griji cu Crinuta, va fi mult mai bine decat te astepti, ai sa vezi! Stiu ca grija e mare, dar va trece usor si frumos si o sa vrei sa se repete ![]()
Diana, multa sanatate, sa scapi repede de cistita! Nu stiu ce sa zic, eu nu am avut niciodata ..
Ramona, esti o comoara la casa omului .. alaptator ![]()
Ada >:D<
ClaudiaH, m-am delectat cu filmulete de copii frumosi, talentati si nazdravani!
Sa-ti traiasca! Cum se inteleg intre ei?
Felicitari pentru silueta, e mare realizare cat ai reusit! Si eu visez la silueta mea XS si S, sper ca dupa nastere sa pot sa o recapat, incet si sigur ...
Babytza, ce vesti minunate!!! Super! Bravo! Yuhuuu, ce ma bucur!! 
Nikolici, ce zi faina si la tine! [pup Kendra fluturasa si Karinuta care va merge la cresa ... tu ai grija ce faci prin tufisuri ![]()
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
musettepink spune:
Multumesc mult de raspunsuri!
Noi avem abia o zi jumate de febra,deci mai am ceva de asteptat pana la bubite.Nelinistea mea era ca intre cele 4 ore de antitermice tot are febra,practic nu scade,acum vad ca dupa novocalminul de la 19 si doza de nurofen de la 21 e ok si a adormit.Sper sa-l tina pana la urmatoarea doza de la 1 noaptea.in rest e vioi,a jucat fotbal toata seara,nici nu ziceai ca e nedormit si bolnav.
Despre intamplarile de la spital ce sa va zic,prima oara am mers la Grigore Alexandrescu,pt prima oara acolo si ultima
.Era un singur dr care vedea copiii,deja erau 3 copilasi ,un bebelus cu laringita,un copil cu febra caruia ii faceau impachetari(un soi de impachetari),un copil care tusea ingrozitor.Am asteptat mult,normal daca era un singur dr,dar cu toate astea asistentul de acolo, cand am ajuns ne-a zis ca sigur nu mai are febra Luca ca se vede pe fata lui ca nu e aprins la fata....cand i-au luat temperatura 39,2....dar nu era aprins la fata
,apoi cand sa-i masoare temp ma intreaba daca am venit cu termometrul de acasa
la asa ceva chiar nu ma asteptam si nu am inteles de ce trebuie sa vin eu cu el de acasa,mai ca m-a luat teama ca termometrul lor ar avea ceva de trebuie sa-l am eu pe al nostru
.Apoi cand in fine ne-a venit randul la consult,nu a apucat sa se uite decat in gat ca a venit un copil din spital internat,in stare f grav,nu stiu ce avea dar nu parea bine si a disparut dr cu el cu tot nu stiu unde....si stai iar si asteapta pe hol,in curent,cu Luca in body maieu ca are febra....nu am rezistat mai mult de 10 minute ca deja cand tusea copilasul ala ma gandeam ca mai luam si de la el ceva asa ca am plecat la alt spital.
Acolo a fost consultat de o dr rezidenta care mi-a zis exact asa "nu e rosu in gat,nu e rosu in urechi dar luati reteta asta cu antibiotic ca sa nu fie ceva totusi la gat"

ah si mi-a inmanat un termometru din acela cu mercur sa-i iau temperatura iar lui Luca.Deja incepusem sa cred ca termometrele nu erau de partea noastra,termometru cu mercur,ca sa astept 10 min pana vad temperatura, cu Luca urland ca din gura de sarpe....desi stiu sigur ca au si termometre digitale pt ca la acest spital am mers des,acolo fiind dr noastra.Deci am plecat boi si ne-am intors vaci fara sa stiu un diagnostic macar.Noroc ca azi am fost la o pediatra f ok si asa stiu si eu la ce sa ma astept si ce are copilul.Nu mai zic ca la ce are el antibioticul nu e indicat

Acum va pup pe toate si revin maine,sa apuc si eu un pic de somn ca deja nu mai reactionez de oboseala.
Pupici si merci de ganduri!
de
Luca
angelynna82 spune:
seara buna si de la noi si
bobocime
azi a fost nebunie din cauza caldurii, noroc cu al meu copil care a dormit intre 11-15, altfel era si mai jale
Nerantula felicitari pentru vestile bune, numai bine 
Niko
Kendrei, sa o zapaceasca pe mami in burtica, felicitari pentru inscrierea la cresa
Nocom si celorlalte fete, felicitari pentru slabit, eu parca simt ca am mai dat ceva jos da' ni bag mana'n foc![]()
Musette multa sanatate si sa descoperiti ce are Luca
Lumi calatorie placut si sa va distrati 
ClaudiaH tare frumos vorbeste Stefan, imi place accentul lui
iar Lucia e superba
Babytza felicitari pentru vestile bune, multa sanatate parintilor tai 
Dya sanatate mamei tale 
noua ne ies caninii de jos, dar ne laudam cu cei de sus, tare maraita a fost azi
, sa iasa odata ca m-s satula
mai mult ca sigur va fi bine la socri, mai ales ca se intelege fff bine cu tataie
operatiunea olita se pare ca merge bine la kk, la pipi inca nu merge, azi a stat dupa pranz numai in chilotei....trag sperante ca vara asta vom inlocui pampersul de zi
cam atat am reusit s a tin minte
, va
am cu mare drag pe fiecare in parte
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
elly_16 spune:
Seara buna
sau Buna dimineata
Babytza am vazut filmuletul cu David si porumbeii... e un scump cum alearga printre ei...
Ma bucur tare mult pt. vestile bune... Doamne-ajuta sa fie bune in continuare
Lumi multa sanatate si tie si hunilor
... sper sa-ti treaca repede, mai ales ca iei antibiotic... si eu am o sensibilitate a cailor respiratorii si faceam mereu amigdalita, cam de 1-2 ori/an, dar de cand am nascut n-am mai facut... sper sa nu vorbesc intr-un ceas rau... si niciodata nu-mi trecea pana nu luam antibiotic. Drum bun si distractie placuta, sa aveti vreme frumoasa si sa va bucurati, impreuna cu hunii, de aer curat
Angelynna
. Multa bafta vineri! Te inteleg perfect ca era mai bine cu mama ta... si la mine mama vine cam cate o saptamana in fiecare luna si e taaaaaaaaaaaaaaaaaare bine, mai rezolvam din probleme, mai avem timp si pt. noi, e tare fain, si saptamana aia trece asa repede... nu stiu ce m-as fi facut fara mama, m-a ajutat enorm de cand am nascut... Felicitari pt. canini si olita. Noi inca nu avem niciun canin, iar operatiunea olita decurge f. greu... sta cam 10-15 min. pe olita (de fapt pe 2 olite, se muta cand pe una, cand pe cealalta), dar nu face nimic, asteapta sa-i pun pampersul ca sa faca in el ![]()
ClaudiaH ai niste copii tare dulci... iar Lucia a descoperit un mod tare original de a se da pe tobogan![]()
Nikolici felicitari pt. bebe miscator si pt. inscrierea Karinuztei la gradi... nici eu n-am simtit vreo tristete cand am inscris-o pe Bianca la gradi... probabil ca inca nu realizez... abia cand o sa vina vremea sa o duc acolo o sa fie durere mare... ma si vad bocind 
Musette multa sanatate lui Luca
... e horror ce povestesti tu acolo ca se intampla in spitalele de la noi
Ramona multa sanatate, da-i cu tratament... 
elly_16 spune:
Nerantula ce de vesti bune ai tu acolo... ma bucur ca ti-a revenit optimismul. Si eu am patit-o cu colul prin saptamana 25 de sarcina, am fost la eco la Sanador si dr. de acolo mi-a spus ca am colul scurt si deschis. Am sunat-o repede pe dr. mea, care m-a chemat a doua zi la spital, ma si programase pt. cerclaj, m-a consultat, m-a dus la ecograf si cand colo, colul era si lung, si inchis... nu stiu ce naiba a vazut dr. ala... si mai bocisem si toata noaptea...
elly_16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom neata!!! Am slabit 4 Kg!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fetelor, care mai sunteti cu mine in lupta???? Dya? Babymom??? Ce faceti? Eu sunt suuuper fericita!!!! imi cad efectiv toti pantalonii de pe mine!!!! maine plecam la Timisoara, asa ca stzi nu prea mai am timp de forumeala, cel mai probabil vb marti cand ne intoarcem Va pup pe toate si pe bebici!!! ![]() Cei mai iubiti pamanteni, Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) |
Felicitari pt. cele 4 kg date jos. Si eu am reusit sa dau tot 4, dar mai am de dat inca 4, ca sa fiu multumita... Incerc sa ma tin de mersul la sala la aerobic... imi propusesem si ceva sedinte de electrostimulare, masaj, dar abia reusesc sa ajung de 1-2 ori/saptamana la sala...
elly_16 spune:
Ma retrag si eu usor la somn, ca Bianca tot plange dupa tzitzi.
va doresc o noapte buna si linistita!
tzitziri spune:
Nerantula,'penibila' e un cuvant mult prea dur si care nu are nici o legatura cu ce am simtit eu legat de tine cand am scris respectvul mesaj....nu cred ca se poate spune pe un forum ca cineva 'profita' de altcineva...e o comunitate deschisa, pe principiul daca vrei sa citesti bine, daca vrei sa raspunzi si mai bine, daca nu esti liber sa faci ce vrei cu timpul tau....deci nu cred ca vreuna dintre noi poate profita de restul....
Toate prietenele mele mai mult sau mai putin 'virtuale' in materie de copii sunt in numar de 3:2 de pe forum si o mamica in viata reala cu o fetita putintel mai mare ca David. Si 'gama' mea de prietene care ar intelege orice (de la certurile cu partenerul pana la nedormitul noptile din cauze bebelicesti) s-a redus dramatic si tocmai de aia si eu consider ca forumul este un sustitut minunat.
Poate nu mai stiu eu sa imi exprim ideile, dar nu vroiam decat sa te fac sa vezi lucrurile frumoase..si sa te bucuri de ele....in nici un caz nu vroiam sa crezi ca nu vreau sa mai scrii, sau ca esti penibila sau altele...
In alta ordine de idei...poate nu s-a inteles in totalitate mesajul meu cu nota data (nu te judecam, incercam doar sa imprim un alt 'trend')....dar ma bucur mult ca totul e bine si cu colul, si cu PI-urile (alea habar nu am ce mai sunt) si sunt sigura ca la fel ca acum se vor aranja toate si de acum inainte
--------------------------------
Dau
si
...ca se anunta inca o zi calduroasa.
Si azi ne inscriem la gradi, asa ca e un motiv in plus de cinste ![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
claudinna spune:
neata!
multumim, Oana pentru cafea
bafta multa azi la gradi!!!
babytza, ma bucur ca e ok cu tatal tau!
musette, sanatate multa!! am trecut si eu cu R prin asha maraton...sper sa scapati cat mai repede si sa va puteti intra in normal
Ange, te dadusem disparuta
si pentru nora mea! cred ca-ti e greu cu 2 copii si cu treburile!!
Nerantula, felicitari!!! pana la urma, pentru asta suntem aici, sa ne spunem si bunele si relele si sa fim alaturi una de alta, chiar daca doar cu o vorba, uneori
imi place tare numele ales si combinatia
nikolici felicitari pentru fluturasi!!! si pt reusita cu cresa
andy.p spune:
Buna dimineata.
Suntem si noi mai bine,indraznesc sa zic...luni toata ziua Alexia a fost febrila,iar seara am vazut si noi 39,3 pe termometru,am reusit sa scadem temperatura si pe la 1 noaptea sa dormim.Dimineata au inceput scaunele moi
...din fericire ieri nu a mai avut decat 2 si destul de legate.Suntem pe regim si pe lapte HN.
Ne luptam inca cu caninul no.2 care nu vrea sa iasa si cred ca de aici toate problemele,sper adica sa fie doar atat.Am dus si scaun la analize asa ca asteptam.
Clau am reusit sa citesc cate un pic si m-a inveselit smecherasul tau
Oana cum mai e David??felicitari ptr inscrierea la gradi..de cand incepeti??
Babytza m-a delectat filmuletul cu David si porumbeii..A;exia l-a vazut de nush cate ori si de fiecare data striga:beiii,beiii-aka porumbeii![]()
Irina te
si te
...imi pare ca treceti prin asa ceva,sper sa scapati cat mai repede.Cum a trecut noaptea??
Nerantula felicitari..sa stii ca si mie imi vine sa dispar cand sunt pesimista si fara vesti bune,o mai si fac,dar cred ca asa suport ca si aici nu primim nicaieri
Niko bravoooo ptr fluturasi
...succes cu cresa
Lumi multa sanatate tie si hunilor si distractie placuta pe la rude
ClaudiaH fff dragutzi copiii tai
Ange stai linistita ca se va descurca Crinutza cu ei![]()
Ramo sanatate multa
Nocom felicitari ptr kg date jos
Dya te
...hai ca mai e un pic si vacanta scrie pe tine
,sper sa scapi cat mai repede de cistita
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Daria Anastasia (24.09.2008) si