Bobocei de sept-oct 2008 (287)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Laura, offf....mi se pare ca puiutii nu au fost asa de bolnaviori asta iarna cat sunt acum..eu chiar ma bucuram pentru noi ca am trecut cu bine de iarna si de primavara, ca sa o patim acum in mai cand vine caldura..si se pare ca sunt multi bobocei asa....
Daca de luni pana acum a fost bine eu zic ca ati scapat.
Chiar ma gandeam ca am uitat sa iti multumesc ca ai scris de siteul ala bucataras.ro..au niste retete mama mama..si mereu se adauga altele noi.Si cum mie imi place sa gasesc idei si sa ma si zgaiesc la poze...
David e bine.Nu a mai tusit decat foarte putin asta noapte.Gradi incepe de la jumatatea lui iulie cand ne intoarcem din concediu.Am zis ca e cam riscant inainte, ca nu vreau sa stea bolnavior dupa si sa nu mai plecam...asa il dam cand ne intoarcem ca nu e graba.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Laura si voi?? caninul ala are ceva de spus, din cate se vede!
sanatate multa!!!

ClaudiaH, m-a distrat tare Lucia ta la tobogan! e plina de viata!

Ada, voi ce mai facet??

AlexaM, am citit si de istetul tau!! bravo!! R nu se da in vant dupa puzzl-uri
are unul din ala de lemn cu animale si pasari domestice, ii place sa le ridice si sa le auda, insa nu le pune la loc, le trece doar pe deasupra
la capitolul asta m-a uimit si Lucas de bitza

R face asocieri: ii cantam Du-ma acasa mai tramvai/ du-ma iute ce mai stai...si el :"ceapa, iute!"

revin, ca ma cheama datoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata si multam de cafeluta Oana Bafta la gradi

Stiti problema noastra cu tipatul la persoane straine ? Am incercat sa redirectionez urletele acestea si sa le transform in facut cu manuta Ei bine chiar functioneaza metoda. Am copiat asta tot de la voi , din ce povesteati voi ca trebuie facut cand fratiorul mare vrea sa il cafteasca pe cel mai mic si cum sa ii canalizam furia pe o perne de exemplu. Asa ca va multumesc pentru idee
Buun, toate bune si frumoase , mai putin ieri cand au venit electricienii la noi in casa si nu stateau locului A inebunit David, a urlat cat il tineau plamnii Nu mai stiam ce sa ii fac...si eram doar eu cu copiii, nu vroia neam sa stea cu Tina , era numai dupa noi prin casa urland
Acum insa, sunt cu instalatorii si nu are nicio treaba cu ei. Se joaca in lumea lui, desi si ei se plimba prin toata casa sa goleasca instalatia. Dar nu pare sa il deranjeze, ba chiar il amuza. Le-a luat niste scule, mestereste si el la un calorifer

Laura sanatate multa, sa va iasa repejor caninul 2 si sa scapati de febra

Nerantula ma bucur tare mult sa te vad mai linistita
Sa nu te mai simti penibila cand ne spui prin ce treci si ce simti , de-asta suntem aici, sa ne ascultam (citim) si ajutam daca putem. Si pana la urma , vorba Oanei, daca nu iti place sau nu ai un raspuns la ce intreaba cineva, treci peste si gata.
Te pup si sa nu te mai aud ca esti penibile Dar mai intai te pup

Angelyna pupici mamicule , o sa te descurci si azi cu fetele, la 35 grade Iesim in pantaloni scurti in parc A venit vara !!!!!!!!!!

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata fetele!!!
Multumesc mult tuturor pt sfaturi.Azi sunt putin mai bine inca mai resimt o durere dar sper ca pana maine sa treaca de tot.Am luat la sfatul lui Ramo 4 pastile de biseptol in 2 prize si am baut vreo 2 litri de ceai de cozi de cirese si se pare ca se vede efectul.
Laura ce va mai chinuiti si voi cu canini.Da ai dreptate mai putin si vine vacanta de fapt de luni suntem in greva aa ca e ca si vacanta.
Babytza da a venit vara si la noi aici e tare cald sunt deja 19 grade la ora asta.
Ada ce mai faceti voi ?Ca nu ai mai scris de mult...ce mai fac baietii?

Andrei inca doarme...pana se trezeste el vine caldura mare afara si nu mai putem iesi.Trebuie sa fac cumva sa ii schimb programul sa se trezeasca mai devreme dar nu reusesc, insa cine era aseara la 9 jumate in parcde abia pe la 10 am plecat de acolo

Chiar vroiam sa va intreb cand e caldura mare ce program de iesit afara aveti???

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nu pot face capitol nou. Sunt iar pe modem vodafone si nu mai am viteza buna, asa ca daca deschid 2 pagini, pierd de tot semnalul....

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Nerantula, ma bucur de vestile bune!!! Copiii mei se inteleg cat de bine posibil, adica nu se bat, nu se imbrancesc sau altceva insa se cearta mult. In special de la jucarii. Si in general exista multa rivalitate; de ex daca Stefan se duce la toaleta, in secunda doi vrea si Lucia si evident ca nu vrea la olita. Se joaca mult si impreuna si de multe ori frumos. Insa sunt copii.
Babytza, ce fain ca e mai bine tatal tau si ca exista optimism in zona!
Mussettepink, Stefan a avut roseola pe la 8 luni si a facut vreo 3 zile febra mare fara alte simptome si apoi au aparut bubitele de sus in jos si au disparut foarte repede: pe cap, gat, corp, picioare inca cand apareau pe picioare trecusera aproape de tot pe cap.
Angelynna, succes cu olita!!! O sa reusiti voi intr-o buna zi, nu-i nici o graba.
Laura, sanatate! Ai mei urasc mancarea de regim asa ca va urez refacere rapida!
Tzitziri, e mai bine sa inceapa gradinita dupa concediu ca altfel cand sa se acomodeze la gradi plecati in concediu si apoi o luati de la capat asa ca dupa concediu trebuie o noua acomodare cu gradinita. Eu am vazut asta la ai mei de fiecare data cand se obisnuiau ca timp de 2 sapt. sa fim cu totii de dimineata pana seara. Cateva zile pana isi reintrau in ritm vedeam eu ca parca nu-si gasesc locul desi ai mei copii au mers tot timpul cu drag la gradinita.
Claudinna, fi-mea face alt gen de asocieri: unele cantecele le stie si in romana si in germana si mai nou vad ca ii place sa le combine.
Dyanira, sanatate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Problema de-a lui Stefan: Mama mai vreau un fratior.
Eu: stii stefan nu mai vreau sa mai fac copii ca vreau si eu sa ma duc la serviciu, m-am sautarat sa stau acasa iar daca mai fac un bebe trebuie din nou sa stau acasa pana se face mai mare sa se duca si el la gradinita.
Stefan: Bine, mama, o sa vorbesc atunci cu tata ca el s-a tot dus la serviciu si poate vrea el sa faca un copil si sa stea acasa cu el.
Eu: dar Tata nu poate sa faca copii.
Stefan: de ce? el are burta mai mare si are mai mult loc
Eu: da, dar el nu are sani ca sa-l alapteze pe bebelus
Stefan: si nu poate sa-i dea cu biberonul?
Eu: ba da dar la inceput e musai sa-i dea sa suga la san, asa suntem noi oamenii: numai femeile pot sa aiba copii.
Stefan: (imbufnat) nu-i corect!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui ClaudiaH

Problema de-a lui Stefan: Mama mai vreau un fratior.
Eu: stii stefan nu mai vreau sa mai fac copii ca vreau si eu sa ma duc la serviciu, m-am sautarat sa stau acasa iar daca mai fac un bebe trebuie din nou sa stau acasa pana se face mai mare sa se duca si el la gradinita.
Stefan: Bine, mama, o sa vorbesc atunci cu tata ca el s-a tot dus la serviciu si poate vrea el sa faca un copil si sa stea acasa cu el.
Eu: dar Tata nu poate sa faca copii.
Stefan: de ce? el are burta mai mare si are mai mult loc
Eu: da, dar el nu are sani ca sa-l alapteze pe bebelus
Stefan: si nu poate sa-i dea cu biberonul?
Eu: ba da dar la inceput e musai sa-i dea sa suga la san, asa suntem noi oamenii: numai femeile pot sa aiba copii.
Stefan: (imbufnat) nu-i corect!!!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Super tare!!!Ai niste copii minunati.Mereu ii admir in pozele si filmuletele care le postezi.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

capitol nou
Nu va zic cine sunt

Mergi la inceput