Bobocei de sept-oct 2008 (287)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui ClaudiaH

Nocom, felicitari pentru kilogramele in minus! sa stii ca si eu inca ma lupt cu ele. Pe 12 iunie plecam in Toscana asa ca as vrea sa mai dau vreo 2 kile jos. Am reusit intre timp sa cobor de la 70 la 58 insa tare mi-as dori sa ajung din nou la 52 cum aveam odata. Merge insa din ce in ce mai greu.

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Felicitari!!! ai dat cateva kg jos!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Ma n-am citit ultimele paini, vreau doar sa zic ca am bagat asa lacunar faza cu colostrul ca picam de rau ce-mi era, nu m-am bagat in alte explicatii. E de la sine inteles ca si eu sunt alaturi de Nerantula si de cele care trec si prin momente bune cat si proaste. Daca am suparat cu ceva .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Hello girls,

Sunt foarte fericita azi datorita a doua motive, unul a miscat bb mic din burtica intratat sa simt si eu si doi am reusit sa o inscriu la cresa pe Karina, frate m-am dus a treia oara cu bani direct si ceva plocon si imediat s-au rezolvat treburile asadar de la 1 august incepem.
Ma simt mai linistita din punctul asta de vedere ca nu stiu cum as fi facut fata cu doi copii mici acasa fara ajutor si ma bucura mult intrarea ei in comunitate, credeam ca o sa sufar dupa ce o sa o inscriu dar nu o iau asa ci ca o mare victorie, aberant dar asta simt!

in 17s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Nikol - ahaa deci Kendra noastra isi face deja simtita prezenta... In ceea ce priveste inscrierea Karinei la gradi...asa simti acum, dar iti spun eu ca iti va trece cand o vei si duce la gradi (scuze daca am fost sadica, dar si eu am fost entuziasmata la inceput dar apoi mersul lui la gradi mi-a dat mari emotii si am cam suferit) sper totusi la voi sa nu se intample asta

Mergi la inceput

Nerantula sa stii ca eu te citesc cu aceeasi placere si cand ai un ton optimist si cand e unul pesimist....nu inteleg de ce trebuie sa fugi cand nu esti tocmai bine dispusa. Sunt(em) aici sa te "ascultam" si sa-ti oferim un sfat (atunci cand stim ce..., asa cum a facut-o f bine Ram.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Hello,
am si eu o intrebare pt mamicile ale caror pui au avut roseola,dupa cate zile de febra a aparut eruptia?si febra era asa continuu,ceda greu la antitermice?
Noi am petrecut aproape toata noapte pe la diferite spitale cu Luca,pt ca de ieri de la pranz are febra f mare,aproape de 40 care cedeaza f greu la antitermice,desi ii dau la 4 ore nurofen cu eferalgan,dupa o ora de la antitermic are in continuare 39,2
Am incercat impachetari,baita si tot la novocalmin am ajuns.
Dr noastra e plecata din tara pana luni,cealalta dr in care mai am incredere e si ea plecata la un congres de pediatrie tot pana luni asa ca astazi am ajuns la pediatra unei pritene care ne-a zis ca Luca are herpangina si e suspect de roseola,la asta nu se poate pronunta pana nu apar bubitele.Stiu ca au mai fost bobocei care au avut roseola,va rog sa-mi spuneti daca tot asa v-ati luptat cu febra.
Ada tu parca te-ai luptat cu febra care nu ceda,ce le dadeai intre nurofen si panadol ?????
Scuze daca nu sunt corenta,nu am dormit aproape deloc,am pierdut noaptea prin spitale si nu va mai zic ce aberatii mi-au auzit urechile pe acolo

de Luca

Mergi la inceput

300- sanatate multa...treci la tratament si tu
Dya - si eu tot cu biseptol m-am tratat singura data cand am avut cistita...

Mergi la inceput

musette - Mark a avut roseola....a facut febra mare, care crestea rapid si scadea greu...bubitele au aparut dupa 3 zile de febra. Ii alternam nurofenul cu spozitoarele de eferalgan. primele bubite i-au aparut pe fata
sanatate va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

sunt varza cu somnul... copilul meu fresh ca si cum abia s-a trezit.

Mai sunt bobocei care nu dorm ziua?
Pana acum intrebarea: ce faceti cu un copil daca nu doarme la pranz? a fost folosita drept criteriu de selectie. M-a mirat reactia unei doamne directoare de gradinita cu ceva pretentii care mi-a zis ca ea pana acum nu a avut copii care sa nu doarma la pranz si ca ii obosesc bine de dimineata si dorm toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Salutare,

multumesc fetelor!!!

ClaudiaH wow ce muuult ai dat jos!!!! bafta sa reusesti in continuare, mai ai atat de putin!! Mi emis e pare tare fain accentul lui Stefan, iar "r" il face asa jmecher!!!

musette 4 zile de febra mare care scadea numai cate o ora si apoi 2 zile de bube..

lumi distractie placuta la nunta si in concediu. Sper sincer sa va reveniti cu raceala!!!

300

Mergi la inceput