Bobocei de sept-oct 2008 (287)
Raspunsuri - Pagina 18
ClaudiaH spune:
Nerantula, ma bucur ca Cezarei ii este bine acolo in burtica. Lasa grijile caci intr-o masura mai mica sau mai mare nu ai de unde sa stii cum o sa fie in ciuda analizelor. La mine totul a fost ok si cu toate astea pe nepusa masa mi s-au fisurat membranele in saptamana 33 si in prima zi din sapt 34 am nascut-o pe Lucia. In final totul a mers bine. Odihneste-te cat poti si nu te mai necaji. La partea cu intarcatul nu ma pricep... poate nu-i asa o drama daca nu reusesti sa-l intarci.
ClaudiaH spune:
Nocom, felicitari pentru kilogramele in minus! sa stii ca si eu inca ma lupt cu ele. Pe 12 iunie plecam in Toscana asa ca as vrea sa mai dau vreo 2 kile jos. Am reusit intre timp sa cobor de la 70 la 58 insa tare mi-as dori sa ajung din nou la 52 cum aveam odata. Merge insa din ce in ce mai greu.
ClaudiaH spune:
La categoria hai s-o "laud" pe Lucia: ma ucide copilul asta cu incapatanarea. Cand ma solicita are 2 nivele de apel: "mama!"(ton normal) si apoi MAMAAAAA!!!! (urla de-ti sar creierii din cap)" si nu se opreste frate pana nu-i raspund. Am avut de dat azi cateva telefoane si un pic a lipsit sa-i pun calus si s-o inchid in baie. Mai nou e tare preocupata de dezbracat si imbracat. Prima parte ii reuseste de minune dar imbracatul... nu merge frate si plange si se enerveaza si cand s-o ajut ma lasa s-o ajut de jumatate apoi gata, "Lucea!" insa nu reuseste sa termine nici treaba inceputa de mine si iarasi plange. Abia astept sa vina vara s-o las sa umble dezbracata cat vrea ca acum o imbrac de n-spe ori pe zi. Si tot la capitolul "laude" iata un www.youtube.com/watch?v=GuMSsLuvulQ" target="_blank">filmulet in care se da in stamba.
ClaudiaH spune:
Si inca un filmulet cu amanoi plozii mei cantand Mos Martine. Lucia nu prea era interesata de cantat, avea de scotocit intr-o cutie de mingi de tenis, treaba importanta.
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Lumi tu esti olteanca??? ![]() Bine ca ati scapat de canini la Edi.Greu tare cu dintii astia.Si pe A il chinuie ultimele 2 masele de nu mai stiu cand si vad ca tot nu ies... ![]() Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
ntz
sunt rudele din partea sotului, dar mi-s tare, tare dragi!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui baby_boy Si eu pe aici...am mancarea pe foc...mai spal la masinute de-ale lui Radu..ca le-a murdarit in parc..si va mai citesc. Lumiiiii treci si pe la Craiova? Ca tare as vrea sa va vad ![]() Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008) |
cris, nu cred ca o sa ne vedem. trec prin Craiova, dar nu pot ramane. oricum, eu am nr tau si daca se-ntampla sa stam mai mult pe acolo, te sun.

Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
ClaudiaH spune:
Va rog sa scuzati accentul lui Stefan si r-ul specific zonei noastre! Din pacate romana nu e limba lui principala.
babytza spune:
Hello dragelor 
Am venit de la tata cu vesti bune
A vorbit azi cu el si i-a spus ca se reface foarte bine. I-a explicat ca mai sta in spital pana vine rezultatul la biopsie, apoi dupa ce il opereaza sa scoata tumora , indiferent de ce natura este, colonul nu ii va fi sectionat si va putea fi normal ca inainte. Ca acum este luata masura asta pentru ca era fisurat de la ocluzie si nicidecum ca va ramane asa !!!!!!!!!! 
Dya pup mult, sa ai grija de tine sa iti treaca 

Lumi imi pare rau de episodul de noaptea trecuta , cred ca te-ai speriat rau
David a avut cateva nopti de genul asta cu crize de plans puternic, tot din cauza de canini....stiu cum e
Mi se rupe sufletul cand nu il pot calma nicicum...
Sanatate multa sa te faci bine si pup hunii sa nu mai raceasca 

Distractie placuta 
Angelyna tin pumnii vineri sa fie totul bine 

Claudia sunt cu mancarica pe foc, nu ma pot uita acum la filmulet, dar ma uit diseara sa vad puii 

Fug la papa si apoi in parc cu copiii 
Babytza si puii
Valentina
David
Mimihoo spune:
| citat din mesajul lui anamona am si eu o intrebare: cum curarati urechile copilasilor? eu am tot curatat fin cu betisoarele de fiecare data cand o spalam pe cap. De vreo cateva luni i-am rarit spalatul pe cap la vreo 5 zile, deci si curatatul cu betisoarele. Sunt ingrijorata ca aseara am constatat pe betisor un strat mai gros de ceara.... mi-a fost teama sa insist, ca sa nu o irit (oricum isi pierduse rabdarea) si nu stiu daca am curatat bine..... Cum sa procedez? Imi e teama sa nu faca dop de ceara.... |
bine ca nu ai insistat! curata cat poti, lasa ceara, ca nu-i face rau,pe cand dc-i perforezi timpanul cu insistatul ... Doamne fereste!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Mimihoo spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui elly_16
Noi mergem la Baby Expo, ca trebuie neaparat sa cumparam sandalute pt. Bianca, dar nu am stabilit cand. Mami de Bianca MariaBianca |
si io si io, tot pt sandalute. Ma gandeam sa merg vineri dimineata, ce ziceti? Eu la 12 trebuie sa fiu inapoi la gradinita ...
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

, mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
de Anda Teodora din 10.10.2008
Bianca Maria