Bobocei de sept-oct 2008 (287)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

dya, ma duc la oltenii mei dragi, la Calafat. suntem invitati la o nunta si profit sa mai tin hunii la aer inca vreo saptamana. ii duc sa vada Dunarea, ca n-au mai vazut-o de cand erau in burtica la mine. sper sa-mi iasa.

in alta ordine de idei, a spart si caninul nr 4 la Edi! dupa o mega criza in plina noapte de la 02.00 la 04.00, cand am vrut sa chem salvarea ca nu stiam cum sa mai linistesc copilul... de vreo 8 luni ne chinuim... pfiu
mai am doi la Robi, dar la el merge mai bine, suporta altfel durerea.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ange o sa fie bine.

Pe langa toata oboseala, de dimineata m-a si atacat o cistita destul de urata.Am baut ceva ceaiuri pana acum dar vadca nici un efect, nici nu stiu ce sa mai incerc sper sa ma lase.Cunoasteti vreun remediu eficient in cazuri din astea???

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Lumi tu esti olteanca???
Bine ca ati scapat de canini la Edi.Greu tare cu dintii astia.Si pe A il chinuie ultimele 2 masele de nu mai stiu cand si vad ca tot nu ies...

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula
Ramo, eu cand zic colostru ma refer la ceea ce se secreta inainte de a se instala lactatia propriu-zisa si care e limitat, e secretia din primele zile de la nastere sau poate si dinainte, presupun ca se formeaza ceva in san.
Dar mai e pana atunci ..

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Si eu tot la asta ma refeream.

Will I produce colostrum?

Yes. The changeover between mature milk and colostrum production begins, on average, between the 4th and 8th month of pregnancy, but some mothers start producing colostrum somewhat earlier than that. Many mothers who nurse through pregnancy have noted that their milk contains mostly colostrum during the last month before baby is born. You will continue to produce colostrum throughout the latter part of your pregnancy - your older nursling cannot "use it up."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Bravo Ramo!!!!! ai venit cu vesti bune tare pentru cateva mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Revin cand voi fi intr-o stare considerabil mai optimista ...

Mergi la inceput

Nerantula s-a intamplat ceva??Mie postarile tale mi se pare absolut normale avand in vedere ca treci prin emotii puternice.Nu mi se par deloc pesimiste eu daca as fi in locul tau as fi pesimista intr-adevar deci te rog sa mai scrii ca sigur te ajuta sa te descarci si noi suntem aici sa te sprijinim si sa te incurajam.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Si eu pe aici...am mancarea pe foc...mai spal la masinute de-ale lui Radu..ca le-a murdarit in parc..si va mai citesc.

Lumiiiii treci si pe la Craiova? Ca tare as vrea sa va vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Ange o sa fie bine.

Pe langa toata oboseala, de dimineata m-a si atacat o cistita destul de urata.Am baut ceva ceaiuri pana acum dar vadca nici un efect, nici nu stiu ce sa mai incerc sper sa ma lase.Cunoasteti vreun remediu eficient in cazuri din astea???

Diana

doza soc de biseptol, cred ca se iau 6 pastile odata. Scrie pe prospectul medicamentului. Multa sanatate!

Eu sunt racita cobza, am atacat aseara un castrond e capsune apoi pe nesimtite m-a durut gatul pana la limita suportabilului si am avut frisoane. Sper sa treaca repede ca e naspa rau.

Nerantula ai fost la doctor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Revin cand voi fi intr-o stare considerabil mai optimista ...

Postarea mea nu a avut intentia sa te faca sa te retragi...imi pare rau daca tu asa ai inteles...sper totusi ca nu postarea respectiva sa fie cauza.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput