Bobocei de sept-oct 2008 (287)
Raspunsuri - Pagina 16
Didididi spune:
Da, sunt din Calimanesti; si mie imi place acolo, dar cu strumfi care de abia sta o ora in scaun nu ma incumet pana acolo, dar sper sa ajung luna viitoare; unde aveti casa?
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
luminita2008 spune:
babytza, claudinna

, pe aici si noi... sunt f agitata caci vineri plecam din Bucuresti pentru vreo 10 zile si tot fac liste si bagaje si pregatiri si parca nu se mai termina. colac peste pupaza, eu ma simt extrem de rau... dupa 5 zile de febra si frisoane si dureri de gat si ureche
, am trecut pe antibiotic...
hunii nu sunt nici ei prea roz, posibil sa aiba si ei o angina, tot de la mine luata.... gatul e usor rosu, la plamani e totul ok. au mucisori (in gat, nu ies nici la aspirat
), motiv pentru care nu se odihnesc prea bine... si de ieri au inceput sa tuseasca. ne tratam, facem si aerosoli, sper sa trecem cu bine peste asta. e bine ca inca nu fac febra, desi sunt asa de vreo 4 zile. poate ramanem in stadiul asta si trecem usor peste.
elly
, merci de raspuns, sigur amigdalita e la mine, eu fac de-astea f des, sau ma rog, faceam pana prin 2007, atunci am facut-o pe ultima si ma bucuram ca am scapat... iata ca nu.
nerantula, bafta si azi la dr, ma bucur ca ieri ai primit vesti bune!
eu iti zic inca o data sa incerci sa te linistesti si sa te bucuri de perioada asta frumoasa impreuna cu familia ta!
nocom, felicitari pentru kilogramele pierdute! suntem mandre de tine!
drum bun!
claudinna, ai un baietel extraordinar, imi place asa de mult cand ne mai scri cate mai face!
babytza, tin pumnii sa fie totul bine si rezultatele biopsiei sa fie dintre cele mai bune!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
tzitziri spune:
Lumi, si David are muci in gat si nu poate sa ii elimine si tuseste noaptea rau de tot
.El nu are nimic in gat (rosu adica), nici la plamani...doar mucii aia afurisiti pe undeva unde nu ajunge nimeni la ei![]()
Multa sanatate si distractie placuta unde va duceti
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
luminita2008 spune:
oana, merci mult, sper sa fie bine, deocamdata nici nu stiu daca mai plec cu ei sau trimit doar sotul din dotare (printre altele avem de onorat si o invitatie la nunta).
si sa scapati si voi de muci!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
iepurila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 iepurila, am fost in we in cautare de masuta ptr huni. n-am gasit mai nimic, am fost in Real, Metro, Auchan si Cora. am vazut in schimb masuta pe care ne-ai aratat-o tu, in Auchan, la 141ron. pe site-ul ala era parca 170ron, plus transport... eu zic sa mai cauti. ![]() "Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" |

dyanira spune:
Fetelor multumesc
mama e mai bine acum e acasa la ea si sper sa fie ok.
Ramo neintelegerile nu s-au apalanat doar s-au mai linistit putin ![]()
Babytza multa sanatate tatalui tau sa iasa bine biopsia si tie multa putere sa le poti duce pe toate
Cristina felicitari pt viitorul nepotel/nepotica.
Nerantula ma bucur mult pt vestile bune.Iar cu G va fi bine acum e si el putin afectat de despartire dar va reintra in normal.
Claudinna ce fain ca aveti casa puteti merge oricand si gratis![]()
Pio imi pare rau ca Elsa a fost bolnavioara.Sper ca acum sunteti bine si va bucurati de timpul petrecut in Ro.
Laura voi ce mai faceti?
Lumi pe unde plecati???
Sa te simti mai bine si hunisori la fel ca sa puteti pleca linistiti.
Nocom deci vii la Tm???Hmmm... si nu zici tu nimic asa.
Eu cu slabitul stau asa am slabit 2 kg si atat nu stiu de ce nu mai dau jos poate e un moment de stagnare si apoi incep sa dau iar.De dieta ma tin insa ce e nasol ca nu ma pot abtine de la cate un pahar cu suc

Cam atat am retinut...sunt pe fuga din nou
mai am de facut ciorba si la 3 trebuie sa fiu si la scoala...nu stiu cum reusesc sa nu termin niciodata treaba
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
angelynna82 spune:
Buna ziua si de la noi
Clau iau din cafea caci ma doare capul ingrozitor
, bine ati revenit, ne era dopr de voi.
am pe Razvan care vorbeste ffff bine 

Multa sanatate bobceilor bolnaviori iar mamicilor putere
Babytza ne
sa fie bine cu tatal tau
am citit pe fuga...a inceput mama munca iar eu mi-s cam singura cu copilasii...nu ca nu m-as descurca da' parca era bine cand era acasa![]()
vineri crina va sta la soacra mea pana pe dupa amiaza...am niste emotii, nu stiu daca va sta...manca sau dormi la ei
va pupam
cu drag pe fiecare in parte
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
dyanira spune:
Ange
ma bucur ca ai mai scris si ca sunteti ok.Cum de o lasi pe Crina la socri??
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
angelynna82 spune:
Dya
, o las pentru ca vineri ma duc pana la cineva...nu o pot lua cu mine
si cam pana la pranz am treaba...sper sa se acomodeze
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica