Bobocei de sept-oct 2008 (287)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nerantula nu stiu daca te linisteste cu ceva , dar si la mine din saptamana 19 s-a vazut colul scurt si usor deschis pana cand am nascut. Iar de IR cred iti aduci aminte. Au fost muuult peste limita normala toata sarcina. De aceea a si fost atat de mic la nastere.
Daca vrei vorbim mai multe si iti spun ce mi-a recomandat Tutunaru si sunt convinsa ca daca ajungeam la el mai devreme si nu in sapt 31 , soricelul ar fi avut sanse sa fie mai grasunel la nastere. Tratamentul recomandat de el a dat rezultate foarte bune, insa era prea tarziu ca sa mai ia piciul in greutate. Daca incepeam de cand mi s-a spus de IR marite cu injectiile , sigur ar fi fost altceva

Am zis ca ma duc la nani si nu pot ca descarc niste filmulete din parc cu david printre proumbei

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Neata!

Poftiti la cafea, laptic, ceai, pepsi, ca ieri nu am dat, acum e din plin!

Anamona, nicidecum faptul ca a revenit G la san nu ma amaraste, dimpotriva! In adancul sufletului imi doream asta. Resemnarea e pentru temerea mea ca nu va primi suficient colostru Cezara, insa aman rezolvarea pentru mai tarziu.
Ramo, eu cand zic colostru ma refer la ceea ce se secreta inainte de a se instala lactatia propriu-zisa si care e limitat, e secretia din primele zile de la nastere sau poate si dinainte, presupun ca se formeaza ceva in san.
Dar mai e pana atunci ..

Babytza, cat de mari au fost IR-urile la tine? Eu am 0.94 si 0.71 .. Deocamdata Cezara are avans de 1 saptamana, dar vreau sa actionez din timp. Azi merg la consultatie de urgenta la dr. meu, m-a chemat peste programari, sper ca toate sa aiba o solutie buna pentru toti (incl. ureaplasma )

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

Neata , multam de cafea

Nerantula am avut 0,89 pe una (parca dreapta) si 0,90 pe cealalta. Astea au fost valorile cele mai mari la 32 saptamani din cate imi aduc aminte. Dar o sa caut dosarul si o sa ma uit sa iti spun sigur. Din cate stiu ca imi spusese dr atunci, la o varsta mai mica de sarcina nu e asa problema daca sunt mai mari, ca ele scad pe masura ce creste sarcina. Numai ca la mine nu mai scadeau singure, fara tratament. O sa ma uit si dupa treaba asta si iti spun. Muaaaah, bafta la dr sa te auzim cu vesti bune

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Anemona, si noi tot asa am fost sfatuiti de un medic ORL (se pare ca nu acelasi cu cei despre care s-a spus inainte pe aici - deci sunt pareri de la persoane diferite) - sa il curatam doar dupa baie cu varful prosopului.Tot pe ideea ca betisoarele mai mult duc murdaria in ureche decat sa o scoata.

Nerantula, as vrea sa fac ceva sa iesi din starea asta....si chiar nu stiu ce.O sa incerc de acum inainte ca la toate postarile mai pesimiste pe care le scrii sa adaug ceva care e totusi o parte buna in toata situatia....la mine merge..si sincer sper sa mearga si la tine ca trebuie sa te bucuri si de sarcina, si de Gruia si de familia ta....
In afara de colul mic (si eu l-am avut mic prin sapt 17 dar cu repaus la pat si-a revenit), e minunat ca Cezara e bine, ca e mai maricica, ca se pare ca IR-urile alea marite nu au influentat pana acum din fericire ritmul de crestere si Doamne ajuta sa nu se intample nici in viitor.
Cu problema cu intarcatul...nu vreau sa fiu in situatia ta.Din pacate literatura de specialitate nu stiu daca 'trateaza' problema asta cu colostrul si cu alaptatul altui copil in paralel- cred ca e o situatia destul de rara..de fapt cred ca a alapta un copil peste un an e o situatie rara, d'apai in paralel cu un nou nascut.....Dar eu cred ca organismul stie ce si cum....adica eu nu stiu (recunosc)cand se formeaza colostrul (adica nu stiam ca se formeaza inca din sarcina - nu prea inteleg teoria asta atata timp cat stiu ca sanii produc lapte, nu stocheaza - deci produc cand e nevoie - si nevoie e dupa nastere), dar cred ca atata timp cat dupa nastere vei sta doar tu cu Cezara in spital si Gruia nu va fi cu voi, cred ca organismul va 'recunoaste' starea post-nastere si va contribui cu colostru....zic si eu-ma bazez mai mult pe treaba ca imi dau seama ca organismul stie foarte bine ce are de facut in multe cazuri, deci presupun ca legile naturale si firesti actioneaza si in acest caz...
Deci eu cred ca lucrurile se vor 'aseza' (deja vad ca si sotul tau participa mai activ, Gruia este un copil minunat si stie sa iti ofere dragostea lui, Cezara este pe drum si se promite de pe acum un copil perfect)....si trebuie sa privesti partea frumoasa a lucrurilor ca e pacat sincer sa nu te bucuri de perioada asta.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

neata!!!

Am slabit 4 Kg!!!!!

Fetelor, care mai sunteti cu mine in lupta???? Dya? Babymom??? Ce faceti?

Eu sunt suuuper fericita!!!! imi cad efectiv toti pantalonii de pe mine!!!!

maine plecam la Timisoara, asa ca stzi nu prea mai am timp de forumeala, cel mai probabil vb marti cand ne intoarcem

Va pup pe toate si pe bebici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!!
Bravo Nocom!!
si eu sunt la cura, slabisem 4 kg...la munte am pus 2 inapoi...acum ma lupt sa le dau jos pana sambata

distractie placuta la TM!!

babytza, imi era dor de soricel!

Lumi, ce mai faceti???

Nerantula

Mergi la inceput

una de-a lui R, in dimineata asta:
"caca calul, acolo coada!"....asta sigur a vazut-o pe strada...ca din filmuletele cu baby einstein nu e sigur si nu-mi amintesc sa-i fi spus cineva...

Mergi la inceput

in filmuletul asta este finul meu
http://www.lginfinia.ro/#/clip/ia8anbf1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Nerantula, ce vesti bune! Felicitari!

Clau, nu mai stiu daca te am intrebat, dar aveti casa in Calimanesti sau mergeti la cineva? Cand te aud mi e dor de casa; n am mai fost de 2 ani, noroc ca vine mama la mine.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput