Bobocei de sept-oct 2008 (287)
Raspunsuri - Pagina 14
anamona spune:
hei,
nerantula felicitari pentru caruciorul roz! Cezara e un nume foarte frumos si vi se si potriveste :)
bafta maine la consult, sper sa nu fie probleme iar colul sa isi revina. Trebuie insa sa stai mai linistita o perioada....
babytza, sanatate multa tatalui tau, sper sa fie din bine in mai bine si sa se refaca rapid!
Sanatate multa si tuturor bolnaviorilor!
Clau_geo, v-am admirat in pozele voastre :) si surpriza, am constatat ca am fost colega de facultate cu nasu :)
anamona spune:
am si eu o intrebare: cum curarati urechile copilasilor?
eu am tot curatat fin cu betisoarele de fiecare data cand o spalam pe cap. De vreo cateva luni i-am rarit spalatul pe cap la vreo 5 zile, deci si curatatul cu betisoarele. Sunt ingrijorata ca aseara am constatat pe betisor un strat mai gros de ceara.... mi-a fost teama sa insist, ca sa nu o irit (oricum isi pierduse rabdarea) si nu stiu daca am curatat bine..... Cum sa procedez? Imi e teama sa nu faca dop de ceara....
elly_16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 La baby expo veniti careva? Si cand? Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008b de la bebe, blog... blogul boboceilorr |
Noi mergem la Baby Expo, ca trebuie neaparat sa cumparam sandalute pt. Bianca, dar nu am stabilit cand.
babytza spune:
Hello girls 
Am rezolvat cu net-ul, era cablul rupt de la intersectie....macar acum merge. Si chiar bine as spune ![]()
Azi l-au mutat pe tata in salon. Din nefericire pentru el, e in aripa veche a spitalului si conditiile sunt mizerabile. Nu am cuvinte cum arata acolo. Nu au nici macar frigider pe sectie 
Doctorul care l-a operat este de o nesimtire crancena, inca nu a stat de vorba cu el pana acum , doar i-a trimis prin cineva CD-ul cu operatia. Abia astept sa ma uit, inca nu am avut timp.
I-am explicat eu tot ce i-au facut ( din ce stiam de la medicul cu care am vorbit in seara aia dupa operatie ) A ramas masca, nu se astepta la tot ce i-am spus. Ma intreba ce sanse are daca se dovedeste a fi maligna tumora, daca mai traieste
Saracul, m-a trimis acasa mai repede, probabil vroia sa urle 
Asteptam biopsia si ne rugam sa fie totusi benigna 
piolica imi pare tare rau de Elsa
Exact ce aveati nevoie aici in vizita....saracuta de ea ....cum e acum ? E mai bine ? 

Imi pare tare rau ca nu ne-am vazut 

Clau vai de tine prin ce oi fi trecut
Macar acum esti bine ? Ai scapat de stafilicoc definitiv ?
nu am apucat sa vad pozele cu voi, poate mai pui tu link-ul 

Nerantula offf mami cat de greu se lasa cu intarcatul asta ....eu cred totusi ca e si perioada mai grea pentru el. Imi aduc aminte ca a spus la un moment dat una dintre mamici ca atunci cand in viata lui e o schimbare, sa nu incerci si tu sa ii modifici ceva din rutina lui zilnica... Iar pentru el alaptatul e mult mai mult decat rutina
Ma gandesc , daca a fost treaba cu statul lui la buni o saptamana, fara voi 2 , sa il mai lasi o perioada cu intarcatul si sa reiei operatiunea cand se va simtii iarasi in siguranta acasa cu voi. Pup si va doresc tot binele 

Claudina bine ati revenit
Razvanel nu inceteaza sa ma uimesca, e de coma cate stie si spune
E mortal cred , atat de mic, sa vorbeasca atata 
Apsopo' de raceli si muciosi : azi erau la nisip 3 copii cu mucii in gura
Frate, eu le-as spune vreo doua parintilor care ii aduc in colectivitate in halul asta. Nu mi se pare normal, zau. Eu una nu l-am scos 4 zile, apoi cand l-am scos , am mers cu el departe de parc, pe bulevard la plimbare. Nu vad de l-as duce bot in bot cu alti copii sa o dam si noi asa cum am luat-o.....lipsa de bun simt. Nu mai zic- ca nu e normal pentru copil sa il scoti in halul ala din casa. Va jur ca din 2 in 2 minute le stergeau nasul , in asa hal le curgeau mucii 

Si aveau ochisorii rosii de raceala ![]()
Lumi sper ca esti deja mai bine mamico 

Dya sanatate multa mamei tale 
E bine ? Cum se simte ? Te pup 
anamona cand am fost la ORL cu David , mi-a zis dr sa nu mai sterg deloc in ureche cu betisoare. Ca mai rau indesam ceara in urechiuse decat o curatam. Si din cauza asta poate sa o dea in otite, ca se formeaza dop de ceara acolo. Sincer nu e prima oara cand aud de treaba asta...Mi-a zis sa sterg numai cu prosopul dupa baie, sa indepartez excesul de apa. 
Am fugit la nani, sunt franta de oboseala. Va pup si va doresc o noapte linistita 

Babytza si puii
Valentina
David
elly_16 spune:
| citat din mesajul lui anamona am si eu o intrebare: cum curarati urechile copilasilor? eu am tot curatat fin cu betisoarele de fiecare data cand o spalam pe cap. De vreo cateva luni i-am rarit spalatul pe cap la vreo 5 zile, deci si curatatul cu betisoarele. Sunt ingrijorata ca aseara am constatat pe betisor un strat mai gros de ceara.... mi-a fost teama sa insist, ca sa nu o irit (oricum isi pierduse rabdarea) si nu stiu daca am curatat bine..... Cum sa procedez? Imi e teama sa nu faca dop de ceara.... |
Si eu ii curatam Biancai urechile cu betisoare dintr-acelea cu opritor, dar vara trecuta am fost la o consultatie ORL la Budimex (ca mi se parea ca Bianca isi tot ducea o manuta la ureche) si dr. de acolo ne-a spus sa n-o mai curatam cu betisoare, doar cu coltul prosopului umezit pe pavilionul urechii si sa nu introducem nimic in conductul auditiv. Ne-a spus ca avea o cantitate mai mare de ceara in ureche si ne-a recomandat a-cerumen pt. asta.
elly_16 spune:
| citat din mesajul lui babytza Hello girls ![]() Apsopo' de raceli si muciosi : azi erau la nisip 3 copii cu mucii in gura Frate, eu le-as spune vreo doua parintilor care ii aduc in colectivitate in halul asta. Nu mi se pare normal, zau. Eu una nu l-am scos 4 zile, apoi cand l-am scos , am mers cu el departe de parc, pe bulevard la plimbare. Nu vad de l-as duce bot in bot cu alti copii sa o dam si noi asa cum am luat-o.....lipsa de bun simt. Nu mai zic- ca nu e normal pentru copil sa il scoti in halul ala din casa. Va jur ca din 2 in 2 minute le stergeau nasul , in asa hal le curgeau mucii ![]() ![]() Si aveau ochisorii rosii de raceala Babytza si puii Valentina David |
Si noi am patit la fel. Acum vreo 2-3 saptamani Bianca a fost bolnava si dupa cateva zile, cand s-a mai ameliorat, a iesit tati cu ea in parc. Si i-am zis sa o tina departe de alti copii, ca inca nu e refacuta complet. Si cica au venit niste copii la ea si cand tati le-a zis parintilor ca Bianca e racita, ei cica nu e o problema, ca si copiii lor sunt la fel... bai, frate, si cum naiba ii lasau asa sa se joace cu alti copii... ca de-aia tot umbla racelile astea de la unii la altii, ca zici ca nu se mai termina...

In alta ordine de idei, Babytza multa sanatate si putere tatalui tau si sa dea DD sa fie benigna

Nerantula spune:
Babytza, m-am tot gandit la tine si la tatal tau, nu ti-am scris nimic, imi pare rau pentru dansul, cred ca e teribil
Si eu cam traiesc cu securea asta deasupra capului, abia astept sa-mi fac o colonoscopie, la mine ambii bunici materni si tatal au murit de cancer de colon
Doamne ajuta sa fie ok! 
Cu intarcatul, in seara asta am incercat putin sa-l adorm leganat pe picioare, cu povesti, cu numarat, cu Teddy in brate, nu a vrut, a venit langa mine, a cerut 'tzitzi' (asta stie sa zica, e unul dintre cele 10 cuvinte din vocabular maxim) si l-am servit, a fost un moment de calm si impacare ... daca asa vrea el, asa va fi ..
Sunt cu nervii prastie din cauza de col scurt si copil pe care va trebui sa-l tot refuz la luatul in brate si joaca si tot ce faceam impreuna, plus ca nu mananca mai nimic, nici de lapte nu s-a atins in seara asta, 2-3 dumicati de carne cu fulgi de porumb numai, plus ca am mai citit ca si nimfele de capuse pot fi infectate
si iar da-i cu boceala la greu ![]()
Si cearta de rigoare cu consortul, nah, sa fie complet
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
babytza spune:
elly multumesc frumos 
Nu mai spun ca sapt trecuta a venit o mamica in parc cu al ei pui , dupa ce ii vomitase de 3 ori in jeturi cu o zi inainte si peste noapte. Nu atinut cont de asta si i-a serbat ziua in parc alaturi de o gasca mare de bebei. Noi am scapat doar pentru ca eram muciosi de la ceea ce a urmat. TOTI , fara exceptie au luat enteroviroza , inclusiv mamicile si la unii s-a lasat cu spitalizare din cauza de deshidratare....
E normal ??? 
Babytza si puii
Valentina
David
anamona spune:
nerantula, nu te mai amari, nu are rost.
nu aveai ce sa ii faci, mai ales ca e si bolnavior.
mai degraba mai faceti o incercare peste o luna, iar intre timp incerci sa ii distragi atentia.
sa stii ca si la noi merge lent intarcarea ( cel putin eu am niciun termen, asa ca nu exista o presiune asa mare ca la voi).
T a inceput sa bea cam 300 mil de lapte parmalat zilnic dar tzitzi e chestia suprema, e pentru alint. in dupa amiaza asta am reusit sa ii distrag atentia intre alaptatul de la sosirea acasa si cel de la culcare, dar era cu nervii intinsi...daca mai intarziam un pic izbucnea cu siguranta.

de Anda Teodora din 10.10.2008