Bobocei de sept-oct 2008 (287)
Raspunsuri - Pagina 13
Nocom spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna copilul meu doarme de 4 ore jumate... www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA Blogul boboceilor mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |

super tareee!!!! Esti o norocoasa.. si nu numai din punctul asta de vedere!!
un somn pe zi, lung, e programul ideal pentru copilasii de varsta alor nostri!!! Bravo Razvi!! 
dyanira spune:
Claudinna bine ai revenit!!!
Si A doarme de 3 ore jumate si vad ca nu da semne de trezire vrea sa il ajunga si el pe Ava la ceva.
Am citit ce ai povestit de Ava e un super dulce.
Nu prea am apucat sa citesc nimic in ultimele zile ca am fost tare ocupata sunt obosita rupta am avut-o si pe mama aici in spital operata azi pleaca acasa si poate ma mai odihnesc si eu.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Nocom spune:
Nikolici arata-mi si mie te rog ce papusica i-ai luat Karinei. Cea care spune povesti...
Poate se indura piolica sa ne ia si noua cand ii ia Elsei...
Daca nu, cred ca ma gandesc la un piticel Duni.....
Sarumana
Nerantula spune:
Salutare! 
Am venit si eu de la o morfofetala de incalzire, ca e facuta la Medicover, unde am abonamentul de la firma, cea in care voi pune baza reala urmeaza luni, la Pop. Totul roz si frumos cu bebelina mea, dimensiuni si aspecte normale, inimioara ok, e lunga in membre si mare in burtica (fata lu' tati, nah .. numa' ca la tati burta e de la bere
), nu a stat deloc la poza, numai cu manutele pe fatuca era, dar stiu eu ca e dulce foc si ca seamana cu mine
.
No, ce e mai prost e ca pare scurt colul, din ce s-a putut masura, respectiv 23mm
, am vorbit cu doctorul meu la telefon si a vrut sa ma vada maine, sa stim exact, dupa care vedem ce masuri sunt de luat .. sper sa fi fost o masuratoare eronata, totusi, ca repaus la pat mi-e imposibil sa prestez, Gruia ...............
Ar mai fi o problema cu IR, dar asta tot maine vede dr.
Bebelina isi pastreaza avansul de 1 saptamana, insa real e ceva mai mic, pentru ca stiu ca am ovulat cu vreo 2-3 zile mai devreme.
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
Nocom spune:
Felicitari Nerantula ma bucur pentru vestile bune!!!
restul problemelor, le rezolvi tu, nu-ti fa griji!!! 
nikolici spune:
| citat din mesajul lui Nocom Nikolici arata-mi si mie te rog ce papusica i-ai luat Karinei. Cea care spune povesti... Poate se indura piolica sa ne ia si noua cand ii ia Elsei... ![]() Sarumana Cei mai iubiti pamanteni, Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) |
http://www.touslesprix.com/achat,poupee-bebe-lily.html
In RO il au doar pe Toby e haios si ala dar eu am insistat sa o am pe Lily si noroc ca mi-a adus-o Piolica, cu comanda din Luxemburg si ceva emotii ca nu ajungea pana pleca ea spre Romania.
in 17s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
pio ziceai de sambata sa ne vedem cu boboceii?Daca noi suntem in Bucuresti venim cu mare drag oriunde te-ai afla.
in 17s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
300 spune:
| citat din mesajul lui dyanira am avut-o si pe mama aici in spital operata azi pleaca acasa si poate ma mai odihnesc si eu. Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Insanatosire grabnica! Sper ca s-au aplanat si neintelegerile de care vorbeai mai demult.
edit: asa, intalniti-va voi in singura sambata pe an cand lipsesc si eu din bucuresti. La baby expo veniti careva? Si cand?
Nerantula spune:
Stiu ca sunt datoare cu un articol pe blog, insa nu am reusit inca ...
Pana atunci poate va ajuta asta: http://soricel.ro/articol/Spray_protectie/Anti-capuse/Spray_protectiv_contra_capuselor-117.html
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara

Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)