Bobocei de sept-oct 2008 (287)
Raspunsuri - Pagina 12
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy_galro Neatza tutror!!!! vai ce dor mi-a fost de voi nu am mai intrat de multisornoi suntem aproximativ bine exceptand faptul ca este un neastamparat si in fiecare saptamana isi face cel putin un cucui sau isi juleste nasul, genunchii, fruntea...offff ...in rest toate bune ....vorbeste din ce in ce mai bine, repeta tot ce aude, e un istet si un rasfatatin schimb mucii astia ma dispera deja: cred ca sunt 3 saptamani de cand 3 zile cu muci si 1 maxim 2 fara muci si tot asaaaaaa...nu stiu pana cand si ce sa-i mai fac....ca ne-am saturat de aspirat si ser fiziologic in nas....so any ideas? am citit un pic din urma nerantula felicitari pentru rezultatul bun si pentru fetita din burtica: Cezara Elena este un nume fffff frumos si multa sanatate lui Gruia![]() babytza multa sanatate tatalui tau si un lui Davidnikolici felicitari pentru printzesa nr 2 ![]() joy abia stpet sa spui ce ascunzi in burtica ..pupici multi Sofieilaura ma bucur ca e mai bine Alexia ![]() clau_geo, magda welcome back!!!! ![]() ![]() ![]() CD tu ce ascunzi in burticamimi ce poze frumoase aveti!!! ![]() claudiaH ma bucur ca a trecut cu bine Stefan peste operatie ![]() ange, anca, ada, claudinna, 300 ![]() si nu mai stiu de Andrei Petru(18.08.2008)_ "You can learn many things from children. How much patience you have, for instance" "Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil" |
eu recomand Sinupret si ketof. vezi si tu ce zice si medicul de ele. Bfata si sananate

clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna clau_geo, ma bucur mult ca scrii din nou!! n-am citit chiar tot, insa am vazut ca ai suferit din cauza spitalului...si eu am stat 3 sapt dupa nastere, cam din acelasi motiv....si nimnei nu spunea nimic |
ma bucur ca ai scapat mai usor decat mine si sper sa nu mai trecem nicand prin asa ceva.

baby_boy spune:

Ramo am incercat cu Lp ca sa nu zic ca n-am incercat..i-am pus in biberon..a ros tetina de la biberon ,deci nici gand sa bea..apoi l-am pus in castronel si am adaugat un pic de cereale..a mancat cu lingurita dar nu tot..si apoi la culcare la fel..tzitzi ca deobicei..si trezirile peste noapte ca-deobicei![]()
Asa ca ma las de sportul asta..cred ca e vorba de un puseu de crestere...asa ca-l las cu tzitzi lui ca prea se iubesc mult![]()
Claudinnabine ati venit acasa!!! E minunat Ava !!
Dar care copii neastamparatii domne? Ca al meu e cuminte![]()
![]()
Nerantula 

clau_geo spune:
Va pupicesc pe toate si pe toti si fug si eu sa fac cate ceva prin casa ca acum se trezeste mandra mea , ii dau sa pae si o tulim la joaca.
Pofta mare tuturor si ne auzim pe maine pe la pranz cand sper sa puc sa scriu iar.

claudinna spune:
300, exista shanse sa ne vedem, ori in Bucuresti ori in Valcea, ca mergem cam in fiecare luna
eu vin week-end-ul asta la Buc, la unj botez, insa nu stiu e timp am
am stabilit deja cateva intalniri si timpul este ff scurt...din pacate!! eu as vrea sa va vad pe toate si sa vad si boboceii minunati...asta e...poate ca din toamna ma apuc de niste cursuri si voi veni mai des
a propos, am stabilit cu marea, vom merge intre 15 si 21 iulie
mai e cineva pe litoralul romanesc atunci??
baby_boy, felictari pt sora ta!!!
si zici ca baiatul tau e cuminte, ha??
claudinna spune:
clau_geo, pe langa faptul ca pozele alea arata minunat, ai o fetita superba!!! sa fie sanatoasa!!
ClaudiaH spune:
Sanatate micutilor bolnaviori!!!
Nici Luciei nu i s-a oprit nasul din curs de la inceputul iernii. Acum e cald, soare dar ei ii tot curge nasul. Nu mai stiu ce sa mai cred.
300 spune:
claudinna noi sambata avem o nunta tocmai in galati. Stim cum e in deplasare cu bebe, vedem cum ne sincronizam
Mimihoo spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui clau_geo
eu recomand Prospan sirop de tuse si pt tine si pt pisicuta ![]() Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)Asa creste Irina |
o sa incerc, multumesc frumos!
am cumparat si Ipeca sa vedem poate ne-o lasa intai cu asta

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

nu am mai intrat de multisor
...in rest toate bune ....vorbeste din ce in ce mai bine, repeta tot ce aude, e un istet si un rasfatat
de
Andrei Petru(18.08.2008)
felicitarii pt fetita
Irina Alexandra (04.09.2008)